Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben hedef koymayı sevmiyorum canım beni strese sokuyor bu fikir.bu hafta 82 çıktım 38 yaşındayım en büyük sorunum göbek bölgesi terazi burcuyum ilgileniyorsan1 oğlum var evdeyim işte böyle
Memnun oldum canim,benimde dogum sonrasi gobek bolcemde problem var, oglun kac yasinda?

30 kalori çok iyiymiş gri ekmek bı yerde çavdar ekmeği olarak geçiyor ama kalorisi 60 civarı sen yurtdışında mi yasiyorsun
Birde sey dusundum dilimlekucuk ya acaba o yuzdenmi?

Aslinda hayir, gurcustanliyim zaten ve gurgustanda yaşiyorum.

Bugünkü menüm

10:00 Sade kahve

11:00
3 kupa limonlu çay

12:30
Mantarlı haşlanmış yumurta kavurması (1 yumurta)
Patlican salatası 2 kaşık
Yeşil ve siyah zeytin
Nane maydanoz
Yardımcım kendine salata yapmış gün boyu yemek yerine yemek için, semizotlu felan ondan 2 kaşık aldım. (Dikkat etmeliymiş. Benden 20 kilo daha zayıftır( çaktırmadım ama lavaş yemekten vaz geçtim ve çabuk doydum :/ iştahımı kapattı)

17:00
Sade kahve

17:30
Limonlu çay 3 kupa

18:30
4 tane fırında kıyma köfte biber soğan
Salata
1 kase yoğurt

Su
3 litre

Spor
100 ip

Aomine Daiki Yawrukush

sen çok az yemeğe başladın gibi sanki, yetiyor mu yediklerin ? dişin nasıl oldu ?
Selamlar kizlar nasilsiniz, bugun gec gelebildim hafta sonu olunca ,duzenim sasiyor.
Nasil gecti gununuz, neler yaptiniz :)
selam canım benim gün harikaydı. 3 ayın sonunda buradaki arkadşlarla biraraya geldik bir kaç aile. yeşilliklerde piknik yaptık hem çocuklara iyi geldi hem bize tabi diyet biraz bozulmuş olabilir

yaa senden böyle menü görmek acaba dedim iki günlük mü güzel bir gün olmuş canım su miktarı şahane

Bende makro ve kalori sayimi yapip ustune hergun yuruyus 20dk Row machine yaptigim halde guzel sonuc alamadim.
Senin dedigin gibi dusunup Canimi skmak istemiyorum. Moralim bozuldugu an birakip kendimi yemege veriyorum
haftaya daha güzel olur inşallah
maşallah sana eşim menünde sporunda güzel

iyi akşamlar kızlar :) 3 aylık karantinadan sonra ilk defa arkadaşlarımızla sosyalleştik zaten hepimiz evdeyiz ve eşlerde evden çalışıyordu artık yeter dedik buluştuk. cok cok iyi geldi hem bize hem çocuklara. öğlen karar verdik ve acele evde kek, kurabiye, poğaça falan hazırladık. o kadar süre sonra buluşunca ben diyetteyim demek istemedim açıkçası pişmanda değilim yalnız dün FitFiliz sana oklava gösteriyordum bugün ben hakkettim biraz

cumartesi menüm
12:00
1haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, çeyrek avakado, domates, salatalık ile salata, yarım dilim low carb ekmek (bunu da yememeliydim ama buluşacağımız belli değildi)

16:30
1 küçük dilim kek, 1 tane kurabiye, 4-5 tane çiğ badem, 2-3 tane üzüm

20:00
1haşlanmış yumurta, 2yk lor peyniri, domates, salatalık ile salata

su:2-2,5lt
spor: 7000 adım (yürüyerek gidip geldik)
Yawrukush CEYDOS asena87 FitFiliz

senin gün nasıl geçti FitFiliz ?

Cok saglikli masallah canim.
İşte budurrrrrr
Tesekkurler
Iyi simdilik bakalim

Oyy Arasi uyutup bahveye daldim ,2 agacim var arka bahcede ama felaket uzamislar, serpilmislerdi, onlari budadim tam 1 saat surdu, simdi yarim saatte onlarin dallarini bahceden temizleyip ,konteynira yuruyup atmakla gecer.
Yoruldum bir kahve molasi verdim...
Sizlerede iyi geceler canlar..

Kolay gelsin kaptanim iyi geceler

ooo kolay gelsin canım bugün iş çok desene

Inanmamamin sebebinin biride bu:Eki Görüntüle 2648500
Uzerinde 0 kaliri yaziyor bunu tuketmeyi buraktim ama 2 hafta once almistim, tabi inanmadim fitosnu cektim sizede sormak icin untmusum.
Canim 0 karbonhidratli ekmek var biliyorum ama sifir kalorili ekmek olacagini sanmiyorum, internettende arastirdim malesef 0 kalorili bir ekmek bulamadim..

İdareciler isteyince oluyor canmhem de iki saat
Uzuldum canim hafta sonunda is yaptirmalarina..

Bahce kucucuk aslinda canim ama karantinada o kadar bunaldik ki 4 aydir, artik kendimi baga bahceye verdim :)
Sende yuruyus yaparak cok iyi yapmissin canim..

Esim cok guzel birgun olmus :)

Guzel bir gun olmus canim :)

Tiramisu odulun olmus canim afiyet olsun :)

Oglen lavas yememen cok iyi olmus canim..
Menun bana cok dolu geliyor ama gayet guzel kilo veriyorsun sen bu menulerle..

Oh cok sevindim Aysuncum sizin adiniza, ne guzel birgun olmus :)

Adim, su, menu hepsi guzel olmus canimcim :)

Odul olmus Aysuncum, nasil iyi gelmistir arkadaslarini gormek...

Tesekkurler

Iyi simdilik bakalim
Aman iyi olsun canim..

Zaten ben de inanmadim hata hic yemedim kalorosinden emin olamadigim icin.

Kolay gelsin kaptanim bahce iyidir negatif enerjini alir aha ben bugun yine sinirliyim bir sebep yok oyle ama en ufak seye patlayacak dereceye geliyorum
Yetistiremiyorum, ama her ogunde gidip salata malzemelerni ben topluyorum o bile iyi geliyor.
Bide patates topliyorum o zaman tamamen toprakla butunlesiyorum zayen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…