• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin tatlım. Sıradan bir gün ama ödülü abarttım yine sanki 😔 pişmanlık faslı şimdi de 🙈😱
Neler yedin canim?
Bende editorun paylasimini okudum, dun 2 takim bildirim yapmayan uyelerine , kilosu sabit yazmis, hic olmaz boyle seyler normalde, farkedilmis hemen, hos olmamis..

Son düzenleme:
Canm sınavdan çıktım. Çok yorgundum uyudum. Az önce uyandım.bugün sıcak ve bunaltıcı hava vardı. İkinci oturumda çocuklar kafalarını masaya koydular. Klima da yasak malum. Çok zorlandık
Ahh yazik yavrulara, insallah emek verenler guzel sonuclar alirlar, hic kiyamiyorum onlara..
Sende yorulmussun canim..

Selammm :)
Menümü paylaşmaya geldim
Aile evi korktuğum gibi olmuyor şimdilik
Muzlu süt ödülüm bu arada ☺️
kaçamak yok şimdiye kadar
Yine olmaz inşallah
Akşam yemeğinde 2 bardak da şalgam içtim.
60 squat yaptım, 60 daha yapıcam. Burda spor yapamıyorum, hiç bişey yapmadan durmayım dedim.
2,5 lt de su içtim.
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS B Beklenen2

Eklentiler

• A927EE4E-CDC3-4FCA-8A86-CB7C04B10725.webp
    A927EE4E-CDC3-4FCA-8A86-CB7C04B10725.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 49F5AE5A-960C-4167-B17C-E73EF8E8975C.webp
    49F5AE5A-960C-4167-B17C-E73EF8E8975C.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 19A1ADF6-53AC-41F6-BBD5-5CD4EDE2D981.webp
    19A1ADF6-53AC-41F6-BBD5-5CD4EDE2D981.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 27
Selammm :)
Menümü paylaşmaya geldim
Aile evi korktuğum gibi olmuyor şimdilik
Muzlu süt ödülüm bu arada ☺
kaçamak yok şimdiye kadar
Yine olmaz inşallah
Akşam yemeğinde 2 bardak da şalgam içtim.
60 squat yaptım, 60 daha yapıcam. Burda spor yapamıyorum, hiç bişey yapmadan durmayım dedim.
2,5 lt de su içtim.
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS B Beklenen2
Tavuklar yagda kizarmadiysa guzel birgun olmus canim.
Ne kadar kalacaksin ailenin yaninda, keyfiniz bol olsun..

Neler yedin canim?
Bende editorun paylasimini okudum, dun 2 takim bildirim yapmayan uyelerine , kilosu sabit yazmis, hic olmaz boyle seyler normalde, farkedilmis hemen, hos olmamis..
Yaa gerçekten hiç hoş değil canım dediğin gibi. Bence bizim cezayı kaldırıp onlara versinler. Dürüstüz en azından 😉
Sorma tatlım ya, ben hiç iyi bir gün geçirmedim. Belki 3 günlük yemek yemişimdir. Hani geçen haftalarin birinde olmuştu aynısıni yaşadım yine. Sonra da oturup üzüldüm halime. Oysa ki motivasyonum da var. Niye böyle saliveriyorum anlamadım. Kendi ruh halimi çözemiyorum resmen. Sen nasılsın kuzum ara mi veredin yoksa bir hafta filan öyle okudum sanki dün?

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-20-20-36-25.webp
    Screenshot_2020-06-20-20-36-25.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 28
Tavuklar yagda kizarmadiysa guzel birgun olmus canim.
Ne kadar kalacaksin ailenin yaninda, keyfiniz bol olsun..
yok canım yağda sevmiyorum zaten :) fırında pişti
Pazartesi geçerim evime
Teşekkür ederiz 😃

Back
X