Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin tatlım. Sıradan bir gün ama ödülü abarttım yine sankiGuzel takimi nasilsiniz , herkesler iyi mi?
Neler yedin canim?Hoşgeldin tatlım. Sıradan bir gün ama ödülü abarttım yine sankipişmanlık faslı şimdi de
![]()
Canim hosgeldin sen nasilsin?BLU3 nasılsın? Nasıl geçiyo günün?
Canm sınavdan çıktım. Çok yorgundum uyudum. Az önce uyandım.bugün sıcak ve bunaltıcı hava vardı. İkinci oturumda çocuklar kafalarını masaya koydular. Klima da yasak malum. Çok zorlandık
Ben de iyiyim çok şükür. Başım çatlıyo biraz. Yatıyorum. Sen nasılsın?Canim hosgeldin sen nasilsin?
Ahh yazik yavrulara, insallah emek verenler guzel sonuclar alirlar, hic kiyamiyorum onlara..Canm sınavdan çıktım. Çok yorgundum uyudum. Az önce uyandım.bugün sıcak ve bunaltıcı hava vardı. İkinci oturumda çocuklar kafalarını masaya koydular. Klima da yasak malum. Çok zorlandık
Gecmis olsun neden agridi basin, migrenin ,ya da bir rahatsizligin var mi canim?Ben de iyiyim çok şükür. Başım çatlıyo biraz. Yatıyorum. Sen nasılsın?
Ben müşteri temsilcisiyim bir firmada. Sürekli telefonla konuşunca başım şişti. İyiyim biraz daha.Gecmis olsun neden agridi basin, migrenin ,ya da bir rahatsizligin var mi canim?
O zaman en iyi ilaci dinlenmek canim..Ben müşteri temsilcisiyim bir firmada. Sürekli telefonla konuşunca başım şişti. İyiyim biraz daha.
Tavuklar yagda kizarmadiysa guzel birgun olmus canim.Selammm :)
Menümü paylaşmaya geldim
Aile evi korktuğum gibi olmuyor şimdilik
Muzlu süt ödülüm bu arada ☺
kaçamak yok şimdiye kadar
Yine olmaz inşallah
Akşam yemeğinde 2 bardak da şalgam içtim.
60 squat yaptım, 60 daha yapıcam. Burda spor yapamıyorum, hiç bişey yapmadan durmayım dedim.
2,5 lt de su içtim.
Yawrukush
CEYDOS B Beklenen2
Yaa gerçekten hiç hoş değil canım dediğin gibi. Bence bizim cezayı kaldırıp onlara versinler. Dürüstüz en azındanNeler yedin canim?
Bende editorun paylasimini okudum, dun 2 takim bildirim yapmayan uyelerine , kilosu sabit yazmis, hic olmaz boyle seyler normalde, farkedilmis hemen, hos olmamis..
Neler yedin canim?
Bende editorun paylasimini okudum, dun 2 takim bildirim yapmayan uyelerine , kilosu sabit yazmis, hic olmaz boyle seyler normalde, farkedilmis hemen, hos olmamis..
Avakadomla ugrasiyorum normal de bir tane fide cikarmis benim ki 6 tane cikti
Ne güzelAvakadomla ugrasiyorum normal de bir tane fide cikarmis benim ki 6 tane cikti
yok canım yağda sevmiyorum zaten :) fırında piştiTavuklar yagda kizarmadiysa guzel birgun olmus canim.
Ne kadar kalacaksin ailenin yaninda, keyfiniz bol olsun..