Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karpuz acıktırdı ama canım da çok çekmişti, 3 haftadır hiç meyve yemedim. onun acıktırma zinciriyle öğlen de çok acıktım kuruyemiş (2 ceviz, 6-7şer badem ve fıstığa denk geldi) kesmedi. e sonrasında da salata kesmedi valla şu anda açım. son 3 gündür hem çok açım hem spora gücüm yetmiyor. adet düzensizliğim var, belki adet olacağımdır ondandır, hiç bilemiyorum. meeh.

stres de iş yüzünden. yarına verilen bir işi bugün istediler, 2 saat diken üstünde onla uğraştım, ne yedim ne içtim çok anlayamadım o esnada.

Uyumamissin gececisin bugun eski esim..
Isler bunaltmis seni haklisin..
Ogunlerinde protein miktarini arttir, o zmaan aclik hissin gider.
Basit karbonhidrat, yedikten kisa sure sonra cok aciktiriyor.

Misir ve ayran beraber olmasa daha guzrl olurmus ama bu haliylede guzel canim menun..
Suyu arttirirsin yatana kadar, bugun antreman yok muydu?
Haftada kac gun antremanin var, musabakalara katiliyor musun?

Uyumamissin gececisin bugun eski esim..
Isler bunaltmis seni haklisin..
Ogunlerinde protein miktarini arttir, o zmaan aclik hissin gider.
Basit karbonhidrat, yedikten kisa sure sonra cok aciktiriyor.

8-11 arası koltukta sızmışım yine, 'spor yapmam lazımdı aoo' diye kalktım
ben tam etçil bir hayvanım ya. sebze, ton balık falan tamam güzel lezzetli de ama bana 'aman da aman neler de yedik' hissini hiç vermiyor. belki gözüm doymadığından doymuyorumdur. kahvaltılarımı çok seviyorum mesela, sabah akşam yulaflı omlet yiyebilirim.

ay ama çok garip, benim geçen ağustosta b12 seviyem alt sınırda çıkmıştı ve b12 hapı bende alerji yaptı. doktor artık ete aban yapacak bir şey yok dedi. ben tam 2-3 gün nerde et orada ben yaşarken birden viral bir hastalığa yakalandım ebv diye, sonrasında 3 ay yerimden kalkacak halim yoktu. gerçekten. evde yangın çıksa kalkamazdım yerimden, evden 1 kere sürüne sürüne serum yemeye çıkabildim anca. neyse, o dönem et met hazırlayamazdım, ve karaciğer enzimlerim tavandı. doktor enginar da enginar dedi. ben aylarca -abartmayayım, 2 ay civarı- sadece enginar ve biraz meyve yiyebildim. sabah kalk enginar akşam yat enginar. çorba bile yesem midem bulanıyordu. tahliller tekrarlanıyordu enzimler için sürekli, bir 2-3 ay sonra b12'me baktırmak istedim, bu sefer de tavan çıktı, ben şok. 1 kez bile et ürünü tüketmemiştim. o zamanlar anladım sebze meyvenin kerametini ama 10 tabak yemeden de doymuyorumg sebze olunca.

Gecmis olsun canim benim, bir daha yasanmasin..
Sebzelerin faydasi hic tartisilmaz, belki ilk b12 testinin yapildigi zaman farkli bir problem vardi..
Vegan arkadaslarim var, bir tanesi takviye de cok alan birisi degil ama kan degerleri benden hep iyi cikar, hatta esprisini yapariz aramizda:)
Benim kastettigim seyler, basit faydasi olmayan karbonhidratlar, hani bu yemesi cok keyifli olanlardan :)
Karpuzda onlardan biri, yiyorsun, 1 saat sonra acikiyorsun..
Sen duzenli besleniyorsun zaten, nasil beslenecegini de biliyorsun, bende sebze yemegini 2 tabak yemeden doymayanlardanim..
Mesela kabak kuru , lahana corbasi diyeti yapan arkadaslar var, ben yapsam ayni gun fenalik geciririm muhtemelen :)

Ilk verdigin menuye gore cok guzel degisimler var

Misir ve ara ogundeki meyveler gozume carpti. Meyveyi cok tuketmissin. Gunluk 1-2 porsiyonu gecmemeye calis. Sabah yumurta ilavesiyle biraz daha doyurucu hale gelebilir. Suyu arttian lazim. Uyaniksan benim icin buyuk bir bardak su icer misin

Selam kızlar bu gün ki menümü yazayım.

sabah/ öğle: domates salatalık3 parça kaşar peynir ve patatesli yumurta, 3 yk kadar ince bi dilim ekmek 2 dilim karpuz bi bardak çay

Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 4 yk kıymalı bamya, 4 parmak köfte, 3 yaprak sarma ve salata (kaynanamdayız ya çok çeşite gözüm döndü)

ödül: 1 dilim pasta ( çok büyük yemedim)

su: 3lt
Spor yok diyebiliriz

Yawrukush CEYDOS ödülümü yazabilirsiniz
bnnu seninde menün güzel eşim. İnşallah bu hafta güzel kg veririz.

kaptanım ben yarın bildirim yapamayacağım. Kvnin evinde tartı yok maalesef ki

Canim pazar gunu odul hakki yok, pastaya 10dk adimlama cezasi geliyor.
Yarin bildirim yapmasanda olur gulum..
Esinle nasil oldunuz?

Yarım litre daha içtim. Bu arada meyveye bayılıyorum. Yaz meyvelerinin hepsini seviyorum

Misir ve ayran beraber olmasa daha guzrl olurmus ama bu haliylede guzel canim menun..
Suyu arttirirsin yatana kadar, bugun antreman yok muydu?
Haftada kac gun antremanin var, musabakalara katiliyor musun?
Haftanın 3 günü antremanım. Müsabakalara katılmam için 1 sene daha çalışmam gerek. Kırmızı-siyah kuşağı alınca maçlara katılabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…