- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Ooo pankeki gormemisim, hemde ekmekte var..Pankek yuzun den bu yorumu degil ceza bekliyordum.![]()
Yorumum degisti, 300 jj cezasi geldi gulum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo pankeki gormemisim, hemde ekmekte var..Pankek yuzun den bu yorumu degil ceza bekliyordum.![]()
Selam kızlar :)
Yeni kaptan yardımcılarımız hayırlı olsun.
Bu hafta regl haftam, tartıda çok değişebileceğimi sanmıyorum. Ama yine de yarın ve Çarşamba kabak detoksu yapıcam.
Katılmak isteyen olursa :)
Bugünkü menümü ekledim, hiç meyve yemeyen ben şeker bırakınca meyve diye delirmeye başladım
Kontrollü yediğimi düşünüyorum ama
Siz de bir bakın bakalım, fazlalık var mı?
Spor yapmaya hiç ortam yoktu. Malum kendi evimde değildim. Detoksta da enerjimi spora harcamak ve güçsüz kalmak istemiyorum.
O yüzden Perşembeden itibaren spora devam edeceğim.
Ama ceza gerektirirse cezalarımı yaparım.
@Beklenen2Yawrukush
Birgaripanne
Arrietty_
Ben de ona bakmaya başladım. Makroları hesaplıyorum. 50nin altında tutmaya çalışıyorum karboyu.Porsiyonlarini cok dengeli buldum ben. Kalori degilde Carb a odaklaniyorum ben. O yuzden begendim.
Fasulyeye de bayilirim.
Eşimin her sabah 9:30 da toplantıları başlıyor o saate kadar gider gelirim benHadi insallah canim.
Babada sorun cikarmiyor ise ne guzel. Ben kalkinca cikmayi cok isterim ama kizim evde teror estiriyor uyandiginda beni bulamayinca. Spora giderken bile sorunlu ya
Benimde 1 agustos da 10. Evlilik yildonumumuze 60 olmayi hedefliyorum. Gonul isterdiki gelinligime yine gireyim o gun![]()
![]()
Eşimin her sabah 9:30 da toplantıları başlıyor o saate kadar gider gelirim benAğustos’a daha 1,5 ay var neredeyse 60 a ne kalmış senin bence çok daha altı bile olur
bir bakmışsın gelinliğe girmişsin
![]()
Haklisin canim, yaz meyveleri benim zayif noktam. Keske yemek yemeği bu kadar sevmeseydim.Su ve sporu begendin
Ama cok Sekerli beslenmissin sanki?
Saglikli Carb pek yok. Meyve ye dikkat et bence
kendi ihbar etdim.Ooo pankeki gormemisim, hemde ekmekte var..
Yorumum degisti, 300 jj cezasi geldi gulum...
Baya inceymişsin olsun 60 altı olsun senin olsunOh ne guzel degerlendir bence bu durumu
Haha iste o zor
Ben o gelinlige 52kilo ile girdim
Tesekkurler kaptanimDUYURU
KIZLAR DAHA ONCE YAZMISTIM BELKI GOZDEN KACMIS OLABILIR.
Birgaripanne ARKADASIMIZ YENI KAPTAN YARDIMCIMIZ, EGER FIRSATI, ZAMANI OLAN BIR ARKADASIM DAHA VARSA GONULLU OLARAK KAPTAN YARDIMCISI OLMAYA, BUGUN YAZARSANIZ, EDITORU HABERDAR EDECEGIM..
![]()
Aynen gecen hafta yaptim bu hafta gitti bakalim yarin yorgun olmazsam yaparimBen kendimden ornek verecegim belki sende oylesindir
Sabah sporu yapmazsam tum gün ertelerim Sonrada gunum sporsuz gecer.
Sabah kalkinca veya 8 gibi leslie ac.
Ben sabah 5de kalkiyorum 8 umarim erken degil senin icin :))
Sonra da 1saat yuruyus yapinca 15bin i tamamladim diye rahatliyorum. Aksama spor yapacagim daha dusunmekden kurtuluyorum
Bende spor yapamadim bu hafta. Regl donemindenYok aslında ben akşam yürüyüşünü de çok severim bu ara psikolojik olarakta çok Yorgunum ve üstüne regl de olunca ( benim sıkıntılı geçer) Cuma’dan beri spor yapamadım ben yürüyüşü severim inş yarından itibaren başlarım.
Canim cilekler icin ilk cezami vereyimSelam kızlar :)
Yeni kaptan yardımcılarımız hayırlı olsun.
Bu hafta regl haftam, tartıda çok değişebileceğimi sanmıyorum. Ama yine de yarın ve Çarşamba kabak detoksu yapıcam.
Katılmak isteyen olursa :)
Bugünkü menümü ekledim, hiç meyve yemeyen ben şeker bırakınca meyve diye delirmeye başladım
Kontrollü yediğimi düşünüyorum ama
Siz de bir bakın bakalım, fazlalık var mı?
Spor yapmaya hiç ortam yoktu. Malum kendi evimde değildim. Detoksta da enerjimi spora harcamak ve güçsüz kalmak istemiyorum.
O yüzden Perşembeden itibaren spora devam edeceğim.
Ama ceza gerektirirse cezalarımı yaparım.
@Beklenen2Yawrukush
Birgaripanne
Arrietty_
Hayatımda gördüğüm en değişik test. Kibbe vücut tipi diye bişey. David Kibbe diye bir modacı "vücut elma armut olamaz,doğada farklı vücut tipleri vardır" diyerek vücut tiplerini kas,kemik ve yüz karakteristiğine göre ayırıyor. En keskin hatlı en kıvrımsız vücut tipini sol tarafa koyuyo. En yuvarlak hatlı,en ufak kemikli,kum saati vücutlu tipi sağa koyuyo. Bunlar maskülen ve feminen enerjiyi temsil ediyormuş. Kalan 11 tipi de turnusol kağıdı gibi araya sıralıyo. Baya ilginç bişey.ben de bu öğlen sadece yarım elma yemeliydim ancak onun haricinde her şeyi yedim. spoiler vermeyeyim akşama şenlik var.
ay ne değüşük, hemen bir göz ucuyla baktım bu neymiş diye ve testine başladım. hayatta bana yakışmayan ama askıda süper duran şeyler var mesela mom jeanler, halter top herhangi bir şey, ya da midi elbiseler. ben bunları artık yıllar içinde kazandığım içgörü sayesinde ne kadar beğensem de denemiyorum bile ama mantıklı bir açıklaması varmış demek haha.
iç çamaşırı hayattaki tek bağımlılığım. güzel sütyene asla hayır diyemem. geçen sırf bir korsenin güzelliğine bayılıp, gelin koleksiyonundan olmasını asla önemsemeyerek jartiyerli martiyerli bir takım aldım, zerre pişman değilim giyer giyer evde aynaya bakarım gerekirse haha.
Tamam yapayımTesekkurler kaptanim
Aynen gecen hafta yaptim bu hafta gitti bakalim yarin yorgun olmazsam yaparim
Bende spor yapamadim bu hafta. Regl doneminden
Canim cilekler icin ilk cezami vereyim
10 jj
Nasılsın bebişim
300 zip zipda yapsan olur gulum...Haklisin canim, yaz meyveleri benim zayif noktam. Keske yemek yemeği bu kadar sevmeseydim.
Ha bide bu dikat etmis halim üstelik, dikat elmeyince agacta meyve bi
kendi ihbar etdim.
Pisman miyim hayir!
Da jj neydi ben bilmiyorum ki?
Yoksa yaparim tabi basim gozum ustune.
Yine beklerizTüh kaçırdım![]()
Ay ne güzel yaaa ben kocama bile giyemiyorumben de bu öğlen sadece yarım elma yemeliydim ancak onun haricinde her şeyi yedim. spoiler vermeyeyim akşama şenlik var.
ay ne değüşük, hemen bir göz ucuyla baktım bu neymiş diye ve testine başladım. hayatta bana yakışmayan ama askıda süper duran şeyler var mesela mom jeanler, halter top herhangi bir şey, ya da midi elbiseler. ben bunları artık yıllar içinde kazandığım içgörü sayesinde ne kadar beğensem de denemiyorum bile ama mantıklı bir açıklaması varmış demek haha.
iç çamaşırı hayattaki tek bağımlılığım. güzel sütyene asla hayır diyemem. geçen sırf bir korsenin güzelliğine bayılıp, gelin koleksiyonundan olmasını asla önemsemeyerek jartiyerli martiyerli bir takım aldım, zerre pişman değilim giyer giyer evde aynaya bakarım gerekirse haha.
Cunku benim cileklerim yetmedi dahaTamam yapayım
Ama bir porsiyon meyve yeme hakkımız yok mu normalde?
Kiraz-çilek toplam bir porsiyon ediyor.
Neden ceza aldığımı bilirsem bundan sonra dikkat ederim diye soruyorum :)
Çok teşekkürler canım aynen gözüm atkada kalmıyor en azındanHadi gozunuz aydin canim, ne guzel emin ellerde yavrun..
Selam kızlar bu gün ki menümü yazayım.
sabah/ öğle: domates salatalık3 parça kaşar peynir ve patatesli yumurta, 3 yk kadar ince bi dilim ekmek 2 dilim karpuz bi bardak çay
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 4 yk kıymalı bamya, 4 parmak köfte, 3 yaprak sarma ve salata (kaynanamdayız ya çok çeşite gözüm döndü)
ödül: 1 dilim pasta ( çok büyük yemedim)
su: 3lt
Spor yok diyebiliriz
Yawrukush
CEYDOS ödülümü yazabilirsiniz
bnnu seninde menün güzel eşim. İnşallah bu hafta güzel kg veririz.
kaptanım ben yarın bildirim yapamayacağım. Kvnin evinde tartı yok maalesef ki
geçmiş olsun canım bu kadar zorlama kendini
menülerini hiç beğenmedim yarım simit ciddi bir hata. gözleme hadi ödüle saydım. ama pilavda olamamış ceza aldın mı eşinden @aydıngelini hemen ceza vermedinse ceza vermelisin.
çok kötü değilmiş mantar sanırım o mantı olarak algıladım eyvah dedim. neyse sonra aklım başıma geldi
Bacım okadar ne yapmış olabilirsin ki de o hale düştün abooyazık spor hayatın başlamadan orda bitmiş
bnnu kaptanım sporunu görünce o onu telafi etmiştir diye düşünmüştüm. Ceza kesmede acemiyim dee.
10 dk adımlama cezası vereyim bende sevgili eşime( özgecimden kopya çektim :) )
Ohooooovvv dün pasta bugün pata döner ekmek patates , ah eşim biraz daha dikkat edelim 150 ip atlama cezası vereyim ben de , ip yoksa da varmış gibi ipsiz atlamaKızlar geçmişi okuyamadım çok fazla sayfa vardı.
menüm : öğlen: 2 dilim ekmek domatesli sucuk, 1 çk bal 2 çk tereyağ. 1 haş. Yum. Domates salatalık biber çay 2 tane
ara yok
akşam: evde yemek yapamadık pazara gidip geldik. Eşim tombik döner söyledi kendine. Ben de alt kısmını yedim ve patatesinden 3 tane yedim 1 sb ayran
ara: 1 türk kahvesi- çeyrek dilim pasta
Su: 2lt
Yawrukush kaptanım adımlama cezamı fazlasıyla yaptım.bugün ki ağır beslenmem yüzünden de kendime ceza verdim.
200 zıplama
1 mile leslie
5 dk zumba
bnnu canım sende keseceksen kes cezamı yarın akşam oğlum uyuynca yaparım
şimdi duşa giricem. Zıplamada iyi terledim.
eskiden 3 mile leslie yapardım 15 dk da haşatım çıktı yaa
Bu 1 mile olanı kaç gün yapmam lazım hemen 2 mile geçmemeyim dimi