- 4 Kasım 2018
- 26.828
- 110.552
- 598
Saol canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim
Çok güzel olmuş menün.Bugünkü menüm sabah
2 haşlama yumurta yeşillik 1 dilim peynir
Öğle
Yarım kase çorba
Ara 1 galeta kepekli
Akşam
1 kabak fırında baharatlı 1 yk yoğurt 2 ceviz 1 galeta
Su 3lt
Spor 45 dk leslie
JaneRizzoli
Sorun yok artık :) hallettik kızlarla :)Canim bu mesajini simdi gordum ,neden birakiyorsun takimi?
Bence olur cok da yakisiyor hele ananas ve jalapeno biber cok guzel oluyor :)Melegimkorusun ya pizza efsane
Az önce canim nasil pizza istedi varya
Ben zaten kabak detoksunu yapamadim. Yarin pizza yapayim Ton tabanli :)
Sacma olan ise ustune ananas parcasi olan pizza istiyor canim. Ergen iken yedim en son oyle birsey. Gerci tartisma konusu bu.
Pizza da ananas Olur mu olmaz mi diye :)
Iyiyim canim sevindim halletmenize..Çok güzel olmuş menün.
Sorun yok artık :) hallettik kızlarla :)
Nasılsın? Nasıl geçti günün?
Ara canim doktorunu, alerji cok kotu..Yawrukush aliyorum ama fayda etmiyor. Bunu Ilk defa denedim. Daha önce ki cok iyiydi ama bu sene bas agrisi yapti Yan etki olarak. Okadar kotuydu ki agridan agliyorddum. Yarin doktoru arayip baska secenek varmi ogrenecegim.
Ben cocuklar ile shelter e filan kalmayi planliyordum bol yuruyus ile. Ama boyle olursa disari bile cikmayi kesecegim
Ceza da veremiyorum ki. Cok aktifmissin.Eki Görüntüle 2653527
Su: 1.75 eger halim olursa 1 bardak daha icip 2 litre yapicam.
Spor: 10.000 adim
100 mekik
100 suguat
Eki Görüntüle 2653528
Normal mekik sadice üst karin bölgemi çalıştırıyor, bu yüzden bu harekette başladım bu gün.
150 bu hareket, (adini bilen varsa yazsin lutfen)
500 ip atlama.
10 dakika dans (süper tempolu, çok ter atdim sadice 10 dakikada)
Bide hem kizlarim izlesin eğlensin hemde spor olsun diye agaca ciktim indim, agactan sarktim, onlarin cikardim indir dim falan 40-50 dakika spor degil ama baya yoruldum.
Arrietty_
Eki Görüntüle 2653527
Su: 1.75 eger halim olursa 1 bardak daha icip 2 litre yapicam.
Spor: 10.000 adim
100 mekik
100 suguat
Eki Görüntüle 2653528
Normal mekik sadice üst karin bölgemi çalıştırıyor, bu yüzden bu harekette başladım bu gün.
150 bu hareket, (adini bilen varsa yazsin lutfen)
500 ip atlama.
10 dakika dans (süper tempolu, çok ter atdim sadice 10 dakikada)
Bide hem kizlarim izlesin eğlensin hemde spor olsun diye agaca ciktim indim, agactan sarktim, onlarin cikardim indir dim falan 40-50 dakika spor degil ama baya yoruldum.
Arrietty_
Bugün okulda işim vardı. 12lerin sorumluluk sınavlarında görevliydim. Yarın da var. Sonra bitiyor.Iyiyim canim sevindim halletmenize..
Gecmisi okuyamadim , Akinin dersi bitsin okuyacagim.
Ben bugun cocuklar, yaz kamplari, ev isleri derken helak oldum desem yeri.
Daha yemek hazirlayacagim:)))
Sen neler yaptin canim?
Gayet güzel menu eşim bamyayida çok severim afiyet olsunSelam kızlar
Salı menüm
Sabah
Protein pizza( tonbalık, yumurta, kaşar peyniri)
Ara
10-12 fındık, 1 kare %90 kare bitter
Akşam
Zeytinyağlı bamya yemeği, 3 kaşık yoğurt, domates salatası, 1 tane fırında pişmiş kabak mücver
Su: 2lt su, 500ml mineralli su
Spor: 12700 adım
Yawrukush
CEYDOS
Arrietty_ @Tanssss
matilda34
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek omlet 5 zeytin 2dilim peynir domates salatalık kırmızı biber cay
Ara 1 wasa 1 dilim peynir
Aksam tavuk sote 3 kaşık tambugday makarna salata
Su 2.5 litre
Spor 420 puan yuruyus
:) evet her zamanki gibi meyve ve karbonhidrat.Ceza da veremiyorum ki. Cok aktifmissin.
Neyi fazla kacirdigini ney eksik biliyorsun dur diye dusunuyorum.
Yarin yeni bir gunsporunu gorunce yediklerinden dolayi kendini kotu hissetme.
Aslında ben böyle de güzel olur sanmıştımçok lezzetli görünüyor 15 kiraz bana göre fazla değil zaten çekirdeği var. cuma sonucunda gözlerim.
yok canım mutlaka düşüş olacaktır. ayrılmak ne demek duymayayım böyle şeyler kendine mesaj gönder bu kadar olacak bu hafta diyerek.
doktora dedim canım belirti göstermiyorlarsa onlara ilaç yazamam dedi. test yaptırın isterseniz dedi.hastaneyede götüremem şimdi onları. benim ilacı ücretli alıp yapabilirim belki. önce korktum sonra çok güldüm hayvenseverliğin de bu kadarı olmaz dedim.
oy canım o arkadaş menüsü çok kötü @mifihafa cezalandır acımasızca.
detoksun gitmesine üzüldüm ama menün güzel yinede.
hadi ya tühBir öğün bile fark edebiliyor diye okumuştum bir yorumda.
Olsun yarın devam edersin
Detoks olmamış ama zaten diyet de bozulmamış.
aç karnıma çayı az şekerli içsem dahi elim ayağım titrer bayılacak gibi olurum benbenim aç karna içilen şekersiz çaya karşı büyük fobim var, normalde çayı kahveyi şekersiz içmeme rağmen eğer açsam ilk çayı her zaman az şekerli içerim. mesajın buradan sonrası iğrençtir, uyarıyorum, kolay tiksinen biriyseniz okumayın.
--
ben ufakken annem iş seyahatlerine beni de yanıdna götürürdü. ve huyumuzdur, şehirlerarası seyahatlerde hep 3-4 numaralı, şoför arkası koltuklara otururuz. ben böyle 7-8 yaşlarındayım herhalde. otobüs mola verdi ben uykulu uykulu bir şey yiyip içmedim, annem de çay içti, şekersiz. çayından biraz verdi bana da. neyse bindik sonra otobüse, alllaaah benim bir midem bulanıyor bir midem bulanıyor. başladım ben kusmaya, tövbeler olsun.önce cama doğru kustum, sonra da şoförün tepesine... gariban muavin poşet getirdi ama iflah olmadım. katman katman utanç. garip anam ne utanmıştır benim adıma ya dskfljadskl
hahahh seni şuan çok sevdim ikinci detoks SabotecisiŞimdi kabak detoksunu nasıl sabote ettiğimi yazacam
Kahvaltı
2 dilim.kavun
2 dilim peynir
Oglen
2 kabak sote
4 kaşık yogurt
Akşam
1 fincan ince bulgurla bol sebzeli kısır yaptım
Yağ tuz eklemedim. Isot ekledim çok acıydı
1 bardak ayran
3 litre su
1 bardak yeşil çay
3 tane erik
Spor
tüm evi halıları kaldırıp supurup silip geri serme
Koltukları silme
Mutfak dolapları silme.
Sanırım kısırı bu işlerin oluşturduğu açlıkla yaptım.
@esmeriiim
B Beklenen2
aydingelini
ahahhah 3. Detoks sabotecisiBnm detoks da mutasyona ugradi![]()
4.Yawrukush hosgeldin kaptanim
Hersey yolunda. Kimse gitmiyor bir yere :)
Kizlar hepimiz sabote etmisiz veya mutasyona ugratmisiz kabak detoxunu![]()
Gördünmü bir şer nelere kadirheeyo, 0 tuz 0 şeker ile yaptım fıstıkezmesini müthiş oldu. normalde yaptığımdan 1 dakika daha fazla karıştırdım muazzamoss
Eki Görüntüle 2653576
En iyisi detoksu bosverelim bizAslında ben böyle de güzel olur sanmıştımbari yarın tam yapayım
hadi ya tüh
aç karnıma çayı az şekerli içsem dahi elim ayağım titrer bayılacak gibi olurum benama toksam demliği şekerli şekersiz gömerim
WitcherGirl hoşgel
hahahh seni şuan çok sevdim ikinci detoks Sabotecisimenün y
ahahhah 3. Detoks sabotecisi
4.![]()
canım kaptan yardımcısı mı oldunn hayırlı olsunn
Gördünmü bir şer nelere kadirkaç defa denediğin şeyi grup sayesinde bikere de yapabildin
bide gidicem diyorsun nereye gideceksen
![]()
Aslinda haklisin, ama o kadar su icersem gece uykumdan olucam, wc de geciririm her halde tum geceyi.bu kadar harekete çok su kaybetmiş olmalısın. 1 bardak değil de şöyle ağır ağır pipetle 1 litre içsen şahaneyya olur bence.
Ben dayanabilirsem 3 gün yapmayı planlıyorum :)En iyisi detoksu bosverelim biz![]()
Aslinda haklisin, ama o kadar su icersem gece uykumdan olucam, wc de geciririm her halde tum geceyi.
Ama yarinim bundan da aktik olucak muhtemel en... artik yarin erken saatler de fazla olucak sekilde 3 litre icmeye calisicam.