• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Melegimkorusun Melegimkorusun ya pizza efsane
Az önce canim nasil pizza istedi varya
Ben zaten kabak detoksunu yapamadim. Yarin pizza yapayim Ton tabanli :)
Sacma olan ise ustune ananas parcasi olan pizza istiyor canim. Ergen iken yedim en son oyle birsey. Gerci tartisma konusu bu.
Pizza da ananas Olur mu olmaz mi diye :)
Bence olur cok da yakisiyor hele ananas ve jalapeno biber cok guzel oluyor :)

Çok güzel olmuş menün.

Sorun yok artık :) hallettik kızlarla :)
Nasılsın? Nasıl geçti günün?
Iyiyim canim sevindim halletmenize..
Gecmisi okuyamadim , Akinin dersi bitsin okuyacagim.
Ben bugun cocuklar, yaz kamplari, ev isleri derken helak oldum desem yeri.
Daha yemek hazirlayacagim:)))
Sen neler yaptin canim?

Yawrukush Yawrukush aliyorum ama fayda etmiyor. Bunu Ilk defa denedim. Daha önce ki cok iyiydi ama bu sene bas agrisi yapti Yan etki olarak. Okadar kotuydu ki agridan agliyorddum. Yarin doktoru arayip baska secenek varmi ogrenecegim.

Ben cocuklar ile shelter e filan kalmayi planliyordum bol yuruyus ile. Ama boyle olursa disari bile cikmayi kesecegim

Yawrukush Yawrukush aliyorum ama fayda etmiyor. Bunu Ilk defa denedim. Daha önce ki cok iyiydi ama bu sene bas agrisi yapti Yan etki olarak. Okadar kotuydu ki agridan agliyorddum. Yarin doktoru arayip baska secenek varmi ogrenecegim.

Ben cocuklar ile shelter e filan kalmayi planliyordum bol yuruyus ile. Ama boyle olursa disari bile cikmayi kesecegim
Ara canim doktorunu, alerji cok kotu..
Acil sifalar diliyorum..
Su siralar disari cikmayi da azalt iyice...

Eki Görüntüle 2653527
Su: 1.75 eger halim olursa 1 bardak daha icip 2 litre yapicam.
Spor: 10.000 adim
100 mekik
100 suguat
Eki Görüntüle 2653528
Normal mekik sadice üst karin bölgemi çalıştırıyor, bu yüzden bu harekette başladım bu gün.
150 bu hareket, (adini bilen varsa yazsin lutfen)
500 ip atlama.
10 dakika dans (süper tempolu, çok ter atdim sadice 10 dakikada)
Bide hem kizlarim izlesin eğlensin hemde spor olsun diye agaca ciktim indim, agactan sarktim, onlarin cikardim indir dim falan 40-50 dakika spor degil ama baya yoruldum.

Arrietty_ Arrietty_
Ceza da veremiyorum ki. Cok aktifmissin.
Neyi fazla kacirdigini ney eksik biliyorsun dur diye dusunuyorum.
Yarin yeni bir gun :KK60: sporunu gorunce yediklerinden dolayi kendini kotu hissetme.

Eki Görüntüle 2653527
Su: 1.75 eger halim olursa 1 bardak daha icip 2 litre yapicam.
Spor: 10.000 adim
100 mekik
100 suguat
Eki Görüntüle 2653528
Normal mekik sadice üst karin bölgemi çalıştırıyor, bu yüzden bu harekette başladım bu gün.
150 bu hareket, (adini bilen varsa yazsin lutfen)
500 ip atlama.
10 dakika dans (süper tempolu, çok ter atdim sadice 10 dakikada)
Bide hem kizlarim izlesin eğlensin hemde spor olsun diye agaca ciktim indim, agactan sarktim, onlarin cikardim indir dim falan 40-50 dakika spor degil ama baya yoruldum.

Arrietty_ Arrietty_

bu kadar harekete çok su kaybetmiş olmalısın. 1 bardak değil de şöyle ağır ağır pipetle 1 litre içsen şahaneyya olur bence.

Iyiyim canim sevindim halletmenize..
Gecmisi okuyamadim , Akinin dersi bitsin okuyacagim.
Ben bugun cocuklar, yaz kamplari, ev isleri derken helak oldum desem yeri.
Daha yemek hazirlayacagim:)))
Sen neler yaptin canim?
Bugün okulda işim vardı. 12lerin sorumluluk sınavlarında görevliydim. Yarın da var. Sonra bitiyor.
Sınav hazırlıyorum bir yandan işte.
Kabak detoksu yapalım dedik herkes cortlamış :)

Menüm
14:35 fotodaki 2 seftali
18:15 kiymali kabak + cacik ve son olarak 2 kuru kayisi

3 litre su

12 bin adim :) Aomine Daiki Aomine Daiki sen nerelerdesin esim sesin solugun cikmiyor

Eklentiler

• 9BF6646B-A9F8-4C05-9A7E-04D8B8ED8C19.webp
    9BF6646B-A9F8-4C05-9A7E-04D8B8ED8C19.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 28
Ceza da veremiyorum ki. Cok aktifmissin.
Neyi fazla kacirdigini ney eksik biliyorsun dur diye dusunuyorum.
Yarin yeni bir gun :KK60: sporunu gorunce yediklerinden dolayi kendini kotu hissetme.
:) evet her zamanki gibi meyve ve karbonhidrat.
Yarin guzel bir gun olucak insallah.
Ama ceza vermek istiyorsan hic cekinme hak ettim sonucta.

çok lezzetli görünüyor 15 kiraz bana göre fazla değil zaten çekirdeği var. cuma sonucunda gözlerim.
yok canım mutlaka düşüş olacaktır. ayrılmak ne demek duymayayım böyle şeyler kendine mesaj gönder bu kadar olacak bu hafta diyerek.
doktora dedim canım belirti göstermiyorlarsa onlara ilaç yazamam dedi. test yaptırın isterseniz dedi.hastaneyede götüremem şimdi onları. benim ilacı ücretli alıp yapabilirim belki. önce korktum sonra çok güldüm hayvenseverliğin de bu kadarı olmaz dedim.
oy canım o arkadaş menüsü çok kötü @mifihafa cezalandır acımasızca.
detoksun gitmesine üzüldüm ama menün güzel yinede.
Aslında ben böyle de güzel olur sanmıştım 🤣🤣 bari yarın tam yapayım
Bir öğün bile fark edebiliyor diye okumuştum bir yorumda.
Olsun yarın devam edersin
Detoks olmamış ama zaten diyet de bozulmamış.
hadi ya tüh
benim aç karna içilen şekersiz çaya karşı büyük fobim var, normalde çayı kahveyi şekersiz içmeme rağmen eğer açsam ilk çayı her zaman az şekerli içerim. mesajın buradan sonrası iğrençtir, uyarıyorum, kolay tiksinen biriyseniz okumayın. :KK70:

--
ben ufakken annem iş seyahatlerine beni de yanıdna götürürdü. ve huyumuzdur, şehirlerarası seyahatlerde hep 3-4 numaralı, şoför arkası koltuklara otururuz. ben böyle 7-8 yaşlarındayım herhalde. otobüs mola verdi ben uykulu uykulu bir şey yiyip içmedim, annem de çay içti, şekersiz. çayından biraz verdi bana da. neyse bindik sonra otobüse, alllaaah benim bir midem bulanıyor bir midem bulanıyor. başladım ben kusmaya, tövbeler olsun.önce cama doğru kustum, sonra da şoförün tepesine... gariban muavin poşet getirdi ama iflah olmadım. katman katman utanç. garip anam ne utanmıştır benim adıma ya dskfljadskl
aç karnıma çayı az şekerli içsem dahi elim ayağım titrer bayılacak gibi olurum ben 🙄 ama toksam demliği şekerli şekersiz gömerim 😂😂
WitcherGirl WitcherGirl hoşgel

Şimdi kabak detoksunu nasıl sabote ettiğimi yazacam

Kahvaltı
2 dilim.kavun
2 dilim peynir

Oglen
2 kabak sote
4 kaşık yogurt

Akşam
1 fincan ince bulgurla bol sebzeli kısır yaptım
Yağ tuz eklemedim. Isot ekledim çok acıydı
1 bardak ayran

3 litre su
1 bardak yeşil çay
3 tane erik
Spor
tüm evi halıları kaldırıp supurup silip geri serme
Koltukları silme
Mutfak dolapları silme.
Sanırım kısırı bu işlerin oluşturduğu açlıkla yaptım.
@esmeriiim
B Beklenen2
aydingelini aydingelini
hahahh seni şuan çok sevdim ikinci detoks Sabotecisi 🤣🤣🤣 menün y
Bnm detoks da mutasyona ugradi🤣
ahahhah 3. Detoks sabotecisi 🤣🤣
Yawrukush Yawrukush hosgeldin kaptanim
Hersey yolunda. Kimse gitmiyor bir yere :)

Kizlar hepimiz sabote etmisiz veya mutasyona ugratmisiz kabak detoxunu :skandal:
4. 🙊 😂😂😂 canım kaptan yardımcısı mı oldunn hayırlı olsunn
heeyo, 0 tuz 0 şeker ile yaptım fıstıkezmesini müthiş oldu. normalde yaptığımdan 1 dakika daha fazla karıştırdım muazzamoss

Eki Görüntüle 2653576
Gördünmü bir şer nelere kadir 🤣 kaç defa denediğin şeyi grup sayesinde bikere de yapabildin 🤣 bide gidicem diyorsun nereye gideceksen 😒

Aslında ben böyle de güzel olur sanmıştım 🤣🤣 bari yarın tam yapayım

hadi ya tüh

aç karnıma çayı az şekerli içsem dahi elim ayağım titrer bayılacak gibi olurum ben 🙄 ama toksam demliği şekerli şekersiz gömerim 😂😂
WitcherGirl WitcherGirl hoşgel

hahahh seni şuan çok sevdim ikinci detoks Sabotecisi 🤣🤣🤣 menün y

ahahhah 3. Detoks sabotecisi 🤣🤣

4. 🙊 😂😂😂 canım kaptan yardımcısı mı oldunn hayırlı olsunn

Gördünmü bir şer nelere kadir 🤣 kaç defa denediğin şeyi grup sayesinde bikere de yapabildin 🤣 bide gidicem diyorsun nereye gideceksen 😒
En iyisi detoksu bosverelim biz🤣

bu kadar harekete çok su kaybetmiş olmalısın. 1 bardak değil de şöyle ağır ağır pipetle 1 litre içsen şahaneyya olur bence.
Aslinda haklisin, ama o kadar su icersem gece uykumdan olucam, wc de geciririm her halde tum geceyi.
Ama yarinim bundan da aktik olucak muhtemel en... artik yarin erken saatler de fazla olucak sekilde 3 litre icmeye calisicam.

Aslinda haklisin, ama o kadar su icersem gece uykumdan olucam, wc de geciririm her halde tum geceyi.
Ama yarinim bundan da aktik olucak muhtemel en... artik yarin erken saatler de fazla olucak sekilde 3 litre icmeye calisicam.

ay dk başı tuvalete kalkma gerilimi su kaybetmekten daha kötü,haklısın boşver bence de bir günlük. ben kendimde şöyle bir bug buldum, normalde su içmek bana çok zor gelir. bir tane 500 ml'lik bardağım var, bir kere sabah uyandığımda onunla 1 bardak su içiyorum. sonra da ne zaman su içmeye kalksam o bardakla içiyor ve hepsini bitiriyorum. psikolojik olarak 'amaan 1 bardak su alt tarafı' diye diye içiyorum ama yarım litre yarım litre içmiş oluyorum. tabi ne kadar erken içsen akşama o kadar rahatsın. zorunda olmasam hayat boyu su içmem, aramam, sormam.

Back
X