• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hiii bira 🤭 en kötüsü
Full şeker kız o :)
Ben eşin olsam ciddi ceza verirdim :)
3 aydır kimseyle böyle dertleşmemiştim. Yemin ederim sinirlerim alınmış gibiydi. Bu arada aklıma hocam geldi nedense. Adam koşuda arkadaşımla konuştuğumu öğrenince şınav çektirmişti. Beğenmeyince bi daha çektirmişti.

Hosbuldummm tesekkur ederimmm :) cok heycanliyiiiim, eriyip gitmek istiyorummmmm 💜💜💜 manken gibi olalım kıızlar💜
Aramiza hosgeldiniz, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim ,2 oglum var, yurt disinda yasiyorum o sebeple absurd saatlerde sitede oluyorum :))
Beraber tum kilolardan kurtuluruz insallah..

Yawrukush Yawrukush @Ceydos kaptanlarim benim esim uctu gitti galiba
Sabah
3 yumurtali yulafli omlet
20 gram labne
10 zeytin
1 salatalik
Oglen
1 dilim karpuz
Aksam
1 kasik pilav
3 kasik tavuk sote
1 kase cacik
1 biber dolmsi disi
Su 8 bardan
Spor 3 4 saat bahceden ot yolma a
18000 adim
Guzel olmus canim menun:)

Öpemiyorum aşısından dolayı. Bugün çok kötüydü. 1 lahmacun salata ve ayranla devam ettim. Sonra arkadaşıma gittim. Birer şişe bira içtik yanında da tuzlular vardı.(taş krakerler) Dertleşirken bi baktım hepsi gitmiş. Dürüstlüğüme karşın bir ceza/telafi vereceksin bu durumda sanırım.
Olmamis canim bira ve cerezler..
Bugun sali, cuma gunu odul olarak yapabilirsin ama bugun olmamis..

Öpemiyorum aşısından dolayı. Bugün çok kötüydü. 1 lahmacun salata ve ayranla devam ettim. Sonra arkadaşıma gittim. Birer şişe bira içtik yanında da tuzlular vardı.(taş krakerler) Dertleşirken bi baktım hepsi gitmiş. Dürüstlüğüme karşın bir ceza/telafi vereceksin bu durumda sanırım.
Su ve sporunu yazmamissin canim:KK39: Yanlis gun yanlis ogun olmus. Antremandan sonra sahanin etrafinda 5 tur kosarsan anlasiriz:KK45:
Hyperborea17 Hyperborea17 menusunu ve oglanin uyumasini bekliyordum kaptanim. Uykuya teslim olacagim birazdan. Saat basi uyaniyorum zaten:KK53:

fyzanur fyzanur nasil oldun bir ses ver canisi?
angelnesss angelnesss ne zaman geliyorsun kuzum aramiza?
Aomine Daiki Aomine Daiki annen , kaynin nasil oldular canim?
fayfeyfiy fayfeyfiy sinavlarin nasil gecti kuzum?
bnnu bnnu sen nasilsin canim nasil gidiyor is yerinde?
Ellssa Ellssa nerelerdesin kuzum?
mifihafa mifihafa , cokofesttt cokofesttt , erciyes111 erciyes111 A Aycaokurcan , luges luges sizler nasilsiniz?
DeryaOnDiet DeryaOnDiet , tomrs tomrs hamile arkadaslarim iyi misiniz?
Kozmogirl17 Kozmogirl17 , kanadali35 kanadali35 , stitch stitch sizlerde bir ses verin ozledik yahu...
M minimalce_ , esmeriiim esmeriiim , Melek Ada Melek Ada matilda34 matilda34 sizleride gormuyorum kizlar, ne var ne yok?

Son düzenleme:
Bu velet ne zaman kafamı yastığa koysam uyanıyor. Bezdum da bezdum.... kesintisiz ne zaman uyurum ki şöyle 4-5 saat 😭
2 yastan sonra kesintisiz uyuyorsun canim..
Aslinda uyku egitimi ile alakali birazda, kendi kendine uyumaya baslarsa sende kesintisiz uyursun.
Zor bu donemler ama gececek..

Vallahi yaa. Sinirlerim geriliyo artık. Gece emmesini kesmem lazım ama kesemiyorum da... başım ağrıdı valla
Gece emzirmen biterse ve uyku egitimi verirsen cok rahat edersin canim..
Ama emzirmek de oyle guzel bir sey ki ben arada ozluyorum hala...

Menemen yapmıyorum ben. Çünkü yanında bol bol ekmek gidiyo ben kendimi biliyorum. 😄😄 1 kabak,1 domates ve 1 sarımsakla yaptım.
Leslie ye baktım. Anladığım kadarıyla 3 mili durduğumuz yerde yürüyoruz. Kalori sayıyor musun? Çünkü bu söylediklerin 1000 kalorinin altında gibi. Gerçi miktarını bilemiyorum.
Eki Görüntüle 2653157
Bu arada her iş için uyandığımda ve çalıştığımda bu çocuk uyuyodu. Şimdi sabah veterinere yürücez(bana yakın yolda köpekler olduğu için uzun yolu kullanıcam)
Cok tatliymis masallah ona.. :nazar:

2 yastan sonra kesintisiz uyuyorsun canim..
Aslinda uyku egitimi ile alakali birazda, kendi kendine uyumaya baslarsa sende kesintisiz uyursun.
Zor bu donemler ama gececek..
Gece emzirmen biterse ve uyku egitimi verirsen cok rahat edersin canim..
Ama emzirmek de oyle guzel bir sey ki ben arada ozluyorum hala...
Uyku eğitmi vermeyi çok istiyodum. Hatta hiç sallayarak vs uyutmamıştım. Mama içerken yada emzik emerken karnı doyunca uyuyodu. Taaa ki ben bunalıma girip emziremicem psikolojisine girene kdar. Sonra sürekli memede yaşamaya başladık önce mamayı sonra emziği bıraktı. Emerek uyuduğu içinde uykuya dalmayı bilmiyo. Geçen gece Uyandığında emzirmeden uyuttum. Ondan cesaret alıp Sonraki gece de denedim ama felaket oldu kıyamadım. İlk önce gündüz ve akşam uykusunu emzirmeden uyutmam lazımmış yanlış yerden başladım.
emzirmeyi kesmeyi istiyorum çünkü gittiğim her yerde istisnasız memede evi zaten saymıyorum .. beyfendi banyo yaprken bile emmek istiyo. Park hariç.. çocuklar oynarlar benmki gelip emer. Ama 2 yaşa da az kaldı diyorum 5 ay daha bekleyeyim. Kafam çok karışık 🤣

Back
X