Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya bu yine iyi eskiden yemek yediğimde çıkardım bakardım almışım (safmışım herhalde biraz) hemen ağlanırdım

Hay deli kiz cok guldum buna.
Kendini uzmussun bile bile

Ben tad alamamaya basladim. Hafif birsey yiyeyim diye sabah dan keto usulu tatli yaptim.

Organik ravent 500 gr ustune 1 yk sukrin Gold, stevia gibi ama daha da iyi. Sonra 1 cy vanilya
15dk haslayip ustune cilek 500 gr ekledim. 10dk da oyle haslandi
Soguyunca kaymak doktum uzerine yedim
Benim yedigim 3 Yemek kasigi
Koca bir tencere cikti

Paraci kizlar sizi :))
Ben giderler karsilansin, karnimiz doysun, cocuklara istediklerini alalim gerisi onemli degil diye dusunen tipim.

Kızlar öğle yemeğimi yedim yoğurt, sarma ve sade soda.
her zaman alma zaten ama yaptığın işin kıymetini bilmeli mutlaka yoksa ev işi yapıyorsunda ne oluyor diyorlar. bir macera yaşadım 2016 yılında işe girdim evden 7:30 çıkıyorum varışım 8:30 nehir küçük daha kendine bakamıyor tam olarak eve geliyorum bulaşıklar tezgahta sıralı yemek yapılmamış ve yenmemiş ortam leş gibi pisiciklere bakılmamış. dedim ben böyle işi ne yapayım 3 günlükken işimden ayrıldım.
ben çok bencilim bu konuda hep önce ben gelirim. ayın 15 'i önce sabit giderleri öderim sonra kendi isteklerimi karşılarım,sonra kızlar en son kocama sorarım isteklerini. işime gelmezse onlarınkiler bir şekilde ikna eder armudun sapı üzümün çöpü gibi vazgeçiririm.

CEYDOS aslinda en guzeli. Ben malesef bencil degilim. Önce cocuklar sonra ben. Esim kazik kadar Adam onuda dusunemem :))

Benim kiler kucuk ama. Buyuseler belki senin gibi olurum
yokkk senin gibi başlandıysa bir işe aynı şekilde devam eder hep çocukların ön planda olur. küçükkende aynı büyüyünce de. hayatını kaptırmışsın eğer şimdi değişmezsen geçmiş olsun derim sana
Bana evlilikle ilgili tavsiyeleriniz var mıdır bacılarım yakında evlenicem de
evde ne kadar iş varsa ortak yapın canım. biliyorsan da bilmiyorum de o senin yerine bilmek zorunda kalsın. mesela çamaşırları yıka ser ama o katlasın. bulaşıkları yıka ama yerleştirme o yerleştirsin gibi. daha çok şey derim ama taşlanmaktan korkarım. bununla başlarsan zaten ileride kendin çözersin.

Evet biz de de once ben sonra butun aile almak istemedigim herseyin bahanesi olur
Kendini ozguvenli istedigini yapabilen ve gerektiginde esini tetk edebilecek bir kisi olarak goster kimseye eyvallahin olmasin
Bir de ailesine mi sana mi inaniyor bunu olc evlendikten sonra da sakin yalan soyleme herseyi ilk once sen anlat esine senin ustune soylenen her soze inanmamali
Esininher zaman durust olmasini bekle ve her zaman kacan taraf ol ol ki hep on planda seni tutsun
Kaptanim is onemli deil once kiymetini bilecek ki sonra herseyi yaparlar zaten

erkek arkadaşımla beraber yaşadığımız dönemde o haftaiçi kolejde, haftasonu dil kursunda çalışıyordu. bir de morali vb bozuktu genel olarak, evin işlerini çok ses etmeden ben hallediyordum. bir gün çamaşırları yıkamışım asmışım kaldırmışım, NEDEN ÇORAPLARI EŞLEMEMİŞİM duyarı yedim. dedim ki bak canım ben günlük hayatta giyerken bile çorap eşleştirmem elime ne gelirse onu giyerim, ama istersen SENİN çoraplarını eşleştirebilirim kaldırırken. ben neden böyle UFAK BİR ŞEY için inat ediyormuşum, çok mu zormuş TÜM çorapları eşleştirmek hahaha. bunun kavgasını etti benimle. yıkayan asan benim, eşleştir senin de eline yapışmaz dedim ve sonra bir daha tövbe, tekrar aynı çatı altında yaşamaya başlamadan önce gerekirse sözleşme imzalatır tüm işleri 50-50 bölerim. insanlar yaptıklarını değil de yapmadıklarını görmeye meyilli hep.

Ben iyiyim çok şükür canm.coook teşekkür ederim. Bebiş büyüyor yavaş yavaş

Demi ama bende eslemem ama esim bir gun olsun demedi neden eslemiyorsun diye
Bazen kahvalti hazirlar zaten tek kendi calisiyor diye bende ustune gitmiyorum oglum dogduktan sonra annemde ameliyat olmustu saolsun her isi tuttu bende dedim ki mesaj mi veriyorsun askim iyilestikten sonra benim yaptigim gibi yap diye evet demisti tabi hakli hic bir zaman duzenli deildim ama ondan sonra hersey duzene oturdu

biz de o günden sonra 50-100 çift düz siyah çorap alıp artık kafamızı rahat ettirmeye karar verdik

haha. erkeklerin kafasında iş çıkar -> iş halledilir diye bir düzen var anladığım kadarıyla. ev yaşamının sürekli bir iş zinciri olduğunun farkında değiller. ne bileyim yorganın üzerine kahve falan dökülmediği sürece o yorgan temiz geliyor galiba çok çözemedim kafasını. bizim çok severek iş hallettiğimizi sanıyor da olabilirler. kafaya vura vura gerekirse -mecazen tabi-, yapacak her işten artık, isterse astronot olsun bundan sonra ksdlfj

valla ben çok düzenliyimdir ama iş yapmayı sevmem keyfim yerindeyse yaparım değilse salla gitsin görücümü gelecek derim yıllar boyu kendime uydurdum adamıda.
harika fikir aynısından 100 alıp eşleme derdinden kurtulmak acun misali 100 adet aynı tişörtten aaa pek sevdim. canım çamaşırları seriyorsun kuruduktan sonra çamaşırlar ipte kurudu herkes çamaşırını katlayıp dolabına yerleştirsin bana daha kolay geliyor.

Ben iyiyim çok şükür canm.coook teşekkür ederim. Bebiş büyüyor yavaş yavaş
eylüle ne kaldı başak burcu bebemiz gelecek desene. sıcaklarda gebiş gezeceksin çok zor. ikinci benimde eylülde şişer şişer dururdum. marketlerede girmek riskli donduruculara ellerimi sokar serinletirdim ben.

Canım benim bi derdim var. Kaynanamla aram soğuk.. mesafeliyiz ve beni çok sevmiyor. Modern bi kadın ama oğlunu kıskanıyor benden biraz.. zararı yok ama bakışlarından hareketlerinden ben çok hissediyorum.. kilo takıntısı var kendisinin ayrıca. umarım evliliğime zarar gelmez. Nişanlıma zaten söyledim eğer evlendiğimizde psikolojimi etkilerse mesafemi koyarım ya da görüşmem dedim. O da dedi ki karıma saygsızlık yapanla bende görüşmem gerekirse dedi..

Kuzumm Allah razı olsun şimdiden öyle kendisi.. hakkını yiyemem ama dilerim Allahtan başı nasılsa sonu da öyle olsunnnnn.....

İşin kötüsü de bu ya. Maaşını mesaisini alır bana getirir. Faturalar alışveriş herşey bende. Ay sonuna çıkamıyorum çıkamıyorum.. kendime alacak miktar kalmıyo

Ya bu arada söylemeyi unuttum geçen kış onu sokakta bulduk. Biz de evden kaçtı,yok sahibi bıraktı diye böyle tahminlerde bulunuyorduk. Belki hayvan böyle kaçmıştır. Düşünsene bizden de böyle kaçıyo başkası sahipleniyo. Yemin ederim hayatımda böyle hippie karakterli bir herif görmedim

Evlenme bacım

Valla nazlı kızı oyna. Ay tırnağım kırıldı, ay ayağım ağrıdı. Camları silemiyorum korkuyorum, bugün çok yoruldum evi süpürür müsün. Öyle elinde tornavida atlayıp zıplama. Herşeyi ben yaparım gibi bi dik kuyruklulukta olma. Hastalandığındada iyi olduğundada kıymetini bilsin.
benim suçum her zaman kuyruğu dik tuttum şimdi ay canım acıdı dediğimde bile acıdığına inanmıyo. Bitek doğumumda acıdan ağladığımda çok üzüldüğünü gördüm bide doğumda ölümden döndüğümü duyduğunda, ölsem üzülür müydün dediğimde ağlamıştı 2 damla ozaman gördüm o halini adam ağlamamı bile tınlamıyo düşün..

Kızzz sen benm eltim misin acabaaa. Ama başka kocasıda yok kaynanamın. Allahım benimki çocuğım olana kdar oğlunu kıskandı. Gece yarısı düğün sabahı hastayım koş diye aradı. Balayındayken belim ağrıyo hadi dön beni hastaneye götür dedi. Hala da yapıyo arada.. haftada bir benim kaynanamda beni annem yok, kiloluyum diye istemiyodu. Ki daha geçen gün yüzüne vurdu yeğeni benm yanımda. Ama evlenirken 54 kiloydum. Sonradan kg aldım . Kusura bakmasınlar. İstemiyosa senle çok muhattap olmaz, hastalandığında kapını aşındırmaz. Oğlu gider görür sever koklar yollar. Bak yine sinirlendim yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…