Evlenme bacım
Valla nazlı kızı oyna. Ay tırnağım kırıldı, ay ayağım ağrıdı. Camları silemiyorum korkuyorum, bugün çok yoruldum evi süpürür müsün. Öyle elinde tornavida atlayıp zıplama. Herşeyi ben yaparım gibi bi dik kuyruklulukta olma. Hastalandığındada iyi olduğundada kıymetini bilsin.
benim suçum her zaman kuyruğu dik tuttum şimdi ay canım acıdı dediğimde bile acıdığına inanmıyo. Bitek doğumumda acıdan ağladığımda çok üzüldüğünü gördüm bide doğumda ölümden döndüğümü duyduğunda, ölsem üzülür müydün dediğimde ağlamıştı 2 damla ozaman gördüm o haliniadam ağlamamı bile tınlamıyo düşün..
Ben ihtiyacım varsa dahi yardım istemem karşımdakinden beklerdim. Bu herkes için geçerliydi. Sonra baktım ki herkes benden istiyo ama karşılığı yok. İstemeye başladım. Şimdide eşim pek umursamaz sen aslanaın kaplansın yaprsın modunda. ama allah var hamileyken çalışırken evi siler süpürür mutfağı toplardı. Hala bile yapar istediğinde.ben de sen gibiyim. dik tutayım diye özellikle uğraşmıyorum ama yardıma ihtiyacım yoksa yardım teklif edilmesinden nefret ederim mesela, adım 'çok bireyselsin'e çıktı sonra. ya da ilk kavgamız, neden markette kendi dış fırçamı kendim satın almışım, neden onun ödemesine izin vermemişimdi. yani bir şeyi yapabiliyorsam ben yaparım, yardım gerekirse isterim. 'sen yapamazsın dur yardım edeyim' tavrı kimden gelse çok uyuz oluyorum, iyi niyetli olduğunu bilsem bile.
Ben hep sinirleniyorum çok kavga ediyoruz hatta. Nişanlım da diyo köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali oyna diyo sevmesende. Benim ailem kincidir evlenirken bize hiç yardım etmezler diyo. Kullan aklınca diyo işte de nerde bende oooo ben hiç yalaka değilimdir. Sevmezsem çizgimi çekerim anam huyum kurusun napiyim oynayamıyorumKızzz sen benm eltim misin acabaaa. Ama başka kocasıda yok kaynanamın. Allahımbenimki çocuğım olana kdar oğlunu kıskandı. Gece yarısı düğün sabahı hastayım koş diye aradı. Balayındayken belim ağrıyo hadi dön beni hastaneye götür dedi. Hala da yapıyo arada.. haftada bir benim kaynanamda beni annem yok, kiloluyum diye istemiyodu. Ki daha geçen gün yüzüne vurdu yeğeni benm yanımda. Ama evlenirken 54 kiloydum. Sonradan kg aldım . Kusura bakmasınlar. İstemiyosa senle çok muhattap olmaz, hastalandığında kapını aşındırmaz. Oğlu gider görür sever koklar yollar. Bak yine sinirlendim yarabbim
Allahım neler duyuyorum ben böyleeeee korktummmmm şuanEvlenme bacım
Valla nazlı kızı oyna. Ay tırnağım kırıldı, ay ayağım ağrıdı. Camları silemiyorum korkuyorum, bugün çok yoruldum evi süpürür müsün. Öyle elinde tornavida atlayıp zıplama. Herşeyi ben yaparım gibi bi dik kuyruklulukta olma. Hastalandığındada iyi olduğundada kıymetini bilsin.
benim suçum her zaman kuyruğu dik tuttum şimdi ay canım acıdı dediğimde bile acıdığına inanmıyo. Bitek doğumumda acıdan ağladığımda çok üzüldüğünü gördüm bide doğumda ölümden döndüğümü duyduğunda, ölsem üzülür müydün dediğimde ağlamıştı 2 damla ozaman gördüm o haliniadam ağlamamı bile tınlamıyo düşün..
Canım bu takımla devam etmek istiyorum. Sanırım önceden yazmıştım oralara ve kuralları pek bilmiyordum. Zaten takıma girmemistimWitcherGirl merhaba, 5.takima ve 10.takimada onlarla kilo vermek istedigini yazmissin.
Yarisma kurallari geregi sadece 1 takimda olabiliyorsun, hangi takimla devam etmek istiyorsun canim?
aaa geçmiş olsun canım dişçi işi çok sıkıntılı. bende gidiyorum ama kasılıyorum dönem yüzünden.
ne demiş atalarımız kocanın iki yakasını bir raya getirme. 2 tabağı varsa birini kır. budur kuzum olay aferin.İşin kötüsü de bu ya. Maaşını mesaisini alır bana getirir. Faturalar alışveriş herşey bende. Ay sonuna çıkamıyorum çıkamıyorum.. kendime alacak miktar kalmıyo
önce öyle davranırlarda sonra normale döner canım endişe etme.öenmli olan birbirinize alışmak.Ben hep sinirleniyorum çok kavga ediyoruz hatta. Nişanlım da diyo köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali oyna diyo sevmesende. Benim ailem kincidir evlenirken bize hiç yardım etmezler diyo. Kullan aklınca diyo işte de nerde bende oooo ben hiç yalaka değilimdir. Sevmezsem çizgimi çekerim anam huyum kurusun napiyim oynayamıyorum
bizim için sorun yok tabiki bizde devam edebilirsin.Canım bu takımla devam etmek istiyorum. Sanırım önceden yazmıştım oralara ve kuralları pek bilmiyordum. Zaten takıma girmemistimsizin icin de sorun olmazsa tabii
harika canım bence çok güzel yansıyacak tartıya bu detoks.
eş istiyorsan cuma günü yeni listede oalcaksın ve seninde eşin olacak. ama meydan okumak istiyorsan biraz sonra kızlar gelirler ve sana meydan okurlar merak etme.Benim bi rakibem olsa.. çok mu şey istiyorum
Yok yok öyle meydan okumalar da gözüm yok canım eşim olsun cuma günü onunla yarısayımeş istiyorsan cuma günü yeni listede oalcaksın ve seninde eşin olacak. ama meydan okumak istiyorsan biraz sonra kızlar gelirler ve sana meydan okurlar merak etme.
Gecmis olsun canim, kolay tedavi olur umarim. Sen nasilsin?
27 dk plankBLU3 antremana bir süre katılamayacağım ama orada da yine sahada koşup esneme hareketleri yapılıyordu. Ama saha açık. Yarın gidip kendi başıma 5 tur sahada koşarım. Aralıklı olarak 4 plank egzersizi gününü yaparım(27 dk plank ediyo)
Tamam canim bizimle devam edebilirsinCanım bu takımla devam etmek istiyorum. Sanırım önceden yazmıştım oralara ve kuralları pek bilmiyordum. Zaten takıma girmemistimsizin icin de sorun olmazsa tabii
Mutluluklar dilerim simdiden.Bana evlilikle ilgili tavsiyeleriniz var mıdır bacılarımyakında evlenicem de
Tesekkur ederim canımmmMutluluklar dilerim simdiden.
Benim bir tavsiyem yok, cunki evlilik hakinda kendime bile faydam yok.
Ama sana verilen tavsiyelerden bende alirim 1 porsiyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?