Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de sen gibiyim. dik tutayım diye özellikle uğraşmıyorum ama yardıma ihtiyacım yoksa yardım teklif edilmesinden nefret ederim mesela, adım 'çok bireyselsin'e çıktı sonra. ya da ilk kavgamız, neden markette kendi dış fırçamı kendim satın almışım, neden onun ödemesine izin vermemişimdi. yani bir şeyi yapabiliyorsam ben yaparım, yardım gerekirse isterim. 'sen yapamazsın dur yardım edeyim ' tavrı kimden gelse çok uyuz oluyorum, iyi niyetli olduğunu bilsem bile.

Ben ihtiyacım varsa dahi yardım istemem karşımdakinden beklerdim. Bu herkes için geçerliydi. Sonra baktım ki herkes benden istiyo ama karşılığı yok. İstemeye başladım. Şimdide eşim pek umursamaz sen aslanaın kaplansın yaprsın modunda. ama allah var hamileyken çalışırken evi siler süpürür mutfağı toplardı. Hala bile yapar istediğinde.
Hamileyim doğum iznine çıktım eşim gececi oluyo diye kv benle kalıyor (allahım tam cinnetlik) karı dötünü kaldırıp iş yapmıyo. Tüm evi temizliyorum iş ucundan tutmuyo. Gündüzleri kahvaltısını yapıyo hazıra oturuyo kalkıp evine gidiyo. 39. Haftama kadar her temizliğimi tek yaptım. Sonra başladı temizlikçi kadın tutcam diye sinirim den tut dedim. Mutfağı temizlemiyo ama dedi temizleriz dedi kaç gün temizlemedi gitti o halimle mutfakta temizledim. Oğlumun 1 yaş günündede yardıma gel dedim gelmedi. İşi varmış bilmem neymiş. En sonunda bi güzel saydım kaynanama zaten neye geldin buna geliceksin diye bigün öncesindede alt katımdaki yeğenine geldi ben per perişan çocupu bile tutmadan indi aşağı. doğum günü de 12 oldu hala ortada yoklar eşime dedim anan nerde. Utanmıyosa psta üflemeye gelsin, 7 kat yabancı yardım ediyo o yok diye. Kocam bi hışım gitti pijamalarıyla geldi Şimdi diyolar yine doğım günü yaparuz. Kusura bakmayın yok doğım günü dedim. Ay çok doluyum kaynanamı yıllarca anlatabilirim

Ben hep sinirleniyorum çok kavga ediyoruz hatta. Nişanlım da diyo köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali oyna diyo sevmesende. Benim ailem kincidir evlenirken bize hiç yardım etmezler diyo. Kullan aklınca diyo işte de nerde bende oooo ben hiç yalaka değilimdir. Sevmezsem çizgimi çekerim anam huyum kurusun napiyim oynayamıyorum

Allahım neler duyuyorum ben böyleeeee korktummmmm şuan kız öyle olursa atarım ben bunu sende atarsın ayrı ev tutarız

WitcherGirl merhaba, 5.takima ve 10.takimada onlarla kilo vermek istedigini yazmissin.
Yarisma kurallari geregi sadece 1 takimda olabiliyorsun, hangi takimla devam etmek istiyorsun canim?
Canım bu takımla devam etmek istiyorum. Sanırım önceden yazmıştım oralara ve kuralları pek bilmiyordum. Zaten takıma girmemistim sizin icin de sorun olmazsa tabii

İyi akşamlar kızlar
Kabak detoksumun 2. Günü
Kabaktan sıkıldım
Ama yarın da devam edicem
Bakalım tartıya yansıyacak mı
Suyu yazmıyorum genelde ama 3 lt içiyorum ben, geçiyor bile.
Sevgili eşim B Beklenen2 senin nasıldı günün?
Yawrukush CEYDOS Arrietty_

Eklentiler

• 13DCDD07-012B-437C-8AF7-9516C57C6E32.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 29
  • F06D7E8E-2977-4B9B-B38D-C4F0F5D74C7D.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 4E5BD52A-C8DD-416C-AB5D-41035D09B484.webp
    89 KB · Görüntüleme: 27
  • 936A9CC6-61B8-459E-858B-E54A65522B30.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 32
BLU3 CEYDOS Yawrukush
Erkek arkadaşımın dişi kırıldı. Dişçiden sonra da eve gıda alışverişi yapcaz. Kediyi düşünüyoruz inanamıyorum
aaa geçmiş olsun canım dişçi işi çok sıkıntılı. bende gidiyorum ama kasılıyorum dönem yüzünden.
İşin kötüsü de bu ya. Maaşını mesaisini alır bana getirir. Faturalar alışveriş herşey bende. Ay sonuna çıkamıyorum çıkamıyorum.. kendime alacak miktar kalmıyo
ne demiş atalarımız kocanın iki yakasını bir raya getirme. 2 tabağı varsa birini kır. budur kuzum olay aferin.

önce öyle davranırlarda sonra normale döner canım endişe etme.öenmli olan birbirinize alışmak.
Canım bu takımla devam etmek istiyorum. Sanırım önceden yazmıştım oralara ve kuralları pek bilmiyordum. Zaten takıma girmemistim sizin icin de sorun olmazsa tabii
bizim için sorun yok tabiki bizde devam edebilirsin.
harika canım bence çok güzel yansıyacak tartıya bu detoks.

Selamlar

Menu
Sabah-ogle
Haslanmis yumurtali ve zeytinli salata ve sutlu kahve

Ara
Kayisi (3 tane)

Aksam
Babagannus, et kofte ve yogurt

Birazdan karpuz yiyecegim.

Su 2 litre simdilik
35 dk leslie (kucakta 8 kg ile)
Hyperborea17
BLU3 CEYDOS Yawrukush
Erkek arkadaşımın dişi kırıldı. Dişçiden sonra da eve gıda alışverişi yapcaz. Kediyi düşünüyoruz inanamıyorum
Gecmis olsun canim, kolay tedavi olur umarim. Sen nasilsin?

27 dk plank Ben o pozisyona bile gelemiyorum...

Bana evlilikle ilgili tavsiyeleriniz var mıdır bacılarım yakında evlenicem de
Mutluluklar dilerim simdiden.
Benim bir tavsiyem yok, cunki evlilik hakinda kendime bile faydam yok.
Ama sana verilen tavsiyelerden bende alirim 1 porsiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…