Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bol salaş giyin verdiğin fark edilmesin ilk başta en hantal giysilerinle gez ah ah bayılırım düşman çatlatacağız beraberce.
sunum gerçekten kasvetli bir iş ben eşim için çooook sunum hazırladım bir dönem. hazırlarken bile stres oluyordum çünkü denetmenim eşimde neyseki o yıllar geçti gitti.
Çok mutluyummmm kızlar 59.8 çıktım az önce.
Dünden önceki gün: 60.5 (60.1 çıkıp ondan sonra yükseldi birden)
Bugün : 59.8
Fark: 700 gr :))))))))

abov her dakikasını baskül tepesinde geçiren biri daha geldi. yavrum tartıya sadece pazartesi ve cuma çıkıyoruz. beynimiz kilo takıntısı oluşturmasın diyerek.lütfen sürekli tartılma. yanlız çok güzel gitmiş kilon inşallah böyle devam eder.
alkol bütün kiloların anasıdır canım. yapmayın içmeyin.(cumartesi menüme sakın bakma) beslenmen gerçekten kötü acilen toplanman lazım. geri dönmene çok sevindim.

kendi haline bırakın akışı bu benim ev halim deyin geçin çocuklar cıvıldasın etrafınızda elinizde temizlik bezi olsun. neden biz kadınlar herşeyi yapmak zorundayız vallahi çözemedim. biliyor musun bilmem eşimden emeklilik ve emekli maaşı talep ettim. o emekli olduğu gün resmi olmayan emekli belgesi imzalatacağım kendisine. böylece bende emekli olacağım. hemen maaşımla eve yardımcı almayı planlıyorum.60 sonrası iş gücüm düşecek en azından bana yardımcı olur.
harika olmuş zinnet. tebrik ederim.

aaa geçmiş olsun ben bu mesajı atlamışım galiba. tez zamanda psikolojisinin düzelmesi için dua ediyorum canım.

Bizim zoom seminer toplantısında herkesin sülalesi ekrandaydı resmen

Aomine Daiki gecmis olsun canim
Tamam canım tesekkur ederimm öyle yapıcamm hergün tartılınca birgün eksi birgün fazla cıkınca sinirim bozuluyor. En iyisi haftada
Aynen ilk zamanlar hemen cayma olabiliyor dikkatli ol zamana birak 85 ten 77 ye dustum
Emeklilik isi guzelmis bende soyleyim esime ama o bana olan borcunu odemekten firsat bulamazki
Aldigimiz evin 8000 dayima 45000 de anneme kaldi esim tapuyu ustune aldigi icin ev odemesinde verdigim altinlarimi geri istiyorum ev borcu bittikten sonra bana odemeye baslayacak 90 gram altin 17.500 de para 1000 tl de gecen borclanmisti hepsini istiyorum
Kendime bir apartman dairesi alacagim Allah nasip ederse

Kaptanim evi tuttunuz mu

DESTEK YAZISI

takım olmak birbirinizin yaptığı her şeyi takip ederek hatalı davranışları (fazla yada eksik beslenme - su içmeme - yeterli hareket etmeme) tespit ederek uyarmak demek arkadaşlar bu yola beraber başladık beraber nihayete erdireceğiz. o yüzden takip görevini sadece kaptanlara bırakmayalım herkes birbirinin menüsüne yorum yapsın, eleştirsin. ama en önemlisi eş olmak, eşlerinizin menülerini detaylıca inceleyin en ufak bir hataya göz yummayın ,aman kırılır diye düşünmeyin. en büyük kırgınlık cuma günü herkes eksi çıktığında veremeyen kişide oluyor. bunlara müsade etmeyin. eş yarışmasının amacı birbirinizi yakın takipte bulundurup olumlu yollara sevk etme

menülerinize kaptan ve yardımcılarını etiketlemekle zaman kaybetmenize gerek yok ama eşlerinizi mutlaka etiketleyin.

Gerci 17.500 u 60 gram altin olarak degerlendirelim dedim yok dedi 150 gram altin olurdu agzi duz
Benim eşimin isleri pandemide durunca ona borç verdim. Hergün dalga geciyor kuruş kuruş hesapliyoruz. Paranın yerine telefon istiyorum bende
Kadınların parası ne kadar kiymetliymis. Tüm parami yerken hiç sesin çıkmıyordu diyor. Işın şakası tabi. Bana zaten telefon sözü vardi

Ya bu yine iyi eskiden yemek yediğimde çıkardım bakardım almışım (safmışım herhalde biraz) hemen ağlanırdım

Dün dış parazit aşısı oldu. Veteriner 3 günlüğüne dokunmayın dedi. Biz de gece odaya almadık. Ondan sonra gece kapıyı açıp gittiğini düşünüyoruz. Sabah kapıyı sürgüledikten sonra zıplayıp kapı kulpuna asıldığını gördüm. Hala inanamıyorum. Kedim komşuya gitmiş. Bundan önceki olay da şöyle. Bizim pencerenin önünde erik ağacı var. Kuşlar falan konar oraya. Bu deli de kuş yakalamak için bikaç kere atlamak üzereyken yakaladım. Kaç kere müşterinin yüzüne kapadım. Odadan çıkardım. Sürekli kendini aç bırakmıştı. Yani böyle şeyler yapabiliyor

Ya bu yine iyi eskiden yemek yediğimde çıkardım bakardım almışım (safmışım herhalde biraz) hemen ağlanırdım
ahhaha bende eskiden yemek öncesi ve yemek sonrası yapardım. sonra neden yedim ki diye dertlenirdim.
çok akıllılar. benim kara kızım var ışık açıyor delirtiyor beni. çooook tatlı teyzesi ya büyümedi minnak bişey kaldı. ama içinde bir cadı yatıyor ki sorma.

Ben parayi cok severim hatta esim sinir krizi gecirince ki cogu zaman kendinden kaynakli hemen alisverise goturur market ama kiyafet almak icin hala kilolarim var
Ben tek tek hesaplarim normalde o 1000 tl ile telefon alacaktim esim korkuluk yaptirdi pencerelere kapiyi da demir kapi yaptirdi eksigi vardi onun icin istedi yoksa vermezdim biliyor
Valla alacakli olmak guzel de dayimin annemin odemesi bitecek

Uni okurken kredi kartinaa bulastim oyle borclu okudum uni bitti calisirken ev tuttum tek basima yine borctan harctan kurtulamadim
Eve geldim uni okurken ki krediyi odedim evlendim evli iken esya borcu kart borcu tam bitti derken nenem vefat etti evini bizim almamizi istediler tabi esimde istiyordu
Evin borcu odeniyor simdi 2 yil var bitmesi icin
E sonra esim bana odeyecek diyorum ama zaman ne gosterir bilmiyorum
Babam ve erkek kardeslerim de dayima olan borcun bitmesini bekliyor daha sonra anneme odeyecegiz ya herkesin gozu bu parada aylik 2000 oduyoruz bakalim Allah esime zeval vermesin
yok be canım nerdeee... 20 gün ile 40 gün içerisinde bir evim olacak. arada evsizim malesef.
Allah in izni ile olur insAllah canim

Versin canım versin. Kaç yaşında? Sonra çok dalga geçiyorlar. Mâlum ülkemizde böyle şeyler alay konusudur.. özellikle çocuklar için.

Bende bir sabah bir aksam tartiliyorum yediklerim bunyemde ne kadar kilo yapiyor diye
Gencken verdi verdi kalca basen ona gore sekil alip geliyor sonra cilt toparlayamiyor

Ben parayı harcamayı severim. Şurada boş boş duran paranın benim psikolojime pek bir faydası yok. Eşimde öyle. Ama keşke böyle olmasak.

Ay valla kadınların parası kıymetli yaa.
bende evlenince çalışmaya devam ettim. Hep kendi özel giderlerimi kendi maaşımdan evin giderlerini eşiminkinden harcadık. belli zaman sonra oğlum için biriktirdim kıyafetti oydu buydu.
şubat ayında acemi şöförüm azıcık. Arabanın kapısını vurdum. 2000 tl kadar masraf oldu. Onu da son kalan zulamdaki parayla yaptırdım. Şimdi arabaya binemiyorum çünkü bişey olursa yaptıracak param yok diyorum çalıştığım ay kadar prayı hesapla bana borcun var
Bizimkinin arabası felaket kıymetli. Bi kapı kolu için 2 hafta küs kaldık en son cinnet geçirdim babama gidicektim ki dönmeyecektimde . Sonradan akıllandı( pekte sayılmaz) araba eve gelince kendine geldi

Ben parayı harcamayı severim. Şurada boş boş duran paranın benim psikolojime pek bir faydası yok. Eşimde öyle. Ama keşke böyle olmasak.
Bende olan paramı harcamam. Üstüne eklerimde eklerim. Sonra ne mi olur? Bişey alınacak olur o para bi bozuldumu çorap söküğü gibi biter bende bişey anlamam. Şükür param bitti de böyle dertlerimde bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…