• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir iki kez bende denk geldim o canli yayina canim ama Turkiyeden yillardir uzak olusumdan mi bilmem, anlamadim esprileri, konusmalari..Avanak avanak baktim, izlemedim bir daha :p

yok yok ilk kez izlerken ben de öyleydim. bölümler ilerledikçe bir jargon oluşmuş belli ki, hep da onları kullanıyorlar, ondan anlamak biraz zor.

Yalancı detoks menüm.
Sabah: sucuklu yumurta 2 ince dilim ekmek. Peynir 1 tane zeytin. Söğüş domates salatalık 2 çk tahin pekmez

ara: yok
Öğle: 1 kabak ve 3 yk yoğurt

ara: yarım muz

akşam: 2 kepçe yayla çorbası, 3 yk taze fasulye 3 dilim karpuz( orta boy)

su: 2,5 lt
Spor oğlan peşinde koşturma ev süpürme vsvs

bnnu bnnu

okey eşinle takıma karşı yarışacaksın yinede meydan okuma olacak.
menün çok güzel olmuş. ama suyu arttırman şart.
ya kıyamam sana.yardım ediyor mu bari.
ne kadar güzel güle güle kullan.

bezme sakın harika kilo vereceksin bak bu hafta. benim bile canımı çektirdiniz. yarın kabak yapayım diyorum.
3 u gecti kaptanim su saat itibariyle. Sabaha kadar 1.5 daha icerim :KK24:

Ask hayati derken kaptanim yuregimde gercekten iz birakan tek kisi ama bosuna aylarimi vermisim
Esimi beklesem Allahin isine karismasam daha iyiymis o yuzden
her sey kismet canim, gecmiste yasadigin, karsina cikan her sey hayatinda sana bir adim bir tecrube.
O sekilde bak.. :KK200:

Daha dun izledim adami :)
Masum diye bir dizi varmis, ben onu 8 bolum sahsiyet diye izlemisim, dun bitti de ozaman farkettim :KK70: :p

ay ahaha ben de masum ve şahsiyeti karıştırıyorum. ikisini de izlemiş de olabilirim yalnız birini de izlemiş olabilirim. bir tanesi bayrak adlı tiyatrodan alınma onu biliyorum.

şimdi baktım google'a, bartu diye okan yalabık'ı izlemiş olma ihtimalin var mı acaba? ben de karıştırıyor olabilirim ama belli olmaz sakdlf

Valla bende yalaka değilim ama çok içime atarım. Neleri neleri attım ne iftarısını da yuttum. Ama sen yutma bacım. Bırak 2 tabak eksik olsun ondan gelecek allahtan gelsin. Valla bak. Evet azıcık seni gazlamış oluyorum ama kimseye minnet etme yapacaklarsa oğlunun namına yapacaklar senin kara kaşına kara gözüne değil..

Valla atıcam da 10 yılıma acıyorum..

Allah başka dert vermesin bacımm

Kız senin yaşın kaçtı. Kafa yapını seviyorum ahahha 🤣🤣

Kabak nerde anamm 🤣

Bu daha fragman bebeğimm... sonra diyecek ki anam bitane sen istiyosan gidebilirsin kapı orada. Bla bla blaa. Tamam herkesin anası babası bitane ama el kızıyız diyede anamız babamız ağzımıza 💩 diye evermiyo...
Canımmm valla çok sevdim seni💜💜💜💜💜💜 Eve geri dönmekten çok korkuyorum. Allahım nasip etmez inşallah o günleri de.. 🙏

Bende 32 olcam agustosta , kiz senden 5 yas buyukmusum ya ben:KK57: Yooo gencecigim, ne yaslanmasi:KK70:
Kaptanim benden genc duruyorsun yalan yok
Kilo beni yasli gosteriyor 58 kilo iken herkes 2 3 yas kucuk zannediyordu beni ama simdi oyle mi herkes yasimi duyunca sasiriyor hatta benden buyukler bile bana abla diyor dusun gecen kurbanlik icin gelmislerdi en az 30 yasinda varlar bana abla dediler daha cok hirslandim CEYDOS CEYDOS

ay ahaha ben de masum ve şahsiyeti karıştırıyorum. ikisini de izlemiş de olabilirim yalnız birini de izlemiş olabilirim. bir tanesi bayrak adlı tiyatrodan alınma onu biliyorum.

şimdi baktım google'a, bartu diye okan yalabık'ı izlemiş olma ihtimalin var mı acaba? ben de karıştırıyor olabilirim ama belli olmaz sakdlf
Yok yok masumda oynuyor bartu ama sahsiyeti henuz izlememisim cok uzgunum izlemedigim icin, listemde :)
Bayraktan alinma olan masum , yonetmeni , senaryosu bomba :)

Back
X