- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Kaptanim benim kas kutlem artiyor galiba cunku duzenli ot yolmaya gidiyorumen az iki hafta koymak gerekiyor araya.biz pilateste aylık ölçülüyorduk
bencede en güzelini yaparsın.
anam neden tartıldın yarın sürpriz olacaktı. hem hiç vermemişsin hatta fazla çıkmışsın. geçen hafta 77,2 değilmiydin ben mi yanlış biliyorum.
Burda yazmak yasak sanırım da özel de atar misin ismini bnde bi bakayimBen bu ara carba taktım :)
İnstada bir doktor var takip ettiğim
Bu aralıklı oruç için takip ediyordum
Low carbı da tavsiye ediyordu
Dikkat etmeye başlayınca azaldı kilom
o da olası tabi ama yediklerinde fazla 60 gr salam yedin 17 zeytin bitirmem artık bunu ben.Kaptanim benim kas kutlem artiyor galiba cunku duzenli ot yolmaya gidiyorum
Nerede güzel kızçeeben mutlu bir anneyim kızımla aramızda geçen az önceki diyalog.
Eki Görüntüle 2654346 Eki Görüntüle 2654347
arkadaşına gitti orada yemek yiyeceklerdi. nasıl kavga gürültü başladık ama pazartesiden bu yana 1700 gr kaybedince heveslendi.Nerede güzel kızçeemaşallah ona dikkat ediyo o da demekki
regl oldum bugün ya. Oysaki hiç beklemiyodum ne zaman olduğumu unutmuşum meğer
Yarına şansım olaydı iyiydi
Yaa ne güzelben mutlu bir anneyim kızımla aramızda geçen az önceki diyalog.
Eki Görüntüle 2654346 Eki Görüntüle 2654347
tavuklu pilav olmaz canım.sadece tavuk yemeliydinKızlar nasılsınıızz. Benim sabahtan işlerim vardı öğlene doğru tavuklu pilav yedim. Sonra sızmış kalmışım şimdi uyandımKahve içicem açılıcam biraz bakalım.
Selam canim hosgeldin :)Selam kızlar
iyiyiz canım sen nasılsınMerhaba guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Bende iyiyim canim, esimin bugun isleri cok yogun degil o yuzden, sahile gidelim dedik, kahvalti ve sonrasinda kimsenin pek gitmedigi sakin bir sahile gidecegiz.iyiyiz canım sen nasılsın
Azicik yag icin moralini hic bozma gayet guzel bir menu olmus..Selam kızlar bugünkü menümle geldim
Yaa moralim bozuldu biraz
Bu kabağa hiç yağ konmaması gerekiyormuş ama ben koydumçok az koyuyordum gerçi ama
Yapcak bişi yok artık :)
Yalnız aşırı doygunluk hissediyorum
Akşam porsiyonunu yiyemeyeceğim
Onun yerine bir bardak kefir içip günü bitirmeyi planlıyorum.
Yawrukush B Beklenen2 CEYDOS Arrietty_
Gozunuz aydin canim esinin savunmasina cok sevindim, hayirli olsun..Evet öyle oldu tatlimcim sorma
Biraz meşgul günler şu sıralar
Şimdi yürüyüşteyim böyle bakıyorum telefona, çarpman inş kimseye
Eşim online tez savunmasında, çocukları da aldım çıktım canım evden ses olmasın diye. Bitiriyor çok şükür
Sonra bugün izinli diye beraber alışverişe gidicez. Sonra da saat 4te online seminer var
Banucum seninlede gorusemiyoruz, her sey yolundandir umarim kuzum..Dünki menüm
Sabah:
1 haşlanmıl yumurta
öğle:
1 p ayran aşı
Yarım tabak tas kebabı
akşam:
1 p etli bamya
1 kase yopurtlu semiz otu
su:2lt
Spor: 4000 adım 200 puan
Yawrukush CEYDOS aydingelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?