- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Yaa ne güzelBende iyiyim canim, esimin bugun isleri cok yogun degil o yuzden, sahile gidelim dedik, kahvalti ve sonrasinda kimsenin pek gitmedigi sakin bir sahile gidecegiz.
Sen neler yaptin bugun?
su 3 lt belki daha fazlasıAzicik yag icin moralini hic bozma gayet guzel bir menu olmus..
Su ve egzersiz ne durumda?
Hemen başvurumu yapıyorumDUYURU
****Arkadaslar bundan sonra her turlu spor yarismamiziArrietty_ kaptanimiz duzenleyecek, bize guzel bilgileriyle destek olup, motive edecegine eminim.Kendisi hergun attiginiz adimlarinizida menulerinizle beraber yazmanizi istiyor.Adimsayariniz yoksa bile, hepimizin telefonlari var kizlar, mumkun oldugunca yanimizda tasir adimlarimizi yazariz.
****Es yarismamizi daBirgaripanne kaptanimiz duzenleyecek, guzel eslesmeler olup , tatli bir rekabetle guzel kilolar veririz umarim..
****Daralma tablomuzu ve kilo verislerimizdeki yukselis ve dususlerin bilgilerinideCEYDOS kaptanimiz hazirlamaya devam edecek.
****Menu-spor tablomuz , yarisma listemizi hazirlama ve ictiginiz su miktarlarini takip etme gorevide bende kizlar..Gunde en az 2 lt su icmeye calisacagiz az icenlere ceza olacak.
Sizleri yonetim ile ilgili bilgilendirmek istedim bu mesajla.Bunun haricinde her neye ihtiyaciniz olursa, ya da istediginiz bir sey, veyahut oneri ve elestiriniz ,7/24 yazabilirsiniz.
Canım valla çok kötüydüm...tavuklu pilav olmaz canım.sadece tavuk yemeliydin
semiz otu salatasımı o bayılırım.afiyet olsun
yok canım bişey olmaz az yağdan çok düzgün menülerin maşallah.Selam kızlar bugünkü menümle geldim
Yaa moralim bozuldu biraz
Bu kabağa hiç yağ konmaması gerekiyormuş ama ben koydumçok az koyuyordum gerçi ama
Yapcak bişi yok artık :)
Yalnız aşırı doygunluk hissediyorum
Akşam porsiyonunu yiyemeyeceğim
Onun yerine bir bardak kefir içip günü bitirmeyi planlıyorum.
Yawrukush @Beklenen2 CEYDOS Arrietty_
hayırdır canım ne oldu.Canım valla çok kötüydüm...
bu öğünün iyi ama sütlü kahve kilo vermeye engel teşkil edebilir.ben cuma günleri ödül olarak içiyorum kahve sütlü haliyle.Kızlarr ara öğünümü yeni yedim.
Sütlü Kahve + kuru kayısı..
Olmaz dimi ceydos ya :)semiz otu salatasımı o bayılırım.afiyet olsun
yok canım bişey olmaz az yağdan çok düzgün menülerin maşallah.
hayırdır canım ne oldu.
bu öğünün iyi ama sütlü kahve kilo vermeye engel teşkil edebilir.ben cuma günleri ödül olarak içiyorum kahve sütlü haliyle.
Benim de hosuma gitmiyordu ama bugun bayildimsemiz otu salatasımı o bayılırım.afiyet olsun
yok canım bişey olmaz az yağdan çok düzgün menülerin maşallah.
hayırdır canım ne oldu.
bu öğünün iyi ama sütlü kahve kilo vermeye engel teşkil edebilir.ben cuma günleri ödül olarak içiyorum kahve sütlü haliyle.
sistemin kurumaz en azından yağla boşaltıma katkısı olur.Olmaz dimi ceydos ya :)
Olmasın
Teşekkürlererythritol kalorisi azaltılmış meyvelerden elde edilen şeker canım evet zararsız hatta ben zero kullanıyorum 0 kalori içeriyor.
sabah omletteki patates dışında riskli bir gıda yok o da olmasaydı çok güzel olurdu. kalori aştın mı sanmıyorum o yüzden uygun görüyorum menünü.
ben 2 dk zor dayanıyorum plankta tebrikler 27 dk. survivora hazırlanıyor gibisin.
yok canım menüsü normal low carb besleniyor.
kalori açısından uygun bulgur şişkinlik yapmasın sakın.
afiyet olsun güzel bir gün olmuş
Yaa kaç aylık oldu seninki , gerçi öyle dediğine göre yaş almış sanırımBende emziriyorum canım ama benmki artık keyfiye döndürdü
Menün gayet güzel canım
Karboyu gömdüm kaptanım 3 büyük dilim ekmekleşaka şaka ama azcık gömdüm
Evet özgecim sabah iş akşam oğlum derken o uyuyunca ben de dinlenmeye geçiyorumBanucum seninlede gorusemiyoruz, her sey yolundandir umarim kuzum..
mısır olmamış canım ama kalori miktarını aşmadığın için ceza yönlendirmesi yapmayacağım.Bugünli menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Öğle:
1 p şehriyeli çorba
4 adet ispanyol köfte
Akşam:
Yarım kase zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yoğurt
1 koçan mısır
su:2.5 lt olacak şükür
Spor: ofis
Yawrukush CEYDOS aydingelini
aç gezmişsin olmamış metabolizman yavaşlayacakSelam kizlar
Bugun baya yogun gecti. Basima is actim 9dan 16 a kdr mutfak temizledim
Aklima Yemek gelmedi. Ama su sisem yanimdaydi. Ay zaten oyle stresli bir temizlikdi ki su icerek rahatladim
Adim sayim sadece evde ve cocuklari sabah birakip biraz yuruyus yapmamdan. Ve okul, kres cikis saatleri gelince araba yerine yine yuruyerek gidip aldim.
Ilk ve tek ogun
Ton tabanli oizza
1 teneke ton
1 yumurta
1 y. K karniyarik otu tohumu
Ustunde 1 dilim ananas
Yarim top mozarella
Kasar
Salca
Adim 18bin
Su 3L
Milana firuze
aç gezmişsin olmamış metabolizman yavaşlayacak
3 gün önce nehirin arkadaşı 80 kilo olduğu için diyetisyene gitti. metabolizma ölçümünde yavaş çıkmış. diyetisyen 5 öğünlük beslenme programı vermiş . hızlansın diyeIF yapiyorum diye dusunelim
Ama zaten yavas metabolizmam
Ozaman IF bana uygun degil mi?
Ahhhh türkiyede olsaaaa.Kizlar daha fazla su icmek icin soyle birsey buldum. Farkli tadlari var.
Bakalim yardimci olacakmi
Selam canım, akşam ölçtüm bu sefer göbek şiş ölçmüş oldum. Bel yüksek çıktı sabah ölçümü daha mı iyi olur?
Kullanici Tarih Toplam -cm Kol Gögüs Bel Basen Bacak Kilo @barga 19.06.20 32 102 93 108 50 79.9 Birgaripanne 19.06.20 77.2 Arrietty_ 19.06.20 30 94 80 99 61 65.6
Birgaripanne kuzum hic dønus yapmadin bana. Hala katilmak istiyor musun?
@barga bakalim az da olsa fark var mi. Eger ikimiz de de yok ise veya cok az ise fark her 2hafta yapalim diyorum
Aramiza katilmak isteyen var mi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?