Tebrik ediyorum ozgecim seni ve tum takiminiKizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..
Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
anladim canim.vücut ölçülerimize göre
Bu hafta herkesin tepesindeydin ceydos masallahlar sanasonucu uzun zamandır biliyordum özge yaaaaa bugün çatladım burada söylememek için. içim uçuyor şu an.
canım kızlarım hepinizi çoooook tebrik ediyorum.
Allah kem gözlerden korusun takımımızı.
Canim harikasin.Geçen hafta:62,5
Bu hafta:61,7
Fark:0,8
Yüzde: %1,28
Gelecek hafta için hedef kilo:61,3
Eki Görüntüle 2654571
Bugün ilk kilo bildirimini ben yapayım canlar kahvaltı yapacağım o yüzden erken oldudünün üstüne çok ekleyemedim ama yineden güzel @minimalce_
Bu nasil guzel bir eksi boyle, listen hayirli olsun canim..Günaydin herkese
Geçen hafta: 94.2
Bu hafta: 91.9
Fark: 2.3
Yüzde: 2.44
Gelecek hafta için hedef kilo: 90.5
16 günde TOPLAM -5.2
@Aomine Daiki
Tebrikler canimcim
Cok guzel bir eksi kuzum..
Canimmm cok sevindim, ne guzel gitmi kilolar..günaydın,
Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.4
Fark .5
Yuzde: 0.63
Haftaya hedef: 78.7
@Derya_the_queen
Eki Görüntüle 2654612
Tayin durumunuz ne olacak o halde canim, hakkinizda en hayirlisi olsun insallah..Selam kızlar nasılsınız?Yawrukush kaptanım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür sen nasılsın? Bu hafta hiç dikkat etmedim kesin kilo almışımdır ama görmek istemiyorum o yüzden tartilmayacagim. Bugün itibariyle tekrar dikkat edeceğim. Bu aralar aklım çok karışık tayinimizin çıktığı ilçede Türkçe açığı yokmuş ne olacak bilmiyorum. Eş durumu atamaları çok geç ağustosun sonunda belli olacak biz ondan sonra tasinacagiz. Bakalım ne olacak. Takıma yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz ☺ bugün hepiniz için bol eksili bir gün olur inşallah ☺
Tebrikler canisi..Gecen cuma: 65.3
Bugun: 65.00
Fark:0.3
Yuzde: %0.45
Daha da eksi beklesemde eksi eksidir sonucta.Eki Görüntüle 2654617
CEYDOS Yawrukush Arrietty_
Tebrikler canim...
Basiniz sagolsun canim, Allah rahmet eylesin...Ya çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani
Canimmmm cook tesekkur ederiz.Tebrik ediyorum ozgecim seni ve tum takimini
Bu hafta yarışıyor muyuzCanimmmm cook tesekkur ederiz.
Soyle boyle zamanlarda canim , kutlamalara erken baslayalim kaptanim, cezamizda silindi ohhh, bundan iyi nasil olur :)sonucu uzun zamandır biliyordum özge yaaaaa bugün çatladım burada söylememek için. içim uçuyor şu an.
canım kızlarım hepinizi çoooook tebrik ediyorum.
Allah kem gözlerden korusun takımımızı.
İdeal kiloma 2 aydan önce de inebilirim ama o zaman nolcak?Canim harika kilo vermissin , listeye sen girmek istiyor musun muhim olan bu, birde listeye girdikten sonra 2 ay yarismak zorundasin bu sorumlulugu kabul ediyor musun?
Yarisiyoruz canim, tabisi...Bu hafta yarışıyor muyuz
Tebrik ederim kizlar hepinizi 1.ciliginizi kutluyorumKizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
O zaman birinciligi elinizden almaliyizYarisiyoruz canim, tabisi...
Göğüs 90 benim
Kullanici Tarih Toplam -cm Kol Gögüs Bel Basen Bacak Göbek Kilo @barga 19.06.20 32 102 93 108 50 79.9 @Tanssss 19.06.20 77.2 Arrietty_ 19.06.20 30 94 80 99 61 65.6 JaneRizzoli 26.06.20 29 ? 74 105 63 83 71,9 @Derya_the_queen 26.06.20 29 99 92 103 53
Atladigim var mi ?
Göbekleri yarin sabah ölcelim ekleyim.
Beni etiketlerseniz sevinirim
Ozaman mezun olmus olacaksin canim..İdeal kiloma 2 aydan önce de inebilirim ama o zaman nolcak?
Tesekkur ederiz canim, sizde haftayadan sonra birinci olursunuz insallah..Haftaya olmayinTebrik ederim kizlar hepinizi 1.ciliginizi kutluyorum
Hepinizi tebrik ederim.Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
Bencede kaptanimO zaman birinciligi elinizden almaliyiz
Hee tamamOzaman mezun olmus olacaksin canim..
Bu yazdigim sadece izin haklariyla ilgli idi :)
Bak heleee kaptan hemende havaya girmisTesekkur ederiz canim, sizde haftayadan sonra birinci olursunuz insallah..Haftaya olmayin
Canim yazdim zaten seni listeye :)))Hee tamam
Gireyim ben listeye
Bırakmayı düşünmüyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?