Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zeynep'cim ben bu sabah ölçtüm bel 85 (göbekle belin farkı ne? )
Birde benim göğüs 90 yanlış yazdım heralde onu
Sana zahmet olmazsa düzeltebilir misin canım?

Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..
sonucu uzun zamandır biliyordum özge yaaaaa bugün çatladım burada söylememek için. içim uçuyor şu an.
canım kızlarım hepinizi çoooook tebrik ediyorum.
Allah kem gözlerden korusun takımımızı.
Çook mutlu oldummm listedekilere teşekkürler

FitFiliz hosgeldin canim, nasilsin :)
İyiyim güzelim şükür kavuşturana

Bugünkü online toplantı harika geçti. Biraz stres yapmıştım ama boşunaymiş.
Annem bendeydi Özgecim ama bugün yolcu ettik biraz onun burukluğu var. Gerçi sonra da ben onun yanına gidicem
Onun dışında bol atıştırmalı bir gün oldu

Oh be senden mesah almak ne guzel.
Cok sevindim kuzum seminere..
Anneciginlede Allah kavustursun en kisa surede..
Odul olmus atistirmaliklar, 65 ler geliyor cok sevindim canim..

JaneRizzoli tebrik ediyorum 1.ligini kuzuuumm , cok mutlu olduk, cok gururlandik.
Yarismadaki tum uyeler icinde 1. oldun, bu harika bir sey...
Asagidaki linke basarinin sirrini yazman gerekiyor, yoksa takimimiz ceza alir canim..

fyzanur gulum sonunculuk geldi ama hastasin, hicbir sey senin sagligindan onemli degil, sen bana yillarin dostusun, acilen iyilesmeni diliyorum canimcim..
Asagidaki linklere paylasim yapmak zorundasin kuzum, takimimiz ceza almasin.

Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..

hani birlikte çok takılan arkadaşların menstural döngüleri eşlenirmiş ya, biz de hep beraber ya çok kötü bir hafta geçiriyoruz ya çok iyi. grup sinerjisi tavan. herkesi tebrik ederim

Oh be senden mesah almak ne guzel.
Cok sevindim kuzum seminere..
Anneciginlede Allah kavustursun en kisa surede..
Odul olmus atistirmaliklar, 65 ler geliyor cok sevindim canim..
Sağol canım ama bu 66lar beni çok oyaladı inşallah gider. Senin tartı nasıldı bugün? Yazdın mı kaçırmış olabilirim. 65leri görebildin mi kaptişim?
Bugün neler yapicaksin canımcım?
Bahçen nasıl tuttu değil mi ektiklerin (ben en son menekşe ekmistim saksıya haftasına soldu ) sadece aleovera yetistirebiliyorum galiba .

Canim tartildim ama artidayim , bozmadim moralimi, dun sahile gittik hep sacma sapan seyler yedim , bu hafta pek dikkat de edemedim, toparlayacagim..
Mini bahcem cokk guzel oldu Filizim, kahvalti edip foto atayim :)

Canim tartildim ama artidayim , bozmadim moralimi, dun sahile gittik hep sacma sapan seyler yedim , bu hafta pek dikkat de edemedim, toparlayacagim..
Mini bahcem cokk guzel oldu Filizim, kahvalti edip foto atayim :)
Oluyor öyle zamanlar, zaten önemli olan onlar yüzünden pes etmemek
Bekliyorum bahçe resmini tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…