Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hm, teşekkürler. 1 soğanda bile 10 gr carb varmış, gram bazında benim yapmam zor duruyor.

Kaptanlarım bugün sizden izin istesem ben bugünlük menümü yazmasam olur mu poğaça, börek , dondurma liste uzuyor ama söz telafi edeceğim öyle abartarak yemiyorum ama low Çarb da değil
Olur canim, odulun olsun.
Arkadasinin kesin donus yapmasina da cok uzuldum, bende 2 tane yakin arkadasimi oyle yolcu etmistim, aglaya aglaya Turkiyeye..
Haklarinda hyirlisi olsun onlar icin...

anladıım teşekkürler, yulaf harici benzermişiz. yulafı azalttım ben de bugün ama erken acıktım.
Low carbda soyle dusunebilirsin canim basit karbonhidratlardan uzak durup (un, seker vs) , 1 yemek tabaginin 4te 2si salata, sebze, 4te 1i protein, 4te 1i karbonhidrat olarak dusunebilirsin..Bu karbonhidratlarda mesela tan tahilli ekmek, bulgur-bakliyat, meyve, yogurt turevlerinden olabilir.
Ogunlerinde boyle bir tabak tuketebilirsin..Bu sekilde low carba gecis yapabilirsin..

Aaa bir saniye, dikis setim var acaba onun icinde var midir:))
Listeyi halledip bakicamm, sanki vardi, fii tarihinden kalma emin olamadim :)

mezuran yoksa bile bir iple ölç sonra cetvelle ölçer bakarsın kaç ediyor ben bunu yapmaya üşendiğim için mezura aldım ama yoksa böyle yapacaktım sladkf

Es yarismasina katilamayacak olan arkadaslarim etiket yapip bildirirse sevinirim ve katilamayacak olan arkadaslar icin her gun 1 bardak fazla su icmenizi isteyecegim tesekkurler
Kenimi mimlemek istemem ama burada kimle eş olduysma hep o hafta +oldular
bir tek Yawrukush la olan eşleşmede eşim eksi geldi

Yeni dostlar bulursun insAllah
Canim makro olarak hesap yap uygulamarda var daha iyi kilo veriyorsun
Canim ben yazmistim ama gormemissin galiba tekrar yazayim mi
hm, teşekkürler. 1 soğanda bile 10 gr carb varmış, gram bazında benim yapmam zor duruyor.
O zaman MAKROOOOO
Benim mezuram yok, olsa katilmak istiyordum
Ip ile olc elinin de kac cm geldigine bak hesapla
Kenimi mimlemek istemem ama burada kimle eş olduysma hep o hafta +oldular
bir tek Yawrukush la olan eşleşmede eşim eksi geldi
O zaman seni es olaraak seceyim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…