• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
Fotoda
Kabak mucver firinda degisik bir lezzet oldu
Ogle
1 tabak yesil fasulye
2 kasik p pilavi
Aksam
4 5 parca kavun
3 parca karpuz
2 kiraz
3 p kizartmasi
2 sogan halkasi
Su 10 bardak
Spor
10000 adim 500 p
13 defa Arrietty_ Arrietty_ egzersizi 😁😁
Gece yaparsam yazarim
Kalori miktarim 850 bugun cok bos gecti aksam odulum
Kalori olarak az ama saglikli degil gulum menun..
Aksami odule yazdim, afiyet olsun :)

SIkI takiptesiniz sizde, harika bir yaris oluyor :)))
Yokkk istemezseniz giderim evime vallaaa saka bitarafa gecmisinizi okumuyorum en son kim yazdıysa bakiyorum oyle taraklarda bezim olmuyo yanlis anlasilmasin isterim:KK60:

kiz sen acikirsin onlarla doyulurmu hic,saat 14.30da günü kapatmissin hic olmamis yeee kuzum yeee ac kalma bide hareket yapmadim diyooo allah allah :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Yox canim hic ac degilim, aksam yedigimde direk kilo aliyorum bende.
Bundan daha hareketliyimdir normalde.

Yokkk istemezseniz giderim evime vallaaa saka bitarafa gecmisinizi okumuyorum en son kim yazdıysa bakiyorum oyle taraklarda bezim olmuyo yanlis anlasilmasin isterim:KK60:
Oku canim, bizim takimda her sey seffaf, gecmisi de oku, yavas yavas aliyoruz seni bizim takima :KK70: :KK70:

Guzel birgun olmus canim, denk gelemedik seninle 2 gundur, iyi misin?
Suyu 2lt yaptigini dusunuyor ve ceza vermiyorum, artik az su icenlere su cezasi var :)
Koydum suyu onume 3 bardak ictim 2 litre yaptim canim guruba geldiğimden beri zaten 2 litreden az su icmemege caliştim hep.
Suyun kilo vermemizde nasil etkili olduğnu bizat şahit olduğum icin...

Canim 6. takimdan geldi bu tatli arkadaslar, bu hafta yarisiyoruz ya seni kandirmaya calisiyorlar, aman haaaa kuzum :)))
Bende bir an icin yeni biri geldide haberimi yok dedim asla yemem kimse bana zorla bir sey yediremez.

Canim 6. takimdan geldi bu tatli arkadaslar, bu hafta yarisiyoruz ya seni kandirmaya calisiyorlar, aman haaaa kuzum :)))
teşekkür ederim kaptanim tatli olduysam gözünde ne mutlu bana :KK60: :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X