• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepiniz tatli insanlarsiniz, guzelde bir takiminiz var , kaptaniniz zaten cocuklugumdan beri mahalledasimmis haberimiz yokmus amaaa yinede biz yarisi kazanacagiz.. :rolleyes: :rolleyes:
ordaaaa durun lutfen:stop::stop::stop: yarış bizim isimiz:confused::confused::confused:

Koydum suyu onume 3 bardak ictim 2 litre yaptim canim guruba geldiğimden beri zaten 2 litreden az su icmemege caliştim hep.
Suyun kilo vermemizde nasil etkili olduğnu bizat şahit olduğum icin...
3 bardagi 10 dakika ara ile icebilirmisin artik sislik yapabilir canim

Oyle olsun, biz verdigimiz kilolarla konusacagizzzz:spor::KK6:
Pekiii öyle olsun verdiğim rahatsızlıktan dolayi özür diler ben kacarim:KK55::KK55::KK55::KK55: hayırlı geceler kizlar inşallah verdiginiz kilolari geri alırsınız bu aksam:dua::dua::dua::dua:

Guzel birgun olmus canim, egzersiz yaparken mi agrin oluyor?

tessekkurler <3 evet, kollarim 1 aydir sporlaniyor olmama ragmen cok ham, tum kol egzersizleri cok zor geliyor bana. en basitinden pilates bandini 20x4 kez onumden yanlara dogru germem gerekiyor diyelim, 10. dan sonra ara vermem gerekiyor, kolum cok agriyor.

Bu gün menüm;
Sabah: 2 yumurtadan omlet(çeyreği kaldı) 3 minik parça pastırma. Domates salatalık 3 çk tahin pekmez 2 çay 1 dilim ekmek

ara yok.
Öğlen: yarım çikolatalı gofret

akşam: 5 tane mantı. Tavuk göğsünün yarısını haşlayıp hafif yağda kızarttım 3 dilim minik karpuz ekmek yok
Birazdan yeşil çay içicem
su: 2,5 lt Spor ev temizliği
esmeriiim esmeriiim

Iyı geceler kızlar nasılsınız
Yenı eşim aydingelini aydingelini inşallah bu hafta -1000 grqm olmak ıstıyorum menulerın bana da fıkır zira cok fıkırsızım bu konuda🤣
Yarından itibaren menülerimizi gözlemleriz yakından canım 🥰 ben 2 gündür ufak kaçamaklar yapıyorum yarın toparlayacağım 😊

Back
X