- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Takima gelen yemekleri ben aliyorum, geri cevirmeyiz hic, zaten diyette yapmiyorum bu hafta, cok severim patlican mmmm :)kız neler yaptim neler patlican musakka var cacık pilav ohhh missss![]()
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takima gelen yemekleri ben aliyorum, geri cevirmeyiz hic, zaten diyette yapmiyorum bu hafta, cok severim patlican mmmm :)kız neler yaptim neler patlican musakka var cacık pilav ohhh missss![]()
![]()
![]()
![]()
ordaaaa durun lutfenHepiniz tatli insanlarsiniz, guzelde bir takiminiz var , kaptaniniz zaten cocuklugumdan beri mahalledasimmis haberimiz yokmus amaaa yinede biz yarisi kazanacagiz..![]()
![]()
Oyle olsun, biz verdigimiz kilolarla konusacagizzzzordaaaa durun lutfenyarış bizim isimiz
![]()
3 bardagi 10 dakika ara ile icebilirmisin artik sislik yapabilir canimKoydum suyu onume 3 bardak ictim 2 litre yaptim canim guruba geldiğimden beri zaten 2 litreden az su icmemege caliştim hep.
Suyun kilo vermemizde nasil etkili olduğnu bizat şahit olduğum icin...
ordaaaa durun lutfenyarış bizim isimiz
![]()
Pekiii öyle olsun verdiğim rahatsızlıktan dolayi özür diler ben kacarimOyle olsun, biz verdigimiz kilolarla konusacagizzzz![]()
Kaptanim net sikintim var ara ara giriyorum annemgile gidince surekli topikteyimBenim guzel takimim nerelerdesiniz, beni birakip gittiniz mi, bende tukkani kapatip gidecem haaa![]()
Debanaa heleee gizlide neyin nesiBende gizli tarifimden 1 bardak ictim simdi bu hafta yaris var hirslanalim
Iyi geceler canim, patlicanlar sabaha odem yapar sende, hic suphem yokPekiii öyle olsun verdiğim rahatsızlıktan dolayi özür diler ben kacarimhayırlı geceler kizlar inşallah verdiginiz kilolari geri alırsınız bu aksam
![]()
Soyleyim canim ama cuma aksamiDebanaa heleee gizlide neyin nesi![]()
Tamam canim nasil uygun olursan o zaman gir sIkinti yok..Kaptanim net sikintim var ara ara giriyorum annemgile gidince surekli topikteyim
Iyi geceler kaptanim ben kacarKizlar Arasin ogle uykusu zamani geldi, onu uyutup gelecegim, menulerinizi yazmayi unutmayin..![]()
Fark etmesem bile su az icdigim icin susamisim.3 bardagi 10 dakika ara ile icebilirmisin artik sislik yapabilir canim
Guzel birgun olmus canim, egzersiz yaparken mi agrin oluyor?
Gızlı trıf ne kızBende gizli tarifimden 1 bardak ictim simdi bu hafta yaris var hirslanalim
Yarından itibaren menülerimizi gözlemleriz yakından canımIyı geceler kızlar nasılsınız
Yenı eşimaydingelini inşallah bu hafta -1000 grqm olmak ıstıyorum menulerın bana da fıkır zira cok fıkırsızım bu konuda
![]()