Öğretmenli birşeydi. Çocuklar böyle salla gidilen bir köydeydi. Umutsuz vaka denen tiplerden ama kadın onların sene sonunda sınıf geçme sınavından başarılı olmasını sağlamıştı filan. Ondan önceki öğretmene aşık oluyordu mektuplardan
Aramızda 18 yaş fark var. Çirkefliği ile herkesi bastırıyo. Yeterki sussunda ben yaparım moduna giryosun resmen. Pazar günü dönecek Allah izin verirse. Diren yağmur diyorum kendimeKiyamam. Ablana fazla yuz vermissin. Ablada olsa bir yere kadar.
Ben 4 kardesin en buyuguyum. Abla demek kardesimin yukune ortak olmak.
Neyse az kalmis ama Yinede kendine yazik canim. Dikkat et kendine.
Yine takipte kalacağım canım menümü yazacağım tabi. Bnde çok üzüldüm niye bilmiyorum ama ayrılcam derken de zor olduharikasın yaptığın sporlar işe yaramış şeytanın bacağını kırmışsın
1600 gr rekor sende tebrikler.
çok güzel canım tebrik ederim.
üzüldüm canım ama tedavinden dolayı oluyor bence. iznini bende hatırlatacağım özgeye.
fark çok fazla neden böyle oldu.bence kendini oku üfle. bende görümcemle dün gece dalga geçtim. 42-44 bedenleri sana ayırıcam diye kilo almış. çarpılmam inşallah.
sana yarım hafta izin yeter bence. hatta hiç olmasın.
bu hafta menüler nasıldı takip edemedim. ama sabit bile harika birde fotoğraf rica etsem.
Aramızda 18 yaş fark var. Çirkefliği ile herkesi bastırıyo. Yeterki sussunda ben yaparım moduna giryosun resmen. Pazar günü dönecek Allah izin verirse. Diren yağmur diyorum kendimevalla başım ağrıyo bugün çok iğrençti
Bn sağlık iznine ayrildim canım yinede eş olacak mıyız yani menü paylaşımı falan yapacak miyimyeni eş listemizzz hayırlı olsunnn
Hyperborea17 bnnu
esmeriiim Arrietty_
M minimalce_mifihafa
Aomine Daiki Ellssa
B Beklenen2matilda34
Birgaripanne M MaviFeslegen
B bargaaydingelini
JaneRizzoli WitcherGirl
Melegimkorusun BLU3
hnd_ Milana firuze
FitFiliz Melek Ada
Aman dikkat suyun fazlası da zararlı, mineralleri götürüyor canimYok ben boyle konuda bisey izlemedim. Uzgunumama merak da ediyorum ismini.
Galiba 4-4,5 L su tamamladim.
1 saat once yattim ama her 15dk da wc e kalkiyorum resmen
Tamam canlaar liste yenilenecek ama siz ayni kalin bakalim bu hafta daha iyi olur belki sizin icinBenim için sorun değil. İnsanlık hali. Bir dikkat etmezsin kilo alınır. Ben eşime evet diyorum. 1 hafta daha gözlemlemek istiyorum
Ama sevgili eşimbnnu
1-2 gün kilo bildirimi yapmaman bence bu nedenlerden biriydi. Stresli günler yaşamışsın anladığım kadarıyla. Benim gibi streslenince yediğine dikkat etmeyenlerden misin?
Yediklerini hergün bildirmeni ve ergonomik bir rahatsızlığın yoksa düzenli egzersiz yapmanı öneririm.
Hemen guncelleyecegim canimAa bu hafta da eşim aynı kişi
Kilo bildiriminde tekrar yazmayinca bende esledim canim simdi duzeltiyorumKolaygelsin tatlım, mutfak tadilatı en zor olan bence. Nasıl renkler seçtin bakalım?
Aynen öyle oluyor kaptişim. Bir yandan da işte nefis meselesi
Tansu'cum liste için ellerine sağlık ama ben bu hafta izindeyim canım, kilo bildirimine yazmıştım aslında. Yine gelirim takıma ama yoğunum o yüzden eş listesinden çıksam ?
InsAllah canim motiven yuksek olsun lutfen son 3 ten asagi inmeyelimTansu canım eş olmuşuz. Çok.memnun oldum. Inşallah kör kuyulardan zirveye cikacaz birlikte
Allah sabir versin canim bazen kiz kardesim olmadigina uzuluyorum ama iyi ki de yokmus diyorumNormalde babamın evinde kalıyolar ama sabahtan akşama kdar bendeler. Ablamda sağolsun rahatına çok düşkündür anca hizmet bekliyo canı isterse kalkar bişeyler yapar. Kızları da allahım sabırlık. Sofradan kalkıyo açım diye ağlıyo, heryer kırıntı içinde. Yediğinde içtiğinde değilim de sürekli peşlerini topla bilmem ne yap. 2 kere makine çalışıyo içtikleri bardaktan su içmezlermiş korona varmış. Bugün de ablam köye gitti kısır yaparsın akşama dedi. Kek yaptım kısır yaptım gelmiş yemek yaparsın sanmıştım diyo. 3 çocukla bunu yaptığıma dua et dedim. Kocam geldiğinde niye ev süpürüyormuşum. Halim vaktimmi kaldı hemde ne olacakmış süpürnce dedim. Ay valla bunaldım pazar gününden beri ensemdeler . Giderken de çocuğu kudurttular hadi gel giy ayakkabılarını diye. Çenen çıkmasın dedim. İşi bittiği için başladı apartmanda bağırmaya beddua mı ediyomuşum napıyo muşum bilmem ne bilmem ne. Valla hal kalmadı.
zaten sıcak çocuk emereek uyuyo ter su içinde kaldık şimdi
Valla bugün çok saçma bigün oldu canım. Menümü revize ediyorum
Öğlen 1 de türk kahveside içmiştim tosttan önce. Çok değişikti bu günün menüsü
Ben boyle birsey izledim ins te ama hatirlamiyorumYok ben boyle konuda bisey izlemedim. Uzgunumama merak da ediyorum ismini.
Galiba 4-4,5 L su tamamladim.
1 saat once yattim ama her 15dk da wc e kalkiyorum resmen
Yok o zaman canim hemen listeyi guncelleyim aslinda sadece kilo yuzdesi ile oldugu icin cok fark etmiyor sonucta egzersizlerle alakali deil bende alisveris gunum gelmis para harcamam lazim ya oncesinde hazirladigim icin aklimdan cikmis izne ayrildiginBn sağlık iznine ayrildim canım yinede eş olacak mıyız yani menü paylaşımı falan yapacak miyim
Aman dikkat suyun fazlası da zararlı, mineralleri götürüyor canim
bnnu Birgaripanne Yawrukush CEYDOS
Sabah: menemen ekmeksiz
Öğle: 1 kase kiraz
Akşam: 2 parça tavuk eti,fırında patates (yağsız)
Su:2 lt
Spor: 10 squat,30 mekik,7 dk plank
Not: o çikolatayı ve bir halleyin yarısını yedim
Cokk gecmis olsun kaptanımkızlarım nasılsınız? ben geldim.kocamdan izinli...1,5 saat yokum sen hallet işleri dedim. bakalım ben sizlerle takılırken ne kadar iş bitecek. son demleri yaşıyoruz inşallah bitti bitiyor gibi. dün tam hızlandım kedilerim kapıştı tontiş olan sinekliğin önündeydi. aman bir baktım benim amazon camdan bakıyor sineklik açık zeyna ayaklarımda dolanıyor ve prensim yok. bir baktım korkmuş aşağıdan bana bakıyor kuzum. gittik aldık hemen akşam korkutucu geçti bütün modumuz düştü ya iç kanama varsa korkusuyla. azıcık bacağı aksıyor ama kırık falan yok galiba. çok ucuz atlattık.
Bende es listelerine dahil olmak istiyorum kaptanımyeni eş listemizzz hayırlı olsunnn
Hyperborea17 bnnu
esmeriiim Arrietty_
M minimalce_mifihafa
Aomine Daiki Ellssa
B Beklenen2matilda34
Birgaripanne M MaviFeslegen
B bargaaydingelini
JaneRizzoli WitcherGirl
Melegimkorusun BLU3
hnd_ Milana firuze
FitFiliz Melek Ada
Telefon uygulamam var. Arada 30 saniye aralar veriyor.(araları saymıyor) 7 egzersiz var. Dkları artıyor gün geçtikçe."O" cikolataafiyet olsun :))
Planklarina hayranim. Ara vermeden mi yapiyorsun?
Menü de fena degil. Ödül Ogunleri gibi olmus
Ayyy ama bn ayrildigim için çok üzüldüm yarın dayanamazsam dönerimTamam canlaar liste yenilenecek ama siz ayni kalin bakalim bu hafta daha iyi olur belki sizin icin
Hemen guncelleyecegim canim
Kilo bildiriminde tekrar yazmayinca bende esledim canim simdi duzeltiyorum
InsAllah canim motiven yuksek olsun lutfen son 3 ten asagi inmeyelimCEYDOS beni parcalar
Allah sabir versin canim bazen kiz kardesim olmadigina uzuluyorum ama iyi ki de yokmus diyorum
Ben boyle birsey izledim ins te ama hatirlamiyorum
Yok o zaman canim hemen listeyi guncelleyim aslinda sadece kilo yuzdesi ile oldugu icin cok fark etmiyor sonucta egzersizlerle alakali deil bende alisveris gunum gelmis para harcamam lazim ya oncesinde hazirladigim icin aklimdan cikmis izne ayrildigin
Esledim bileCokk gecmis olsun kaptanım
Bende es listelerine dahil olmak istiyorum kaptanım
Bende hemen eslerim seniAyyy ama bn ayrildigim için çok üzüldüm yarın dayanamazsam dönerim
Al bir sütyen çıkartıp sallayan daha
Evet oSenin menu tam benlik ya
Et haslama en sevdigim :))
Mor Erik dedigin mürdüm erigi mi ne derler ondan mi
Adim sahane
Hemen Excel dosyama ekliyorum ismini ve puanini
Motivasyonum yerinde kaptanim. Sorumluluktan da kacmam. Esleme sistemine adapte olamiyorum. Tam birini tanimaya calisiyorum tarzini/eksilerini-artilarini ogreniyorum partner degisiyor. Sil bastanCanimcim sen bilirsin ama sorumlulugumuz artiyor hemde kilo icin gecerli oluyor ki istersen hemen senin esin olayim motiveni arttirayim listemiz eksik oluyor yoksa
bnnu yuzdeniz iyiydi illa degistirelim dersen degistireyim ama esin donus yapsin bir bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?