Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Birgaripanne senin sasina demekki kiz. Yoksa hep asagi cekiyordum eslerimi

@esmeriiim selam yeni esim Güzel bir hafta gecirelim verelim kilolari
benim farkim belki de
Biz geçen hafta da Hyperborea17 ile Eş olmuştuk. Bana fark etmez ama ben 300 gram alarak haftayı bitirdiğim için eşim istemeyebilir
Aa o kadar baktim ama gozumden kacmis aylik para harcama zamanim gelmisti gittim harcadim hatta sacima boyada aldim rahatladim

@barga hayirli olsun canim

Kaptanim ben es listesine dahil olmak istemiyorum
Canimcim sen bilirsin ama sorumlulugumuz artiyor hemde kilo icin gecerli oluyor ki istersen hemen senin esin olayim motiveni arttirayim listemiz eksik oluyor yoksa
bnnu yuzdeniz iyiydi illa degistirelim dersen degistireyim ama esin donus yapsin bir bakalim

Eşim baya iyi kilo verdiği için yüzdemiz iyiydi ben gayet memnunum Hyperborea17 nasıl derse olur bana hiç farketmez

Degistirelim derse bakalim olur mu Hyperborea17 canim cevabini bekliyoruz
ben simdi gidiyorum 12 den sonra gelirimmm
Benim için sorun değil. İnsanlık hali. Bir dikkat etmezsin kilo alınır. Ben eşime evet diyorum. 1 hafta daha gözlemlemek istiyorum
Ama sevgili eşim bnnu
1-2 gün kilo bildirimi yapmaman bence bu nedenlerden biriydi. Stresli günler yaşamışsın anladığım kadarıyla. Benim gibi streslenince yediğine dikkat etmeyenlerden misin?
Yediklerini hergün bildirmeni ve ergonomik bir rahatsızlığın yoksa düzenli egzersiz yapmanı öneririm.

Yine sessiz burasi
Nerelerdesiniz kizlar

Cocuklar da artik yaz tatili de diye biraz acik havada gezdik kosturdular. Simdi ise ev temizligi.
Mutfagimi degistirecegim, firmadan gelecekler 2 saate. Umarim birkac gune baslanir
Kolaygelsin tatlım, mutfak tadilatı en zor olan bence. Nasıl renkler seçtin bakalım ?
Haklisin canim odul ogunu yapinca hafta sonu, hafta ici onun artilarini toparlamakla geciyor..
7leri gorunce sende odul ogunu yaparsin canim :)
Aynen öyle oluyor kaptişim. Bir yandan da işte nefis meselesi
Tansu'cum liste için ellerine sağlık ama ben bu hafta izindeyim canım, kilo bildirimine yazmıştım aslında. Yine gelirim takıma ama yoğunum o yüzden eş listesinden çıksam ?

bende öyle gördün 700 gr çok iyi
feyzoşşşş ne yaptın yavrum bu kadar verdin banada söyle.
geçen hafta bu hafta sonucun aynı canım sabit çıkmışsın.

çok iyi rakamı sıfırlaman harika
Ceydoş bir anda 55 kusurden 58 üstüne çıkmıştım . Ödem mis demekki. Tansiyonum dusmeyince çifter çifter tansiyon hapi içtim iki hafta , hatta bazen uc tane içtim günde . Üzerine baş agrim geçsin diye sürekli ağrı kesiciler içtim . Regl aynı haftaya denk geldi . İşteki sorunlar, gece nöbetleri felan derken su tutmuş vücut .yoksa bir anda bu kadar dusemem . İlaçları bayağı azalttım daha iyiyim diye . Azaltinca eksi çıktım boşuna izine ayrılmış oldum , takımı batirmayim dedim , kilo sandım ödem mis:) neyse mezuniuete yakın asıl listeye geçer mezun olurum artık .

Tamam canım , liste dışı devam edeyim , mezun olmaya yakın listeye girip mezun olurum artık :) az kaldı gibi yine takilmazsam :)

Tebrikler canım

Muhteşem çok sevindim canım tamamen ödemmiş gitti hepsi .

Tebrikler canım az olsun eksi olaun haftaya çok daha iyi olur

Süper

Tebrikler canım

Muhtesem tebrikler canım
Aynen canım bayağı bir odemmis hemde , bu haplar ne ödem yapıyormuş böyle :)

Ödem önce üzüp sonra mutlu ediyor. Değişik birşey ödem
İş yerindeki sıkıntı çözüldü mü canım, kalıyorlar mi diğerleri de fazla mesaiye?

En muhteşem benimmmmmm açılın çekilin yoldan

En üst sıraya yukselmisim huhhuuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…