Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabit es istiyorsan o başka
Ileri ki dönemler de kutuplaşma olmasın diye böyle bir sistem kurulmus bence

Tansucum BLU3 eş istemiyor, matilda34 de izne ayrıldı bu hafta. Ben en iyisi Aomine Daiki ile eş olayım liste sürekli değişmemiş olur

Son düzenleme:
Canim bende kafami kaldi yukarida anlasma yapiyorum BLU3 listeden cikarmayi unutuyorum

aaaa eşlik müessesesinden nasıl soğuttuysam eşlenmemek için günde 1 lt fazladan içiliyor aman tanrım

(şaka şaka )
Enerjini cok sevmistim, guzel de bir hafta gecirdik
Ellerine saglik kaptanim

Canım
Aslında yoğunluktan yazamadım bir seferde iki günün menüsünü yazdım yediklerim de fazla değildi ama şişlik mi yaptı bilemedim bu haftayı metakla ve azimle bekliyorum

çok güzel

Selam kızlar
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.4
F: 0,5
Yüzde: % 0.75

@Yawrukush @Ceydos Birgaripanne Arrietty_ M MaviFeslegen
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 64.6
Fark: -400 gr
Yuzde nasıl hesaplanıyordu
Eki Görüntüle 2657457
Kilom 76,4
Önceki kilom 76,7 idi sanırım. Dışardayım bakamıyorum notlarıma.
Geçen hafta 70,1
Bu hafta 69,7
Fark:0,4
Ortalama :0,57
Sanırım doğru hesapladım
Gecen hafta. 65
Bu hafta. 64.6
Yuzde. 0,57 sanırım
Bu duraksamayı nasıl cozucem bılmıyorum
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Çok geçmiş olsun kaptanım
bende öyle gördün 700 gr çok iyi
feyzoşşşş ne yaptın yavrum bu kadar verdin banada söyle.
geçen hafta bu hafta sonucun aynı canım sabit çıkmışsın.

çok iyi rakamı sıfırlaman harika
ya kızlar ben pro üye olmuşum habire yazıyorum yazılar kırmızı ne oluyor oldum bir an aaa baktım nickimde kırmızı ana proooo oldum ben didim.
Hayırlı olsun kaptanım
canım kızlarım mutlu mesut haberler var neredesiniz?
6. takımı kilolarınızın hakkı ile yenmiş bulunuyoruz hepinizi kutluyorum.
bir sonraki meydan okumalarda yine aynı performansı sizlerden bekliyorum.​
Katkım olmasada arkadaşlarımı tebrik ediyorum haftaya bomba gibi geleceğim.. 61.0 ı göreceğim
Tansucum BLU3 eş istemiyor, matilda34 de izne ayrıldı bu hafta. Ben en iyisi Aomine Daiki ile eş olayım liste sürekli değişmemiş olur
Kafam döndü kim benim eşim

Menülerin çok güzel canım Ben dün bugün serbest yaptım yarından itibaren büyük bir hızla cumaya geleceğim inşallah

Melegimkorusun

Günaydın kızlar bugün sabah kalktım kahvaltı sonrası ev temizliği ile uğraştım duş aldım derken şükür bitti Bugün benim doğum günüm nikahımıza 2 hafta kaldı yine de kaçamaklı olacak akşam bunu düşünüyorum ama bakalım. Benimki akşama yemek yapma dedi dışarda yesek keşke başbaşa romantik zaman geçirmek istiyorum ama böyle bir hayale kapıldığım için de kendime biraz kızdım sonra kendim üzülüyorum olmayınca Bakalım bekleyip göreceğiz ama pek umudum yok. Kayınvalidemlere gideriz muhtemelen başka bir plan yapacağını sanmıyorum. Bir de yapması gereken bir şey var bugün yaptı yaptı daha da olmazsa ömür boyu derdini hem o çekecek hem ben.. Çok gizemli oldu gün sonu paylaşcam sizinle kafam çokkk karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…