Denedik herbir seyi kuzum, olmadi, eskiydi epey ama bozulmasa ben bozulana kadar kullanirdim.
Isin kotusu kirilan telefonumun daha taksiti bitmemisti, simdi yenisini alacagiz
Kizlar bugun itibariyle diyetime geri donuyorum, simdi kahvalti ile birlikte menulerime baslayacagim.
Tam if olmasada , if yakini low carb bir diyet duzeni olacak..
Desteklerinizi bekliyorum :)
Kızlar süpersinizCok sevindim. Ben de diyetime geri dönüyorum. En cokta sporuma Leslie askima
Kesinlikle bağ bahçe isleri çok güzelBayagi ilerlettim Denizim tohumlarim dun filizlendi , bir mutlu oldum anlatamam, bebek gibiler..
Neredeyse bahceyi cocuklara kapatacagim
Bende olabilecek en ucuz akilli telefonu alacagim..canın sağolsun, ben de son telefonumu klozete düşürmek suretiyle mahvettim. sonra da kendime ceza olarak olabilecek en ucuz telefonu aldım kimbilir bunun başına ne gelecek sdklfjads.
O kadarciktan birşey olmaz. Biraz dinlenip kendini yeniden motive hissediyorsun en azındanVee guncel kilom 67.8 , izne 66.3 ile ayrilmistim, nur topu gibi, yeni 1.5 kilom olmus
Yeniden ekersin canim, oyle stresimi aliyor ki, sabah ilk is asagiya inip onlara bakiyorum, temizliyorum, suluyorum.Kesinlikle bağ bahçe isleri çok güzel
Ben evin içinde domates salatalık yetistiriyordum bir ara. Bu sene taşınma işi engelledi beni. Sabırsızlıkla çiçeklerimin gelmesini bekliyorum bende
Çoğunluğu kurumuş ama malesef.
Evet dinlendim gercekten, biraz diyet psikolojisinden cikmak iyi geldi..O kadarciktan birşey olmaz. Biraz dinlenip kendini yeniden motive hissediyorsun en azından
66 beni yaktı. Bugün 67 olmuştum. 67den direkt 65e geçmeyi planladım ben de@esmeriiim ben 500gr a raziyim :)
Verecegime inaniyorum. 66sayisini kirdim cunku.
Olmaz yazmalisin. Tum Ogunler mi ödül yaptin bakayim. Hem takim kurali : D yazceeen kacari yok
Su, spor, adim ne alemde?
Teşekkürler tatlimBiz ondan da yapıyoruz ama diğeri kadar ayrıntılı bir test değil canim . Diğerini de yaptirsan daha iyi olur . Farklı çıkabilir sonuç .
Ne güzel rüyaymış ÖzgecimGunun geri kalani nasil gecti canim?
Tum gece ruyamda sizi gordum ailecek..
Abdye geldiniz, green card cikti, size ev vs tuttuk, restorana gittik, gercek gibiydi..
İş harbiden bitmiyor. Annem söylerdi ne dağınıksin (bunun biraz argosu aslındaAyy sicaklardan sasirdin listeni bence , eriyeceksin yakinda :))
Guzel olmustur ya, degisiklik guzel oluyor.
Ben cocuklari oyaladim, kucukle lego oynadik, buyuk 3 tane yaz kampi dersi aldi.
Kahvaltiyi topla, bulasiklari topla, yeri supur, banyolari temizle, bir makinada camasir attim yikaniyor.
Simdi yemegi hazirlayacagim.
Biter mi bu isler bitmezzzzzzzzzq
Evet ben de çok beğenmiştim Tansu'cum.Bahcemizin karpuzunu kestik
deniz diyette kabugunu soyup yedim cok doyurucu ve lezzetli geldi
CEYDOS Yawrukush
Kardeş kavgaları çok yoruyor gerçekten canım. Kolaygelsin bizeCanim hayirlisi olsun..
Okullar eninde sonunda her yerde acilacak, hijyen kurallarina, mesafeye vs dikkat ederek gecirmeye calisacagiz hepimiz.
Umarim sorunsuz, saglikli okul gunleri olur kuzucugun..
Ben ayni sebeplerden ki Houstonda iken coook arkadasimiz, dolayisiyla Akininda cok arkadasi vardi ama yinede bir kardesi olursa, beraber vakit gecirirler, arkadas olurlar diye dusunmustum..
Simdilik arkadas olma kismina gelemedik ama umudum var..
Krestede kuzucuk arkadaslariyla kaliteli zaman gecirir sende biraz kendine vakit ayirirsin canim...
Ben de keşke öğrenseymişim diyorum. Hem örgü hem dikiş. Fazla kızsal şeyler gibi gelirdi banaBenimde ananem terziydi ,hic durmadan dikis dikerdi.
Ben hicbir sey ogrenmemisim ,simdi kiziyorum kendime..
Ben de bugün az az sık sık yeme düzenine dönmeye karar verdim. Akşamki helvaya kadar iyi gidiyordu her şeyKizlar bugun itibariyle diyetime geri donuyorum, simdi kahvalti ile birlikte menulerime baslayacagim.
Tam if olmasada , if yakini low carb bir diyet duzeni olacak..
Desteklerinizi bekliyorum :)
Oo kimler gelmişşCok sevindim. Ben de diyetime geri dönüyorum. En cokta sporuma Leslie askima
Stres alıyor diyince aklıma geldi, aynı lafı yeni bir yavru kedi edinen arkadaşım söyledi. Öyle tatlı birşey kiYeniden ekersin canim, oyle stresimi aliyor ki, sabah ilk is asagiya inip onlara bakiyorum, temizliyorum, suluyorum.
Dogal gubre yapiyorum kompost seklinde..
Kahvemi alip cikiyorum bahceye, onlarla sohbet ede ede iciyorum.
Mucize resmen, ciftcilerimiz ne emek veriyor onu anladim.
Biz evde aldigimiz sebze ,meyveleri curuturken, onlar ne zorluklarla yetisiyor hic farkinda degiliz...
Komposto da 1 lt suya 2 yemek kaşığı şeker vardı iyileşeyim diye kv şeysiKalori olarak menun diyete uygun ama aksam dondurma yerine bir seyler yesen daha saglikli olurdu canim:)
Dondurmaya 10 dk adimlama cezasi geliyor kuzum..
Suyunda azicik daha artarsa harika olur.
Guzel birgun olmus canim..
Gunduzleri calisiyor musun?
Kompostoda ekstra seker yoksa guzel birgun olmus Banucum..
Ben iyiyim canim, 2 cocukla yetisemiyorum hicbir seye, onun haricinde bildiginiz gibi :)
Sen nasilsin , is guc nasil gidiyor?
66 beni yaktı. Bugün 67 olmuştum. 67den direkt 65e geçmeyi planladım ben de
Teşekkürler tatlim
Ne güzel rüyaymış Özgecimsenle komşu olmak ne harika olurdu. (Beraber diyet spor yapardık -dermişim ). Best Friends olurduk ne güzel
Aslında eşim mezuniyet işlemleriyle meşgul şu sıralar. Ondan sonra bir iki yıllık planlar var aklında. Ben hala emin olamasam da o çok istiyor Amerikaya taşınmayı. Gerçek olabilir bir gün yaniHayırlısı demek lazim tabi canım bu tip işlerde.
İş harbiden bitmiyor. Annem söylerdi ne dağınıksin (bunun biraz argosu aslında) diye bana. Şimdi arka toplamacı ben oldum. İki pasaklı kızım var
Evet ben de çok beğenmiştim Tansu'cum.
Kardeş kavgaları çok yoruyor gerçekten canım. Kolaygelsin bize
Dünyada en sevdiğin iki insanın anında birbirine girmesi
Ben de keşke öğrenseymişim diyorum. Hem örgü hem dikiş. Fazla kızsal şeyler gibi gelirdi bana
Bende 67lerden 65lere atlasam direk keske :))Ben de bugün az az sık sık yeme düzenine dönmeye karar verdim. Akşamki helvaya kadar iyi gidiyordu her şey
Oo kimler gelmişş
Stres alıyor diyince aklıma geldi, aynı lafı yeni bir yavru kedi edinen arkadaşım söyledi. Öyle tatlı birşey kibenim de kedi aşkım alevlendi
Cok sevindim islerin iyi olmasina, esinin guzel iltifatina, kv'nin seninle evladi gib ilgilenmesine, kocaman bir masallah diyorum banucum.Komposto da 1 lt suya 2 yemek kaşığı şeker vardı iyileşeyim diye kv şeysi
Ben 1 minikle yoruluyorum 2 yi düşünemiyor kolaylıklar diliyorum
Bugün eşim sen gitgide baya kilo verdin diyor o koralle çok iyim şu an
İşler de iyi , yoğun geçiyor ama iş olsun da yoğun olsun diyoruz fazla ihalemiz yok
Azicik egzersiz ya da adimlama ekleyebilsen, daha cok kilo vereceksin eminim canim :)Bugünki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
öğle:
1 kase şehriye çorbası
4 ızgara köfte
200 ml ayran
Akşam:
1 p etli nohut
2 yemek kaşığı yoğurt (yoğurtlarım bu ara ekşi oluyor ya yiyemiyorum)
su:2 lt uyuyana kadar 2.5 olacak umuyorum
Spor: yok ofis işleri bebek koşturması akşam ev işleri
Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
Güzeldi :) Eğlenceli bir gündüIyiyiz canim sen nasilsin, gunun nasil gecti?
Sevindim senin adina canim ,menun nasil bugun?Güzeldi :) Eğlenceli bir gündü
Birazdan sporumu yapacağım. Ondan sonra paylaşacağım. Fena değildi bence.Sevindim senin adina canim ,menun nasil bugun?
Ben de bugün az az sık sık yeme düzenine dönmeye karar verdim. Akşamki helvaya kadar iyi gidiyordu her şey
Oo kimler gelmişş
Stres alıyor diyince aklıma geldi, aynı lafı yeni bir yavru kedi edinen arkadaşım söyledi. Öyle tatlı birşey kibenim de kedi aşkım alevlendi
Harikasin..Birazdan sporumu yapacağım. Ondan sonra paylaşacağım. Fena değildi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?