Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar. Ağrım biraz hafifledi ama devam ediyor. Kramp şeklindeki ağrılar çok kötü oluyor. Mide bulantım vardı pek bişey yiyemedim

13.30: bir tane haşlanmış patates, bir kase yoğurt

19.00: bir kase yulaflı yoğurt, 5 kuru kayısı
Belki birazdan bir kase daha yoğurt yiyebilirim

Su: 4-5 bardak
Spor yok

Canim senin durumunu daha tecrübeli birine sordum. Test sonucunda ahi yazan kisim 5 in altındadir normal dediğine göre . Kan degerlerine baktirdin mi? Bu daha ayrıntılı olan testte gece kol bacak hareketi var mı ona da.bakiliyor . Horlaman. Varsa kulak burun boğaz bölümü.ayrintili yapıyor bu testi . Bizim bölüm kulak ve göğüs ortak çalışıyor .

Çarşamba menüm
Sabah
Yok
Öğlen
Bir tabak tavuklu bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Ara
Kahve
Şekersiz ve unsuz kurabiye(2 tane)
Akşam
Bir tabak tavuklu bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
İki parça karpuz
Spor:
Ters Crunch 25 sn
Rus büküm 25 sn
Süpermen 25 sn
Bisiklet crunch 25 sn
Plank 30 sn
Kobra gerinmesi 25 sn
Kedi-inek duruşu 25 sn
Uzun zamandır spor yapmıyordum,o yüzden hafif başladım.
Su:2,5 L
Yawrukush

Feyzacım görüşmeyeli nasılsın? Özlemişim seni

Feyzacım görüşmeyeli nasılsın? Özlemişim seni ❤
Nereye kayboldun kız sen kaçak :) iyiyim canım sen nasılsın ,bitirdin mi liseyi :) ben de seni ozledim canım., İzinden döndüğümde yoktun üzülmüştüm . İyi oldu geldiğin , hedefe ulaşmadan gitme bukez .

İyiyim.ozgecim ,.nöbetler yüzünden uyku düzenim.bozuldu . Yarasa gibi oldum sen nasılsın canım ,neler yapıyorsun

Daha iyi olmana sevindim gulum yarina tamamen iyi olursun insallah..

Kolay gelsin Feyzos nobette :)

Spor ve suyun harika olmus..
2 ogun ust uste bulgur olmasa daha iyi olurmus ama bulgur yine pirincten, undan masum..

Guzel menu ve su olmus canim, bugun ekmek dilimlerin az neyseki :)

İyiyim.ozgecim ,.nöbetler yüzünden uyku düzenim.bozuldu . Yarasa gibi oldum sen nasılsın canım ,neler yapıyorsun
Haklisin zor canim nobetler, Allah kolaylik versin sana..
Ben ayniyim canim , bildigin gibi :)

Guzel menu ve su olmus canim, bugun ekmek dilimlerin az neyseki :)

Haklisin zor canim nobetler, Allah kolaylik versin sana..
Ben ayniyim canim , bildigin gibi :)
Ekmegi sadece sabah yedigim için çok sorun etmiyorum canım. Sabah olsada kahvaltı etsem.kizarmis ekmek.yesem.diye saat sayıyorum.,bu ara en buyuk zevkim

Henüz değil. Son sınıftayım. Kaçmak yok bu sefer

Ohh afoyet sifa olsun.
En organik olanindan
Saol canimmmm
Kaptanim dereotu dikmistik cikmadi maydanoz yine cikmadi
Benimse bu hafta berbat geciyor sabit gelirsem sukur

Sabah:Kabağı rendeledm. Tavada çevirip yoğurtla karıştırdım
Öğlen: 3 köfte 2 parça fırında patates
Akşam:...
Ara öğün: şeftali
Su: 2 lt ama hala içiyorum
Spor: 1 buçuk saat antremandaydım

Spor salonuna mı gidiyorsun yoksa evde mi yapıyorsun?

G.tü göbeği salmadan geliyim dedim hahahhaha
Çok iyi yapmışsın canım. Ben de bu hafta mola verdim. Ama uzun tutmamak lazım bu molaları.
Geçmiş olsun canım. Düzelir inşallah.
Feyzacim sağol canım uğraşmışsin benim için kilom fazla olunca horluyorum 70 i gectiysem. Yoksa çok şükür yok horlama, ama haklısın kan değerlerim hep sınır değerler. Öyle olunca da dr.lar genelde takviye vermiyor. Ben haricen alıyorum ara ara demir filan.
(Kol bacak hareketleri eşimin çok oluyor özellikle stresliyse, önemsemedim ama önemli birşey mi, o zaten farkında olmuyor, idare ediyorduk öyle )

Canımsın benim senin kalbinin temizliğine öyle çok güveniyorum ki, boşuna görmemişsindir o rüyayı Özgecim
Hem ben gelemesem de sen gelirsin en azından yazları
Zor zamanlar haklısın ama hayat da bir yandan devam ediyor işte. O yüzden doğru zaman gelince ben inanıyorum özlediğin mesleğine kavuşacağına canım. Çok güzel olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…