- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Amin canım insallahCanım çok sevindim hayırlısı ile bebişin de haberini aldığın zaman tez zamanda geldin inş
Uyanir uyanmaz gordum bu videoyu hemen yapsam mi , bir yanim haydi diyor, bir yanim otur oturdugun yerde:))❤ Adim atalim yeter.
Dun 4000 attim sadece.
Gunaydin kizlar
Günün videosu
Seninde gunun guzel geciyordur umarim canim :)Kızlar günaydınn☀
Geçmişi okudum alıntıları yazicam daha sonra.
Güzel geçsin gününüz
Benimde ananem terziydi ,hic durmadan dikis dikerdi.Ne güzelannem de dikerdi eskiden birşeyler. Tıkır tıkır makine sesi evde ☺☺ Denemediğim bir şey Tansu'cum. Korona günlerinde acaba bir dikiş makinası alıp ugraşsam mi dedim ama fırsat olmadı. Neler dikiyorsun?
HarikaBiri kahvalti mi dedi ☺☺
Hadi hayirlisi olsun canim..9 yumurtam toplandı canım Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah
Iyiyiz canim sen nasilsin, gunun nasil gecti?Günaydın kızlar nasılsınız?
Cocuklarda bunaldi canim evde, onlarda haklilar...Menün iyiymiş aslında canım. Ben oldum olası hazır köfteleri vs sevmem. Çoğu hazır çorbayı bilmem neyi de yiyemem ağır geliyo. Bidahakine kendin yaparsın köfteni hem daha bereketli hemde daha güzel olur canım
Amin kaptanım aminn. Sürekli yorgun olarak geziyorum valla 2-3 çocuklu olan herkese Allah kolaylık versin.
dün aşağı indirdim biraz birsürü komşunun çocuklarıda vardı. Enerjilerini atamıyolar ki çocuklar. En son benimki yerlerde yuvarlanarak oyun oynadı. Ağzı burnu toz içindeydibugün köye kaynanama gidicektim orada oynar bari sokakta diye ama çok esiyo ondan da vazgeçtim
Ne zaman bitiyordu canim sinavlar?Açıkçası çok neden var.
1- sıcakta yemek yemek istemiyorum
2- yevmiyemin gelmesini bekledim. Onu bekleyince evdeki ürünleri kullanarak sağlıklı beslenmeye çalıştım
3- Sınav dönemi çok tehlikeli stresten yiyorum. O yüzden mümkün olduğunca çok acıkırsam yiyorum
Canim merak ettim nasil gecmis okulda ilk gunu kuzucugun, her sey yolunda mi?Amin canım inş güzel geçer ben ondan çok daha fazla heyecanlıyım nasıl geçecek o kadar aradan sonra ilk gün birazdan almaya gideceğimtek çocuk her anlamda bence de çok zor. Hem çocuk için oynayacak arkadaşı yok evde, hem de ebeveyn için. Biz de evde o sıkılmasın diye sürekli onunla oynuyoruz, beraber vakit geçiriyoruz. Allahtan oğlum kendi kendine de oyun kurmaktan çok hoşlanır oynar oyuncaklarını konuşturur. Ben bu zamanlarda işlerimi yapmaktansa onu izlemeyi tercih ediyorum neler söylediğini dinliyorum , günlük hayatta onun daha çok nelere dikkat ettiğini öğrenmek çok hoşuma gidiyor
Kahvaltıda bamya mı yedinAfiyet olsun
Kalori olarak menun diyete uygun ama aksam dondurma yerine bir seyler yesen daha saglikli olurdu canim:)
Guzel birgun olmus canim..@bnnu
Kusura bakma uyuyakalmışım.
Dünkü menümü yazıyorum
Sabah: ıspanaklı yumurta,küçük pastane pizzalarının üzerindeki peynir domates biber ve sosisi yedim. Ekmek kısmından bir ısırık atıp kalanını kedime verdim
Öğle:
Akşam: 4 köfte,2 parça fırında patates,1 kase soğuk ayran çorbası
Ara öğün: 2 şeftali(bir anda yemedim)
Su: yaklaşık 3 lt
Spor: vücudum 2 gün önceki antremandan dolayı çok ağrı çekti yapamadım
Kompostoda ekstra seker yoksa guzel birgun olmus Banucum..Teşekkürler özgecim sen nasılsın nasıl gidiyor yoğun sanırım bu ara
Su spor çok güzel , menünde öğün sayısını bilerek mi az tutuyorsun canım
Evet sarkmaları ancak spor sıklaştırır o da bende yok , bel ağrısı yaptığı için mekiği sıklıkla yapamıyorum da
Sosis patates ve 2 şeftali bana kalırsa bir gün içerisinde olması kilo vermeyi yavaşlatır ama senin sporların gayet iyi , tamamlar diye düşünüyorum canım
Ben de dünki menümü yazayım.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
ara:
200 ml vişne komposto
öğle:
1 kase Tavuk çorbası
Akşam:
1 p etli nohut
2 yemek kaşığı yoğurt
su:2 lt
Spor: yok kiii
Yawrukush @Ceydos
Cok sey kaciriyorsun kaptanimmmmBenimde ananem terziydi ,hic durmadan dikis dikerdi.
Ben hicbir sey ogrenmemisim ,simdi kiziyorum kendime..
Iyi sukur kaptanim sen nasilsinNasilsiniz kizlar, gununuz nasil geciyor?
Hakkaten yeni tip dikis makinalarindan alsam mi diye dusundum ama onu ogrenecej ne zaman, ne firsat yok, belki ileride Tansucum:)Cok sey kaciriyorsun kaptanimmmm
Iyi sukur kaptanim sen nasilsin
Kolay gelsin YözgecimHakkaten yeni tip dikis makinalarindan alsam mi diye dusundum ama onu ogrenecej ne zaman, ne firsat yok, belki ileride Tansucum:)
Bende iyiyim canisi, kahvalti hazirligindayim :)
Sagol canim benim.Kolay gelsin Yözgecim
Cuma bitecek işte. Ama staj projemi yapıcam ve ALES çalışmaya başlıcamNe zaman bitiyordu canim sinavlar?
Hadi bakalim canim, yolun acik olsun, emeklerinin karsiligini al.Cuma bitecek işte. Ama staj projemi yapıcam ve ALES çalışmaya başlıcam
Hakkaten yeni tip dikis makinalarindan alsam mi diye dusundum ama onu ogrenecej ne zaman, ne firsat yok, belki ileride Tansucum:)
Bende iyiyim canisi, kahvalti hazirligindayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?