- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Seni de biz kapmis olduk canim:)İyi ki bildirim gelmiş 9.takım diye ben de dedim hadi 4.takıma gideyimne zamandır girecektim iyi oldu bildirim çok işe yaradı
Cetinyilmazusanmaz yapalim senin nicki gulumKazen abi doğum tarihimi 04.07 yapsam da proluk vermez misin yeaaa ay valla beni atacak siteden. Bende nickimi sıfırdörtsıfıryedi yapıp gelirim
Özgecim ben ilkokul 2 ve 3. sınıfı Kars'ta okudum, babamlarin tayini çıkmıştı orayaSevgiliKazen benim esim uzak dogulu , kayinvalidem Igdir'li,kayinpederim Kars'li. :)
O sebeple Kars'in kayisisini, manda kaymagini, eski kasarini, cecil peynirini ahhh nasil iyi bilirim..
Valla inanıyorum kaptanım o proluğu ya öyle ya böyle alacam ama alacamCetinyilmazusanmaz yapalim senin nicki gulum
Mesela oğlumun doğum tarihi 22.11 2+2 toplayınca DÖRT EdiyoKazen abi doğum tarihimi 04.07 yapsam da proluk vermez misin yeaaa ay valla beni atacak siteden. Bende nickimi sıfırdörtsıfıryedi yapıp gelirim
Mezun olmak da nasip olur inşallah Allahım o günleri görecek miyim YarabbiSeni de biz kapmis olduk canim:)
Zeki müren de bizi görecek miğğMezun olmak da nasip olur inşallah Allahım o günleri görecek miyim Yarabbi
Vauuv görüntülüy'akşamlar, henüz eşimiz yok değil mi, ortaya yazıyorum:
sabah:
Eki Görüntüle 2660721
öğlen: kahvaltıyı 3'te yapınca öğlene gerek kalmadı
akşam:
Eki Görüntüle 2660722
akşam 10 gibi, spordan önce: 1 tk fıstık ezmesi, 5 kaju.
spor: 1 saat bant ve dumbell ile bacak/kol çalıştım
su: 2 lt
Dun zayiflama yarismasina katilinmasi icin kazen uyeleri davet etti ama yanlislikla 9. takimin linkini paylasmis, herkes 9. takima gitti, kaptan perisan olmus:)Valla inanıyorum kaptanım o proluğu ya öyle ya böyle alacam ama alacam
birde 9.Takımda noldu ben kaçırdım azcık gzindim ama anlamadım konuyu
Vauuv görüntülüafiyet olsun canım
Nohut enfes görünüyor ellerine sağlık canım yarın ben de yapıyim aklımdan bugün geçtiy'akşamlar, henüz eşimiz yok değil mi, ortaya yazıyorum:
sabah:
Eki Görüntüle 2660721
öğlen: kahvaltıyı 3'te yapınca öğlene gerek kalmadı
akşam:
Eki Görüntüle 2660722
akşam 10 gibi, spordan önce: 1 tk fıstık ezmesi, 5 kaju.
spor: 1 saat bant ve dumbell ile bacak/kol çalıştım
su: 2 lt
Hhahaha ayyDun zayiflama yarismasina katilinmasi icin kazen uyeleri davet etti ama yanlislikla 9. takimin linkini paylasmis, herkes 9. takima gitti, kaptan perisan olmus:)
"Peynirin üzerine accık" yazısını cacık diye okudum of bir de sarımsaklı dedim içimden yarın nohutun yanınahaha ivit üşendim şimdi peynirin üzerine accık chia serptim... yazmayateşekkürler, sana da canısı
teşekkür ederim, annem yapmıştı ona ileteceğim, sana da şimdiden afiyet olsunNohut enfes görünüyor ellerine sağlık canım yarın ben de yapıyim aklımdan bugün geçti
Ben doğru yere gelmişimDun zayiflama yarismasina katilinmasi icin kazen uyeleri davet etti ama yanlislikla 9. takimin linkini paylasmis, herkes 9. takima gitti, kaptan perisan olmus:)
Filizim biz seninle bir yerlerden akraba cikacagiz ya hayirlisi:)Özgecim ben ilkokul 2 ve 3. sınıfı Kars'ta okudum, babamlarin tayini çıkmıştı oraya
Çok hayal meyal hatırlıyorum. O eski kaşarları tekerlek olarak alırdı bizimkiler de bir lokma yediremezlerdi banadamak tadı olmayan bir çocukmuşum demek ki hala aklıma geldikçe ya ben nasıl begenmemisim güzelim nimeti diyorum.
Bir de kardelenler aklımda kaldı Kars'tanve yazın bile serin olması.
Konserve mi amaneyyyteşekkür ederim, annem yapmıştı ona ileteceğim, sana da şimdiden afiyet olsunbana kalsa açar konserve nohudu iki ısıtır yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?