Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevgili Kazen benim esim uzak dogulu , kayinvalidem Igdir'li,kayinpederim Kars'li. :)
O sebeple Kars'in kayisisini, manda kaymagini, eski kasarini, cecil peynirini ahhh nasil iyi bilirim..
Özgecim ben ilkokul 2 ve 3. sınıfı Kars'ta okudum, babamlarin tayini çıkmıştı oraya
Çok hayal meyal hatırlıyorum. O eski kaşarları tekerlek olarak alırdı bizimkiler de bir lokma yediremezlerdi bana damak tadı olmayan bir çocukmuşum demek ki hala aklıma geldikçe ya ben nasıl begenmemisim güzelim nimeti diyorum.
Bir de kardelenler aklımda kaldı Kars'tan ve yazın bile serin olması.

Valla inanıyorum kaptanım o proluğu ya öyle ya böyle alacam ama alacam

birde 9.Takımda noldu ben kaçırdım azcık gzindim ama anlamadım konuyu
Dun zayiflama yarismasina katilinmasi icin kazen uyeleri davet etti ama yanlislikla 9. takimin linkini paylasmis, herkes 9. takima gitti, kaptan perisan olmus:)

Nohut enfes görünüyor ellerine sağlık canım yarın ben de yapıyim aklımdan bugün geçti

Dun zayiflama yarismasina katilinmasi icin kazen uyeleri davet etti ama yanlislikla 9. takimin linkini paylasmis, herkes 9. takima gitti, kaptan perisan olmus:)
Ben doğru yere gelmişim tesadüfen geldim inan ki iyi olmuş patron da burda belki ban sayımız azalır

Filizim biz seninle bir yerlerden akraba cikacagiz ya hayirlisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…