Abi telefonuna uygulama yükle kaçtı diye düşünme uğraşma o saysın. Kilo verme işi plan ve düzen istiyor sen if uyguluyorsun 3 gibi spor yapsan çok iyi olur. Sana leslie falan diyemem spor geçmişin varmış zaten Ergin Kırbaç hocanın videolarına bir göz atmalısın hem tarzı hem tavrı sana çok uygunkızlar aramızda kalsın ama az önce çok güzel bir kullanıcı ismi boşa çıktı... aklınızda olsun ; yesterday
abla bugün 140 km yol gittim ama inan hiç adım atmadım. Otopark evin altında araçtan inip direk eve girdim sen hesap et gerisini... Fakat babamı ziyaret ettiğimde evin bahçesinde babamı beklerken 40 adım atmışım onu sayarken buldum kendimi de bunlar sayılmaz bence ....
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinHuzursuz bağırsak sendromuyla uğraşıyorum canm3 gün boyunca beni çok zorladı çok şükür bugün daha iyiyim ama tam olarak geçmedi
Iyiyim canim sagol bu hafta hic ugrayamadim, hem menu paylasamadim bile ama yarinda buradayam.Ne guzel bir yer, bende cok duygulandim , Ataturk en buyuk sansimiz cok haklisin canim..
Harika bir eksi bayildim...
Canim bu hafta hic goremedim seni, merakta ettim , yogunluktan yazamadim, iyi misin?
Harika bir eksi canim listeye aldik seni, hayirli olsun
Tebrikler canim..
Tebrikler canim.
Tebrikler ne guzel bir eksi canim.
Eksi olsun bizim olsun :))
Canim izne ayirdim seni, liste disinda beraber veririz kilolari :)
Tebrikler canim, nasilsin :)
O zaman guzel bir baslangic olsun kuzucum :)
Kazen abi mobil uygulamadan neden foto yüklenmiyo canım kaptanım cumaları fotolu kilo görmek istiyor ama uygulamadan olmuyo olamaz mı acabaBu arada Sayın Takım Kaptanım, Sevgili Takım Kaptanı Yardımcılarım ve siz Değerli takım arkadaşlarım....
Ben yarın sabah itibari ile %100 aktif olacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Her zaman söylerim ;
Bulaşık başlayıncaya kadar zordur !
Takıma slogan da buldum !
aktif olmak kilo vermekte çok önemli. buradan azıcık uzaklaşınca ipin ucu kaçıyor.Bu arada Sayın Takım Kaptanım, Sevgili Takım Kaptanı Yardımcılarım ve siz Değerli takım arkadaşlarım....
Ben yarın sabah itibari ile %100 aktif olacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Her zaman söylerim ;
bence son derece uygun arttırmak laım demekki senin beslenme saatleriniTamam canim meyve zaten her gun tuketiyotiyordum.
Sagol.
4 saat de bir yiyiceksem sanirim ara ogunle birlikte 4 ogun yapmayi dusunuyorum sen ne dersin?
Maşallah canım senin rumuzun da çok iyiHakikatten öyleydi bu arada unutmuşum, eşim kullanır onu kendi üye olduğu forumlarda kopya çekmiştim☺
KK'nin reytingleri öyle yüksek kine denesem kabul olmamisti
Allah yardımcınız olsun canım kolay değil hele ki Korona varkenSaçıma sürdüğüm hindistan cevizi yağımla gideyim çamaşırı asayım sonra da yıkar yatarım. Bu arada ben hem yarın hem pazar çalışacağım daha önce demiştim sanırım ama sağlık personeliyim bazen düzensizleşebiliyor işlerElimden geldiğince burada olacağım..
şansımı denerim 15 gün içerisinde ığdıra giden olursa bende erzincana gittiğimde alır yollarım ama söz vermiyorum sadece haber salıp bekleyeceğim.Bu arada kızlar yine aramızda kalsın ; günlük 3 kayısı hakkınız var diyelim 3 tane Iğdır kayısısı yiyin : )
durun foto ekliyeyim ne demek istediğimi anlayacaksınız : ))))
Bu kayısının fidesini bana bulana minnettar olurum.
Eki Görüntüle 2660714
Muhtesem asil kaptanimBu arada Sayın Takım Kaptanım, Sevgili Takım Kaptanı Yardımcılarım ve siz Değerli takım arkadaşlarım....
Evet canim boyama isi bitsin yapacagimBirgaripanne Tansucum bu hafta eşleşme olacak yine di mi canım?
Saskin gibi bakmisBu arada kızlar yine aramızda kalsın ; günlük 3 kayısı hakkınız var diyelim 3 tane Iğdır kayısısı yiyin : )
Eki Görüntüle 2660714
Kazen abi mobil uygulamadan neden foto yüklenmiyo canım kaptanım cumaları fotolu kilo görmek istiyor ama uygulamadan olmuyo olamaz mı acaba
Sen fidesi demissin bende ifadesi anliyorumBu arada kızlar yine aramızda kalsın ; günlük 3 kayısı hakkınız var diyelim 3 tane Iğdır kayısısı yiyin : )
Eki Görüntüle 2660714
Neden boyle oldu ki , ios ,android uygulamasi yapmak zor degil..Mobil uygulamanın çözlemeyecek bir bugı o....
fakat hem IOS hem de Android için anlaşmaları iptal ettik kendimiz yazma kararı aldık 3 senedir 6 ayrı firma(saymayı bıraktık belki daha çok) işin içinden çıkamadı maalesef.
Savas alanina donmustu dun 9. takim ,isleri zor...Bu arada 9. takımı ekarte ettik : ))))
Detaylar ;
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
90 kiloyum 60 olmak istiyorum 4. takima bekleriz canim :)www.kadinlarkulubu.com
İyi ki bildirim gelmiş 9.takım diye ben de dedim hadi 4.takıma gideyimSavas alanina donmustu dun 9. takim ,isleri zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?