Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Abi telefonuna uygulama yükle kaçtı diye düşünme uğraşma o saysın. Kilo verme işi plan ve düzen istiyor sen if uyguluyorsun 3 gibi spor yapsan çok iyi olur. Sana leslie falan diyemem spor geçmişin varmış zaten Ergin Kırbaç hocanın videolarına bir göz atmalısın hem tarzı hem tavrı sana çok uygun

Bu arada kızlar yine aramızda kalsın ; günlük 3 kayısı hakkınız var diyelim 3 tane Iğdır kayısısı yiyin : )

durun foto ekliyeyim ne demek istediğimi anlayacaksınız : ))))

Bu kayısının fidesini bana bulana minnettar olurum.

Iyiyim canim sagol bu hafta hic ugrayamadim, hem menu paylasamadim bile ama yarinda buradayam.

Kazen abi mobil uygulamadan neden foto yüklenmiyo canım kaptanım cumaları fotolu kilo görmek istiyor ama uygulamadan olmuyo olamaz mı acaba

aktif olmak kilo vermekte çok önemli. buradan azıcık uzaklaşınca ipin ucu kaçıyor.
slogan harika ,yaşasın temizlik diyerek elinde toz bezi düşürmeyen kızlarım için özellikle.
Tamam canim meyve zaten her gun tuketiyotiyordum.
Sagol.
4 saat de bir yiyiceksem sanirim ara ogunle birlikte 4 ogun yapmayi dusunuyorum sen ne dersin?
bence son derece uygun arttırmak laım demekki senin beslenme saatlerini

Saçıma sürdüğüm hindistan cevizi yağımla gideyim çamaşırı asayım sonra da yıkar yatarım. Bu arada ben hem yarın hem pazar çalışacağım daha önce demiştim sanırım ama sağlık personeliyim bazen düzensizleşebiliyor işler Elimden geldiğince burada olacağım..

Allah yardımcınız olsun canım kolay değil hele ki Korona varken

şansımı denerim 15 gün içerisinde ığdıra giden olursa bende erzincana gittiğimde alır yollarım ama söz vermiyorum sadece haber salıp bekleyeceğim.

Selam kızlar bugün çok kilo vermiş gibi mecburii de olsa ödül öğünü yaptım çünkü kaynanamdayım. Hatta kocam işe gitti ben çocukla bu gece kaldım.

sabah: 2 yk sucuklu omlet 2 dilim ekmek 2 çay

öğlen: (arkadaşı geldi kaynanamın) 1 ince dilim kek 2 sigara böreği

akşam: 1 tane dolma içinde kıyma olan, 3 dilim karpuz, domates soğan salatası

su 3 lt
Spor da gün içinde sürekli çocuğun peşinde yürümekle aktiftim

yarın akşam döneceğim eve ( inşallah) dahafazla kaçamak yapmayı düşünmüyorum

Muhtesem asil kaptanim
Birgaripanne Tansucum bu hafta eşleşme olacak yine di mi canım?
Evet canim boyama isi bitsin yapacagim
Saskin gibi bakmis

Kazen abi mobil uygulamadan neden foto yüklenmiyo canım kaptanım cumaları fotolu kilo görmek istiyor ama uygulamadan olmuyo olamaz mı acaba

Mobil uygulamanın çözlemeyecek bir bugı o....

fakat hem IOS hem de Android için anlaşmaları iptal ettik kendimiz yazma kararı aldık 3 senedir 6 ayrı firma(saymayı bıraktık belki daha çok) işin içinden çıkamadı maalesef.

Sen fidesi demissin bende ifadesi anliyorum

Neden boyle oldu ki , ios ,android uygulamasi yapmak zor degil..
Yazilimcilarin elinden kurtulmaz aslinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…