Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10.07/17.07 YENİ EŞ LİSTEMİZ

1.GRUP===> Hyperborea17 & Arrietty_
2.GRUP===> @Tansu & Aomine Daiki
3.GRUP===> ciseak77 & esmeriiim
4.GRUP===> Niloyatospikk & @MorVampirella
5.GRUP===> M MaviFeslegen & Melegimkorusun
6.GRUP===> fyzanur & B barga
7.GRUP===> Kazen & FitFiliz
8.GRUP===> bnnu & Milana firuze
9.GRUP===> @BlueSkyyyy & aydingelini
10.GRUP==> Yawrukush & Melek Ada

*** Sonuçlarımız yine kötü geldi. Menü paylaşımı yapılmamış bu hafta herkesten düzenli paylaşım bekliyorum takipteyim.

***Ayrıca bu hafta eş olmanın anlamını yeniden hatırlamamız gerek. Neydi eş olmak birbirimize psikolojik destek vermekti, kötü menülerde acımasız eleştiriler yapmaktı. Bu hafta eşlerinizi sıkı takibe almanızı ve sıkmanızı istiyorum sizlerden. Kırılma darılma olmayacak. Menü deyince aklınıza sadece yedikleri değil içtikleri de gelmeli su miktarı 3 lt'nin altına düşen eşlerinize yine ceza kesin. Spor mutlaka eşlerinize kanalize etmeniz gereken bir detay olmalı. Hareketsiz kilo vermek pek mümkün olamamakta. Takım olarak ceza aldık bunu acil olarak düzeltmeliyiz.

***Sadece eşler değil herkes herkesin menüsüne yorum yapmalı. Bu benim eşim değil diyerek kenara çekilmemeli yada ben menümü yazdım kaçtım yapılmamalı.

ÖDÜLÜNÜZ NE OLACAK?

***Hedefe giden yola daha hafiflemiş olarak devam edeceğiz. Basgül yüzümüzü güldürdüğü için mutlu bir hafta geçireceğiz.

***Takımımızı lider konuma taşıyıp,düşürdüğümüz bataktan çıkaracağız.

***Haftaya cuma sonuçlardan sonra 1. olan eş grubu , ödül olarak diledikleri bir besini yemeye hak kazanacaklar.

Tamam son cümle yine var harika çalışmaya devam aç aç uyucam şimdi ben yer miyim yememmmm

Niloyatospikk gulum mesajlasmaya bizim takimdan devam edelim, yanlislikla yarismaya katilmak isteyenler topigine kaydi sohbet..
Orayi mesgul etmememiz gerekiyor.
Hatta oradaki mesajlarida silebilirsin, nokta koyabilirsin mesajlarin yerine
Aa şimdi bildirimlere baktım canım anladım çok pardon dün gece kk da sabahlayınca uykusuz kafa bak hala burda geziyorum tamam canım

Özellikle uzak doğu dövüş sporlarında kuşak rütbeyi belirler. Kuşak atladım yani rütbem arttı
Anladım canım başarılarının devamını dilerim. Ben dövüş sporunda sadece beyaz kuşak var sanıyordum o yüzden farklı renk olunca anlayamadım. O zaman harikasın

@tansss bak ilk ücteyiz

Melegimkorusun merhaba canım. Bu hafta müthiş gidecek inşallah. Adresimiz zirve

İlk haftasında kurucuyla eşleşmek de bana bir mesaj galiba. Zayifla yoksa ...

Kazen günaydınn hafta boyunca menülerine beni de etiketlersen yorum yapmaya çalışırım. Güzel bir hafta diliyorum. Eş yarışmaları oldukça iddialı. Yüzdelere bakıp en çok kilo veren eşleşmeleri birinci ilan ediyorlar. Hem de bu emojiyle Bu hafta birinci olalım mıı?

waowww birinci oldum
Kızlar dereceye girenleri tebrik ederim hadesin çukuruna düşenlere de azimle yılmamanızı öneririm

Yeni eşim Milana firuze merhaba

Dünki menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase çerkez
2 kuru patlıcan dolma
100 gr yoğurt

Ara:
1 su böreği (ödül öğünü)

Akşam:
1 p etli taze fasulye

su:2.5 lt
Spor : 2700 adım (öğle arası yürüdüm spor namına ancak bunu yapabiliyorum evde bebek varken olmuyor onun dışında sporum akşamları ve hafta sonları bebek ve ev işi koşturması )

Yawrukush CEYDOS Milana firuze

waowww birinci oldum
Kızlar dereceye girenleri tebrik ederim hadesin çukuruna düşenlere de azimle yılmamanızı öneririm

Yeni eşim Milana firuze merhaba
Merhaba canim.
Bu hafta harika olucak.
Haftanin birincisiyle es olmak buyuk sans benim icin.
:)

Afiyet olsun canim menun o kadar guzelki oldulun bile bozmaz.
Bu hafta da biricisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…