- 4 Şubat 2014
- 5.214
- 18.839
- 448
Ha yok tatlı kaptişim, leblebitozum şekersiz.afiyet olsun.suyu mutlaka arttır tamam mı
leblebici olduğunu biliyorum zaten senin. şekerlide pek güzel olur.
aman menü ne güzel olmuş ben bugün detokstayım ve açım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha yok tatlı kaptişim, leblebitozum şekersiz.afiyet olsun.suyu mutlaka arttır tamam mı
leblebici olduğunu biliyorum zaten senin. şekerlide pek güzel olur.
aman menü ne güzel olmuş ben bugün detokstayım ve açım.
Tüm gün gezdim neredeyseAa evet canım valla mutfak temizliği yaptım az da yiyince bi ara dıngılcaktım sen neler yaptın çok yoruldun canım?
Muhabbet kusu jumbo mu normal miBugünkü Z raporuna gelirsem
Sabah 8 civarı yarım haşlanmış yumurta bir salatalık çay (if yapıyordum ya bu kadar erken olunca resmen kahvaltı edemedim bogazimda takılı kaldi gibi oldular ben de zorlamadim sonra yerim dedim)
Sonra denize gittik. Bir saat kadar denizde spor yaptım. Çok eğlenceliydi
12 ye doğru çok küçük bir parça ekmek (Çanakkale'nin yerli buğdayı karakılçıktan yapılma bir ekşi mayalı ekmek) bir kk peynir, salatalık ve 7 zeytin + çay
13 te şekersiz Türk kahvesi ve 5 badem
Sonra çarşıya gittik kızlara terlik almaya. Özlemişiz sahil turu filan yaptık (kızımın dondurmasinin tadına bakmiş olabilirimama napiyim kendime almadım diye tebrik bile edebilirsiniz çünkü çok ünlü oranın dondurması, epey sıra bekledik almak için)
16.30 da evdeydik çok yorulmuşum. 5te çevirme tavuğun yağsız iç kısmından muhabbet kuşu kadar bir miktarda yedim (bu muhabbet kuşu da garip kaçtı ya neyse) yanında da bol maydonoz + 2 kaşık yoğurt.
Son olarak balkonda çay keyfi yaptım yanında da tanesi 32 kalori olan karabuğday patlağı (zararlı şeyler içermiyor etiketinin yalancısıyım. Şok markete gelmiş tavsiye olunur)
Vee en son eşimin aşırı yedim şiştim demesi üstüne ona yürüyüşte eşlik ettim. Bir saatten fazla yürüdük. Şu an sağ dizim acıyor
Su 3lt
@Kazen sizde durumlar nasıl? Şahsen elimden geleni yapıyorum açlıktan uyuyabilsem bari
CEYDOS beğenirsin umarım menümü canım
![]()
görünce filiz ne yaptın okurken çok sıkılacağım dedim ama pek keyifliydi. yediklerinde güzeldi. karabuğday patlağından bende aldım ama daha hiç yemedim. detoks bitsin hemen deneyeceğim. benim yataklı menülerden sonra kuş yuvası çok hoşuma gittiBugünkü Z raporuna gelirsem
Sabah 8 civarı yarım haşlanmış yumurta bir salatalık çay (if yapıyordum ya bu kadar erken olunca resmen kahvaltı edemedim bogazimda takılı kaldi gibi oldular ben de zorlamadim sonra yerim dedim)
Sonra denize gittik. Bir saat kadar denizde spor yaptım. Çok eğlenceliydi
12 ye doğru çok küçük bir parça ekmek (Çanakkale'nin yerli buğdayı karakılçıktan yapılma bir ekşi mayalı ekmek) bir kk peynir, salatalık ve 7 zeytin + çay
13 te şekersiz Türk kahvesi ve 5 badem
Sonra çarşıya gittik kızlara terlik almaya. Özlemişiz sahil turu filan yaptık (kızımın dondurmasinin tadına bakmiş olabilirimama napiyim kendime almadım diye tebrik bile edebilirsiniz çünkü çok ünlü oranın dondurması, epey sıra bekledik almak için)
16.30 da evdeydik çok yorulmuşum. 5te çevirme tavuğun yağsız iç kısmından muhabbet kuşu kadar bir miktarda yedim (bu muhabbet kuşu da garip kaçtı ya neyse) yanında da bol maydonoz + 2 kaşık yoğurt.
Son olarak balkonda çay keyfi yaptım yanında da tanesi 32 kalori olan karabuğday patlağı (zararlı şeyler içermiyor etiketinin yalancısıyım. Şok markete gelmiş tavsiye olunur)
Vee en son eşimin aşırı yedim şiştim demesi üstüne ona yürüyüşte eşlik ettim. Bir saatten fazla yürüdük. Şu an sağ dizim acıyor
Su 3lt
@Kazen sizde durumlar nasıl? Şahsen elimden geleni yapıyorum açlıktan uyuyabilsem bari
CEYDOS beğenirsin umarım menümü canım
![]()
Benimki gibi, 6 aylık bebek sayilandanMuhabbet kusu jumbo mu normal mi![]()
![]()
![]()
Nohut tozu diye satıyorlar ama humus yapılıyor onu çok sevmedim ben. Hataydılar nohut haşlayıp yapıyor. O kadar çok zeytin yağı var ki kabız olmak imkansız bence. Enişte hatayli yemeklerini yapar hep.Ha yok tatlı kaptişim, leblebitozum şekersiz.![]()
çok seviyorsan benim oğlanı yollayayım sana. cinsiyetinin farkına vardı iki gündür çok fena kızlara sarkıyor. özellikle birine işim çok zor ameliyatı ağustosta ayarlamıştım o vakte kadar şişt hop saldırma kıza modunda yaşayacağım.Tüm gün gezdim neredeysehep yorulmalar böyle olsa keşke.
AA bahsetmeyi unuttum. Annemin komşusu kedisini bize bıraktı birkaç günlüğüne. Mecbur kalmış. Biz de çok sevindik. Öyle tatlı ki
@Aomine DaikiArrietty_ @aydingelini B barga @bnnu @ciseak77
FitFiliz @esmeriiim
fyzanur @Hyperborea17 @Melegimkorusun @MorVampirella
MotivatedAlready kızlar yemek saati geçeli çok oldu menüler paylaşılsın kirli bulaşıklar ortaya dökülsün hadi bakalım, bekliyorum. @Kazen en çok merak ettiğim menüyüde bekliyorum.
Millet kıyafetiyle pişti olur, bizimkisi karabuğday piştisigörünce filiz ne yaptın okurken çok sıkılacağım dedim ama pek keyifliydi. yediklerinde güzeldi. karabuğday patlağından bende aldım ama daha hiç yemedim. detoks bitsin hemen deneyeceğim. benim yataklı menülerden sonra kuş yuvası çok hoşuma gitti
ekmepğin yannda patatese ne gerek var kalori miktarı okey ama karbonhidrat fazla kaçmış.O zaman ilk buradaki ilk günümü yazıyorum
Sabah
Muzlu tarçınlı sütlü yulaf
Akşam (17.00)
1 tabak menemen
2 dilim kepekli ekmek
1 adet haşlanmış patates
Bitki çayı
Su : 3 L
Spor : sabah 1 set aç karnına 10 dakika HİİT yaptım (puan) akşam da 10000 adım yürüyüş (500 puan) toplam 600 puan
Ben bu arada İF yapıyorum o yüzden 2 öğün
Ayrıca şu kavrulurken yolda kokar ya sarı leblebi hemen alır yerdim. Ama çıtır leblebi de favorimdir. Uzun zamandır yemiyordum. Bugün marketten aldım birazcık yedim. Ama taze kavrulanlardaha guzelHa yok tatlı kaptişim, leblebitozum şekersiz.![]()
Yemekler cok dan yendide cocuklar uyumadi daha :))
Yatirdim ama bidi bidi cene caliyorlar..
Sabsh
3 dilim kasar
6 zeytin
50gr domates
10gr sarimsakli ve dereotlu labne
Ara
Soda
Ogle
2 yumurta
5gr tereyag
2gr aci sos
Aksam
Ton pizza
1 kutu Ton, 2c.k karniyarik otu tozu 1 yumurta ile tabani yapildi
Ustunde sogan, 1 sivri biber, kasar ve domates salcasi
Spor
1 saat reformer
30dk leslie boosted
6600 adim
2,5 L su
@Hyperborea17CEYDOS @Yawrukush
Pazartesi ise dönüyorum depresyona gircem
Gerci hastalarimi da ozledim
Ama evde olmak cok guzeldi
Haklısın hele de biraz fazla kavrulmuşsaAyrıca şu kavrulurken yolda kokar ya sarı leblebi hemen alır yerdim. Ama çıtır leblebi de favorimdir. Uzun zamandır yemiyordum. Bugün marketten aldım birazcık yedim. Ama taze kavrulanlardaha guzel
harika ödülde yapılmış fıstık gibi olmuş sende olacaksın.çok yorulmuşum uyuyakalmışım koltukta, paylaşıyorum :)
fyzanur selam sevgili yeni eşim
sabah: bugün programımda serbest kahvaltı günümdü, yakınımızda organik pazar varda esmer undan yağsız gözleme yapıyorlar,
1/2 otlu + 1/2 kıymalı yedim.
öğlen: 1 tk fıstık ezmesi + 3 kaju, 1 yumurta
akşam: 200 gr kadar hindi göğüs sote, salatalık-biber-az soğanlı salata
spor: 10k adımlık yürüyüş + 45 dk kardiyo videosu
su: 2.5 lt
sorma valla bahsedincede tadını bilmeden canım çekti iyi mi ne yapsam bilemedimMillet kıyafetiyle pişti olur, bizimkisi karabuğday piştisi![]()
Kardeşimin yavru kedi almıştı nereye gitsek peşimizden geliyordu çabuk alıştı ama benim kızdan rahatlık var mı çok kıskandı kedi kanepede otururken yere fırlatıyordu garibimTüm gün gezdim neredeysehep yorulmalar böyle olsa keşke.
AA bahsetmeyi unuttum. Annemin komşusu kedisini bize bıraktı birkaç günlüğüne. Mecbur kalmış. Biz de çok sevindik. Öyle tatlı ki
Içinde kabonhitrat olan herşeyi çok seviyorum resmenHaklısın hele de biraz fazla kavrulmuşsasorma zaten herşey öyle güzel kokuyor ki mavicim..
çok seviyorsan benim oğlanı yollayayım sana. cinsiyetinin farkına vardı iki gündür çok fena kızlara sarkıyor. özellikle birine işim çok zor ameliyatı ağustosta ayarlamıştım o vakte kadar şişt hop saldırma kıza modunda yaşayacağım.
Evet o biraz sonradan eklendi gibi oldu yaekmepğin yannda patatese ne gerek var kalori miktarı okey ama karbonhidrat fazla kaçmış.
Evet şöyle sandalyeleri yuvarlak dizsek. Ben bağımlıyım diye başlayıp karbonhidrat tüketip şişmanlık yüzünden olan utanç hikayelerimizi filan anlatsakIçinde kabonhitrat olan herşeyi çok seviyorum resmen
Karbonhidrat bağımlıları diye bir grup seyansi olsada gitsem![]()