evet canım tayin oldu eşim o yüzden böyle diyemeyeceğim benim her yazım böyle. sadece sürekli koli yapma durumum olmazdı.Bi ayağı çukurda mıo anlamda demedim kuzu gezcen tabi asıl o zaman başlıyor gezmeler tayin falan mı acaba diye dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım tayin oldu eşim o yüzden böyle diyemeyeceğim benim her yazım böyle. sadece sürekli koli yapma durumum olmazdı.Bi ayağı çukurda mıo anlamda demedim kuzu gezcen tabi asıl o zaman başlıyor gezmeler tayin falan mı acaba diye dedim
Hes kodu var da biz rezervasyon da yaptırdık bayramın 3.gecesi çıkmak planda ama bi bilgimiz yok ilden çıkabilecek miyizşehirlerarası serbest diye biliyorum ben hes kodu aldığın zaman sorun olmuyor yani ben öyle anladım araştır istersen.
sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. şehir içine o yasak durdurulduğunuzda hes kodunu gösterin.Hes kodu var da biz rezervasyon da yaptırdık bayramın 3.gecesi çıkmak planda ama bi bilgimiz yok ilden çıkabilecek miyiz
Olsun memleketi gezersin ne güzel böyle gezmek zor oluyorevet canım tayin oldu eşim o yüzden böyle diyemeyeceğim benim her yazım böyle. sadece sürekli koli yapma durumum olmazdı.
Bazılarında da ishal yapabiliyormuş. Önemli olan yine her şeyde olduğu gibi miktarı heralde ceydoşum.biliyorum canım araştırdım bir süre önce ama ön yargımı atamadım bir türlü. şişkinlik yapacakmış gibi hissediyorum. ben küçükken bakkallarda leblebi tozu olurdu kaymak dedikleri bir köpük koyarlardı yanına onu yerdim çok. ama her seferinde kabız olurdum.
@Aomine DaikiArrietty_ @aydingelini @barga @bnnu
ciseak77
FitFiliz
esmeriiim @fyzanur
Hyperborea17 @Melegimkorusun @MorVampirella @MotivatedAlready kızlar yemek saati geçeli çok oldu menüler paylaşılsın kirli bulaşıklar ortaya dökülsün hadi bakalım, bekliyorum.
Kazen en çok merak ettiğim menüyüde bekliyorum.
Haklisin canim, yarin karbonhidrata da dikat ederimhoşgeldin minnak kız. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. beraber bütün fazlalıklarımızı atıp çıtır olalım olur mu?
hepsini çok beğendim bahçe mahsülleri özellikle beğenimi kazandı , o pilav olmasaydı ne güzel olurdu.
vişneyi şekerle kaynattın muhtemelen içmemeni tavsiye ederim. ekmek miktarın fazla sabah tarhana içmişsin onda bolca karbonhidrat var zaten .su miktarını arttırmalısın.
kaloriyi aşmamış olabilirsin ama karbonhidrat çok yoğun olmuş be kuzum dikkat et. 3 dilim ekme dolmadaki pirinç bunlar hep ek yük.
çünkü çok makul bulmuşum
3 dilim ekmek cızzzz birde kremalı bisküvi oy oy olmadı.
De ayrıGezmesine ben de gezicem canım sen de biz evde mi oturuyuk sanıyorsunkorona engel olmazsa tabi bayramda bazı illere yasak olma ihtimali var Bursa da içinde
![]()
Şimdiden kolaygelsin Zeynep'cim. Korona durumları nasıl peki orda son zamanlarda?Pazartesi ise dönüyorum depresyona gircem
Gerci hastalarimi da ozledim
Ama evde olmak cok guzeldi
Hangi de kız çok da dikkat ederim amaDe ayrı![]()
Bursa için deHangi de kız çok da dikkat ederim ama![]()
afiyet olsun.suyu mutlaka arttır tamam mı
leblebici olduğunu biliyorum zaten senin. şekerlide pek güzel olur.Bazılarında da ishal yapabiliyormuş. Önemli olan yine her şeyde olduğu gibi miktarı heralde ceydoşum.
Leblebi tozu almıştım geçen sene eskisehirden hala evde duruyor. Tarihi de geçti amagözüme çarpınca bazem çay kaşığı ile birkaç kaşık yiyorum. Heme damağıma yapışıyor
![]()
aman menü ne güzel olmuş ben bugün detokstayım ve açım.Yemekler cok dan yendide cocuklar uyumadi daha :))
Yatirdim ama bidi bidi cene caliyorlar..
Sabsh
3 dilim kasar
6 zeytin
50gr domates
10gr sarimsakli ve dereotlu labne
Ara
Soda
Ogle
2 yumurta
5gr tereyag
2gr aci sos
Aksam
Ton pizza
1 kutu Ton, 2c.k karniyarik otu tozu 1 yumurta ile tabani yapildi
Ustunde sogan, 1 sivri biber, kasar ve domates salcasi
Spor
1 saat reformer
30dk leslie boosted
6600 adim
2,5 L su
Hyperborea17
CEYDOS
Yawrukush
Bana sorarsan seyretmesi de güzelBenim spor başladı![]()
Aa evet canım valla mutfak temizliği yaptım az da yiyince bi ara dıngılcaktım sen neler yaptın çok yoruldun canım?Bursa için deson kelimede yakalanmışsın kuzu. Nasil geçti günün? Çok aşırı yorgunum ben