• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bi ayağı çukurda mı 😂 o anlamda demedim kuzu gezcen tabi asıl o zaman başlıyor gezmeler tayin falan mı acaba diye dedim
evet canım tayin oldu eşim o yüzden böyle diyemeyeceğim benim her yazım böyle. sadece sürekli koli yapma durumum olmazdı.

evet canım tayin oldu eşim o yüzden böyle diyemeyeceğim benim her yazım böyle. sadece sürekli koli yapma durumum olmazdı.
Olsun memleketi gezersin ne güzel böyle gezmek zor oluyor 😂ülkemizde çok gezilecek yerler var ama sınırlı geziyoruz işte böyle senelik izinde imkan dahilinde

biliyorum canım araştırdım bir süre önce ama ön yargımı atamadım bir türlü. şişkinlik yapacakmış gibi hissediyorum. ben küçükken bakkallarda leblebi tozu olurdu kaymak dedikleri bir köpük koyarlardı yanına onu yerdim çok. ama her seferinde kabız olurdum.
Bazılarında da ishal yapabiliyormuş. Önemli olan yine her şeyde olduğu gibi miktarı heralde ceydoşum.
Leblebi tozu almıştım geçen sene eskisehirden hala evde duruyor. Tarihi de geçti ama 🙈 gözüme çarpınca bazem çay kaşığı ile birkaç kaşık yiyorum. Heme damağıma yapışıyor 😂😂😂

@Aomine Daiki Arrietty_ Arrietty_ @aydingelini @barga @bnnu ciseak77 ciseak77 FitFiliz FitFiliz esmeriiim esmeriiim @fyzanur Hyperborea17 Hyperborea17 @Melegimkorusun @MorVampirella @MotivatedAlready kızlar yemek saati geçeli çok oldu menüler paylaşılsın kirli bulaşıklar ortaya dökülsün hadi bakalım, bekliyorum. Kazen Kazen en çok merak ettiğim menüyüde bekliyorum.

Yemekler cok dan yendide cocuklar uyumadi daha :))
Yatirdim ama bidi bidi cene caliyorlar..

Sabsh
3 dilim kasar
6 zeytin
50gr domates
10gr sarimsakli ve dereotlu labne

Ara
Soda

Ogle
2 yumurta
5gr tereyag
2gr aci sos

Aksam
Ton pizza
1 kutu Ton, 2c.k karniyarik otu tozu 1 yumurta ile tabani yapildi
Ustunde sogan, 1 sivri biber, kasar ve domates salcasi

Spor
1 saat reformer
30dk leslie boosted
6600 adim
2,5 L su

Hyperborea17 Hyperborea17 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

hoşgeldin minnak kız. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. beraber bütün fazlalıklarımızı atıp çıtır olalım olur mu?
hepsini çok beğendim bahçe mahsülleri özellikle beğenimi kazandı , o pilav olmasaydı ne güzel olurdu.
vişneyi şekerle kaynattın muhtemelen içmemeni tavsiye ederim. ekmek miktarın fazla sabah tarhana içmişsin onda bolca karbonhidrat var zaten .su miktarını arttırmalısın.
kaloriyi aşmamış olabilirsin ama karbonhidrat çok yoğun olmuş be kuzum dikkat et. 3 dilim ekme dolmadaki pirinç bunlar hep ek yük.
çünkü çok makul bulmuşum 😂
3 dilim ekmek cızzzz birde kremalı bisküvi oy oy olmadı.
Haklisin canim, yarin karbonhidrata da dikat ederim

Bugünkü Z raporuna gelirsem

Sabah 8 civarı yarım haşlanmış yumurta bir salatalık çay (if yapıyordum ya bu kadar erken olunca resmen kahvaltı edemedim bogazimda takılı kaldi gibi oldular ben de zorlamadim sonra yerim dedim)

Sonra denize gittik. Bir saat kadar denizde spor yaptım. Çok eğlenceliydi

12 ye doğru çok küçük bir parça ekmek (Çanakkale'nin yerli buğdayı karakılçıktan yapılma bir ekşi mayalı ekmek) bir kk peynir, salatalık ve 7 zeytin + çay

13 te şekersiz Türk kahvesi ve 5 badem

Sonra çarşıya gittik kızlara terlik almaya. Özlemişiz sahil turu filan yaptık (kızımın dondurmasinin tadına bakmiş olabilirim :oops: ama napiyim kendime almadım diye tebrik bile edebilirsiniz çünkü çok ünlü oranın dondurması, epey sıra bekledik almak için)

16.30 da evdeydik çok yorulmuşum. 5te çevirme tavuğun yağsız iç kısmından muhabbet kuşu kadar bir miktarda yedim (bu muhabbet kuşu da garip kaçtı ya neyse :KK70:) yanında da bol maydonoz + 2 kaşık yoğurt.

Son olarak balkonda çay keyfi yaptım yanında da tanesi 32 kalori olan karabuğday patlağı (zararlı şeyler içermiyor etiketinin yalancısıyım. Şok markete gelmiş tavsiye olunur)

Vee en son eşimin aşırı yedim şiştim demesi üstüne ona yürüyüşte eşlik ettim. Bir saatten fazla yürüdük. Şu an sağ dizim acıyor 😥

Su 3lt

Kazen Kazen sizde durumlar nasıl? Şahsen elimden geleni yapıyorum açlıktan uyuyabilsem bari 😅😅😅
CEYDOS CEYDOS beğenirsin umarım menümü canım 😻

Benim spor başladı 💪

Eklentiler

• IMG_20200711_224831.webp
    IMG_20200711_224831.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 24
Sabah: Karpuz,patates ve dereotunu yumurta ve 2 kaşık un ve sütle tavada bekletip börek gibi yaptım 2 parça ondan yedim
Öğle:
Akşam: Mercimek çorbası,yoğurtlu kabak yemeği
Ara: şeftali
Su: 1 lt ama hala içiyorum
Spor: yok ama odayı topluyorum
Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS
afiyet olsun.suyu mutlaka arttır tamam mı
Bazılarında da ishal yapabiliyormuş. Önemli olan yine her şeyde olduğu gibi miktarı heralde ceydoşum.
Leblebi tozu almıştım geçen sene eskisehirden hala evde duruyor. Tarihi de geçti ama 🙈 gözüme çarpınca bazem çay kaşığı ile birkaç kaşık yiyorum. Heme damağıma yapışıyor 😂😂😂
leblebici olduğunu biliyorum zaten senin. şekerlide pek güzel olur.
Yemekler cok dan yendide cocuklar uyumadi daha :))
Yatirdim ama bidi bidi cene caliyorlar..

Sabsh
3 dilim kasar
6 zeytin
50gr domates
10gr sarimsakli ve dereotlu labne

Ara
Soda

Ogle
2 yumurta
5gr tereyag
2gr aci sos

Aksam
Ton pizza
1 kutu Ton, 2c.k karniyarik otu tozu 1 yumurta ile tabani yapildi
Ustunde sogan, 1 sivri biber, kasar ve domates salcasi

Spor
1 saat reformer
30dk leslie boosted
6600 adim
2,5 L su

Hyperborea17 Hyperborea17 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
aman menü ne güzel olmuş ben bugün detokstayım ve açım.

Back
X