• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu slogana yorum yapamıyorum ben çünkü a'dan z'ye tüm ev işlerinden nefret ediyorum.
Geleyim yardıma kaptanım dicem de ben de artık çok sevmiyorum ya 10 senedir ev hanımı artık iş kadını olmak istiyorum o da zor hem ev işleri bekler hem çalış tembelliğe devam ben de napim 😁

Geleyim yardıma kaptanım dicem de ben de artık çok sevmiyorum ya 10 senedir ev hanımı artık iş kadını olmak istiyorum o da zor hem ev işleri bekler hem çalış tembelliğe devam ben de napim 😁
sağol canım.ben hiç sevmedim sevemedim. 6 yılım kaldı makul zaman için 50 yaşında yardımcı alacağım inşallah evime.

Sabah
Dereotlu tost
Ara
Kahve
Akşam
Bir tabak ıspanak
3-4 kaşık yoğurt
Birkaç kaşık erişte
Sporu birazdan yapacağım.
Su:2,7L
Yawrukush Yawrukush esmeriiim esmeriiim
menülerinde çok sağlıklı gıdalar göremiyorum ben. her sabah tost var? tamam az yiyorsun ama sağlıksız yiyorsun.

kendim ettim kendim buldum diyorum haftalardır. yüzüme yüzüme vuruyorsunuz.kars benim mekanımdı. oyyy doğu ekspresine atlar giderdim.
ışıltılı karını hatırlamıyor musun? ne güzel yağardı.
tebrik ederim canım darısı diğer kuşaklara
Karın ışıltısını değil ama çokluğunu hatırlıyorum. Boyumu geçerdi hep 😂

@Aomine Daiki Arrietty_ Arrietty_ @aydingelini @barga @bnnu ciseak77 ciseak77 FitFiliz FitFiliz esmeriiim esmeriiim @fyzanur @Hyperborea17 @Melegimkorusun @MorVampirella @MotivatedAlready kızlar yemek saati geçeli çok oldu menüler paylaşılsın kirli bulaşıklar ortaya dökülsün hadi bakalım, bekliyorum. @Kazen en çok merak ettiğim menüyüde bekliyorum.
Birazdan paylasicam canim
ben leblebiyi tasvip etmiyorum canım nedenide ishal olunca verirlerdi bize bebeyken toplasın diye kabız yapma durumu var anlayacağın
Leblebiyi araştırmalısın. Bilinenin aksine oldukça lifli. Bitkisel protein ve kalsiyum içeren bir besin.

Hazırlaması kolay ve doyurucu olduğu için onu tercih ediyorum. Elimdeki malzemeleri kullanıyorum. Ne tarz şeyler önerirsiniz?
protein yok menünde bak onu mutlaka eklemelisin kas eritmeye başlarsın bir süre sonra hem protein kilo vermenin temel taşlarından. hiç bişey yoksa 2 yumurta ye mutlaka günlük

Karın ışıltısını değil ama çokluğunu hatırlıyorum. Boyumu geçerdi hep 😂

Birazdan paylasicam canim

Leblebiyi araştırmalısın. Bilinenin aksine oldukça lifli. Bitkisel protein ve kalsiyum içeren bir besin.
biliyorum canım araştırdım bir süre önce ama ön yargımı atamadım bir türlü. şişkinlik yapacakmış gibi hissediyorum. ben küçükken bakkallarda leblebi tozu olurdu kaymak dedikleri bir köpük koyarlardı yanına onu yerdim çok. ama her seferinde kabız olurdum.

niye bir ayağım çukurda mı ki evde oturayım? gezmeden hayat geçer mi dur daha yaz bitene kadar nerelere gideceğim bekle ve gör.
Gezmesine ben de gezicem canım sen de biz evde mi oturuyuk sanıyorsun 😁korona engel olmazsa tabi bayramda bazı illere yasak olma ihtimali var Bursa da içinde 😩

Gezmesine ben de gezicem canım sen de biz evde mi oturuyuk sanıyorsun 😁korona engel olmazsa tabi bayramda bazı illere yasak olma ihtimali var Bursa da içinde 😩
şehirlerarası serbest diye biliyorum ben hes kodu aldığın zaman sorun olmuyor yani ben öyle anladım araştır istersen.

Back
X