- 23 Ocak 2016
- 36.181
- 52.518
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun gayet guzel bir kahvalti olmus..bu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (
baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?
AÇLIK
Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;
- 1 bardak nescafe
Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;
- 1 soda
kahvaltıda ; (saat 13:00'te)
- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit
Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )
Eki Görüntüle 2661279
Bende her zaman menulerimi fotografli paylasiyorum, hem arkadaslari motive etsin diye, hem yediklerim sizin dediginiz gibi ispatli dursun diye ,hemde fikir oluyor birbirimize menuler fotografli gorunce.bu arada kahvaltıda yediklerimi koyuyorum ya ayıp etmiyorum değil mi?
Böyle yediklerini koyanlara uyuz oluyorum da ben ispat açısından koyuyorum.
Ellerine saglik Zeynebim...Simdilik spor puan tablosu su sekilde
Kullanici ismi Cumartesi @Milana firuze 1960 puan M MaviFeslegen 1180 puan Yawrukush
1100 puan Arrietty_
960 puan @barga 950 puan ciseak77
845 puan @MotivatedAlready 600 puan @BlueSkyyyy 500 puan @Tanssss 400 puan FitFiliz
360 puan @Aomine Daiki 340 puan @melek ada 225 puan Kazen
180 puan Niloyatospikk
100 puan
Harikasin adimlari daha arttir canim..Kızlar 8000 adım yaptım diyetteki sadıklığıma devam ediyorum. Bugün baya yoğundum bakmayın ev hanımıyım dediğimeşimdi geldim eve yemek yapıyorum. Nohut pilav cacık menü
Bayılırım közlenmiş biberebu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (
baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?
AÇLIK
Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;
- 1 bardak nescafe
Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;
- 1 soda
kahvaltıda ; (saat 13:00'te)
- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit
Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )
Eki Görüntüle 2661279
Bu yaz da gelinHa ha evet o dondurmacı an sonu 2 yaz orda tatil yaptık artık Çanakkale merkez sahili avcumun içi gibi biliyorum diyebilirim.hatta eşimle buraya mı yerleşsek napsak dedik o derece
hem eşimin barajlar yakın amaç bol bol gitsin balığa
![]()
Peynir helvası aslında Gelibolu'da daha güzel. Zafer pastanesini tek geçerim o konudaFitFiliz canım bak orda sardalye ekmek var müthiş ye canım Aynalı Çarşıya yakın bir de peynir tatlısı of ne canım çekti dur helitaksimi yollayım
bi sardalyeekmek yolla bana
![]()
Güzel geçti. Kaptanım seninki nasıldı? :)Selamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz, gununuz nasil gecti :)
Seni gördük günümüz güzelleşti ÖzgecimSelamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz, gununuz nasil gecti :)
Daha yeni uyandim kuzum, ev ahalisine bol kasarli , sucuklu pizza yapiyorum, reva mi bu yaaaGüzel geçti. Kaptanım seninki nasıldı? :)
AA evet sende de olmuştu di mi Özgecim. Hatırladım tuzlu su içtiğiniAfiyet olsun gayet guzel bir kahvalti olmus..
Bas agrinizin sebebi normalden az yemenizden kaynakli ve if'den kaynakli mineral eksikligi buyuk ihtimal.
1 bardak suyun yada 1 bardak maden suyunun icine varsa yarim cay kasigi kaya tuzu , yoksa himalaya tuzu ekleyip icin hergun.
1 hafta surebilir bu bas agrilariniz, dogru yoldasiniz :)Kazen
Canimmm ne guzel yerleri geziyorsunuz, ahh bayildim..Seni gördük günümüz güzelleşti Özgecim
Nasılsın, neler yapicaksin bugün canım?
Evet canim if ve tek ogune baslayinca cogu insanda oluyor...AA evet sende de olmuştu di mi Özgecim. Hatırladım tuzlu su içtiğini
Orada saat kaç şu an?Daha yeni uyandim kuzum, ev ahalisine bol kasarli , sucuklu pizza yapiyorum, reva mi bu yaaa![]()
Daha yeni uyandim kuzum, ev ahalisine bol kasarli , sucuklu pizza yapiyorum, reva mi bu yaaa![]()
9 a on var sabah kuzum :)Orada saat kaç şu an?
Yapabilirdim de 200 gr artidayim kuzum , yumutami yiyeyim guzelce :))Evde Ton veya Karnibahar varsa taban olarak kullana bilirsin ozgecigim. Veya kiyma. Meatza ile yapan gordum deniyecegim bu haftaici
Gunaydin bu arada
Zaten günlük yaşamın yorucu senin kuzum verirsin o 200 Gr. bugün, eksiye bile geçersin.Canimmm ne guzel yerleri geziyorsunuz, ahh bayildim..
Bugun evdeyiz canim, cocuklari havuza sokarim, su balonu hazirlarim, disarida yurur gelirim , onun haricinde klasik ev hayati :)
Sen nasilsin, eksi gordun demek ben 200 gr artidayim![]()
Ben ikinci öğretimim derdim yıllardır. Halbuki ben amarekaliymisim9 a on var sabah kuzum :)