• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (

baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?

AÇLIK

Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;

- 1 bardak nescafe

Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;

- 1 soda

kahvaltıda ; (saat 13:00'te)

- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit

Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )

Eki Görüntüle 2661279
Afiyet olsun gayet guzel bir kahvalti olmus..
Bas agrinizin sebebi normalden az yemenizden kaynakli ve if'den kaynakli mineral eksikligi buyuk ihtimal.
1 bardak suyun yada 1 bardak maden suyunun icine varsa yarim cay kasigi kaya tuzu , yoksa himalaya tuzu ekleyip icin hergun.
1 hafta surebilir bu bas agrilariniz, dogru yoldasiniz :) Kazen Kazen

bu arada kahvaltıda yediklerimi koyuyorum ya ayıp etmiyorum değil mi?

Böyle yediklerini koyanlara uyuz oluyorum da ben ispat açısından koyuyorum.
Bende her zaman menulerimi fotografli paylasiyorum, hem arkadaslari motive etsin diye, hem yediklerim sizin dediginiz gibi ispatli dursun diye ,hemde fikir oluyor birbirimize menuler fotografli gorunce.
Yani sorun yok:)

bu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (

baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?

AÇLIK

Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;

- 1 bardak nescafe

Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;

- 1 soda

kahvaltıda ; (saat 13:00'te)

- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit

Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )

Eki Görüntüle 2661279
Bayılırım közlenmiş bibere 🤩 kahvaltıda harika bir seçim olmuş 👍 Eğer seversen bamya da denemelisin o da nefis oluyor kahvaltıda. Büyükçe olanlardan alıp sadece haşlıyorsun. Tadı müthiş peynirle güzel uyum sağlıyor 🤞

Kahvaltıya tek eleştirim miktarı az da olsa simit olacak, çünkü glisemik yükü fazla. Yani çabuk açıktırıyor. Tokluk faktörü daha fazla olan tam buğday ekmeği, wasa filan tercih etmek daha mantıklı.
Bir de belirtmeden geçmiyeyim. Sunum süpermis 🤩
Ha ha evet o dondurmacı an sonu 2 yaz orda tatil yaptık artık Çanakkale merkez sahili avcumun içi gibi biliyorum diyebilirim. 😂😂hatta eşimle buraya mı yerleşsek napsak dedik o derece 😂hem eşimin barajlar yakın amaç bol bol gitsin balığa 😂😂
Bu yaz da gelin🤩, belki de geçtiğimiz iki yazdır o kuyrukta karşılaşmışızdır 😄😄
Balık tutmayı bir kez denedim sadece o da öyle kayıkla filan değil. Kayalıklardan tutmaya çalıştım. Misinam kayaya takılmışti 😂😂 benlik değil zaten sabredemem ben 😅 Sennhic çıktın mı peki canım eşinle balığa?
FitFiliz FitFiliz canım bak orda sardalye ekmek var müthiş ye canım Aynalı Çarşıya yakın bir de peynir tatlısı of ne canım çekti dur helitaksimi yollayım :KK70: bi sardalyeekmek yolla bana 😩
Peynir helvası aslında Gelibolu'da daha güzel. Zafer pastanesini tek geçerim o konuda 😍😍 benim de canım çekti şimdi 😂

Afiyet olsun gayet guzel bir kahvalti olmus..
Bas agrinizin sebebi normalden az yemenizden kaynakli ve if'den kaynakli mineral eksikligi buyuk ihtimal.
1 bardak suyun yada 1 bardak maden suyunun icine varsa yarim cay kasigi kaya tuzu , yoksa himalaya tuzu ekleyip icin hergun.
1 hafta surebilir bu bas agrilariniz, dogru yoldasiniz :) Kazen Kazen
AA evet sende de olmuştu di mi Özgecim. Hatırladım tuzlu su içtiğini

Seni gördük günümüz güzelleşti Özgecim 🤗🤩
Nasılsın, neler yapicaksin bugün canım?
Canimmm ne guzel yerleri geziyorsunuz, ahh bayildim..
Bugun evdeyiz canim, cocuklari havuza sokarim, su balonu hazirlarim, disarida yurur gelirim , onun haricinde klasik ev hayati :)
Sen nasilsin, eksi gordun demek ben 200 gr artidayim :(

Canimmm ne guzel yerleri geziyorsunuz, ahh bayildim..
Bugun evdeyiz canim, cocuklari havuza sokarim, su balonu hazirlarim, disarida yurur gelirim , onun haricinde klasik ev hayati :)
Sen nasilsin, eksi gordun demek ben 200 gr artidayim :KK43:
Zaten günlük yaşamın yorucu senin kuzum verirsin o 200 Gr. bugün, eksiye bile geçersin.
Evet bugün oldukça güzel gezdik Troya müzesi &antik kenti. 3 saat aralıksız yürümüş oldum. Ama çok güneşti ☺️☺️

Back
X