• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (

baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?

AÇLIK

Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;

- 1 bardak nescafe

Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;

- 1 soda

kahvaltıda ; (saat 13:00'te)

- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit

Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )

kafal.jpg

Merdiven sayisi kac :)) puani hesabi yapamiyoruz yoksa

ciseak77 ciseak77 hesapliyamadim spor puanlarini . Yarisma icin hesaplarsan sevinirim

Kac dakikalik video?
ayrica bu ciftin videolari cok iyi. :KK66:
Puanlarini hesaplamayi unutma. Ilk sayfada var .Eger zorlaniyorsan yardimci oluruz

Kazen Kazen bey süresi ne kadar tuttu bu 4,5 km nin? PUAN hesabi icin lazimda. Yoksa dün ki yuruyusden puan hesabi yapamiyacagim
Hesaplarıma göre 845 puan ediyor.

Low carb yapıyorsun sanki bırakınca ödem oldu demiştin. Yanlış hatırlamıyorum insallah. O ödem aman kiloya dönmesin canım. Bu hafta bunu engellemen lazim. Malesef kilo almak çok kolay 😕
Bugünden sonra toparlarsan çok kolay gider canım. Vücudunu şaşırtmış oldun bunları yiyerek üzülme.
Evet canım çuma günkü 66,8 kaçamaksıdı ödemdir diye düşündüm ama Cuma dam sonrakiler tamamen benim sucum bence + kilo görmek çok canımı sıktı. Motivasyonum çok düştü ama bugünden itibaren çok daha dikkat etmeye çalışacağım
Melegimkorusun Melegimkorusun cok kotu hakikaten

Hemen simdi toparlaman lazim. Yoksa kotu bir arti gorursun. Ayrica suan toparlamazsan birkac gün boyle devam eder.

Suyu arttir. Disari yuruyus imkani yoksa, sevdigin egzersizleri yap
Veya leslie 2mil yap evde

Sigara boreginde yeterince karbonhidrat var. O yuzden protein ve bol yesil Sebze tuketmeni oneririm
Off sorma 🙈 sabahki böreklerden sonra eşimin dünkü menüsünü gördüm çok ama çok üzüldüm . Bugün ki planım başka karbonhidrat almamak. Börekler tabi beni açıktırdı şimdi yumurta haşladım yumurtalı salata yapıp yiyeceğim

Evet canım çuma günkü 66,8 kaçamaksıdı ödemdir diye düşündüm ama Cuma dam sonrakiler tamamen benim sucum bence + kilo görmek çok canımı sıktı. Motivasyonum çok düştü ama bugünden itibaren çok daha dikkat etmeye çalışacağım

Off sorma 🙈 sabahki böreklerden sonra eşimin dünkü menüsünü gördüm çok ama çok üzüldüm . Bugün ki planım başka karbonhidrat almamak. Börekler tabi beni açıktırdı şimdi yumurta haşladım yumurtalı salata yapıp yiyeceğim

Ikinci ogun olarak super bir secim :KK60:

Simdilik spor puan tablosu su sekilde

Kullanici ismiCumartesi
Milana firuze Milana firuze 1960 puan
M MaviFeslegen 1180 puan
Yawrukush Yawrukush 1100 puan
Arrietty_ Arrietty_ 960 puan
B barga 950 puan
ciseak77 ciseak77 845 puan
MotivatedAlready MotivatedAlready 600 puan
BLU3 BLU3 500 puan
Birgaripanne Birgaripanne 400 puan
FitFiliz FitFiliz 360 puan
Aomine Daiki Aomine Daiki 340 puan
Melek Ada Melek Ada 225 puan
Kazen Kazen 180 puan
Niloyatospikk Niloyatospikk 100 puan

eline sağlık, geçen haftadan alışkanlık puanları hesaplamamıştım bu hafta yazarken, artık hesaplayacağım, teşekkürler <3

bu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (

baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?

AÇLIK

Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;

- 1 bardak nescafe

Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;

- 1 soda

kahvaltıda ; (saat 13:00'te)

- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit

Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )

Eki Görüntüle 2661279
Gözümüz senleniyor hem de fikir oluyor

Batil inanc ,totem karisimi bir sey olmus kirazlar:)
Ben dusundumde bir meyve ya da gidayi hic bu kadar tutkulu sevmemisim:p
Ama kokorec, kebap, iskembe corba, tandir offf off onlar icin kosa kosa memleketime gelirim...:KK70:

Kahvalti ve ogle yemeginde cok az yemissin canim..
Yumurta ye guzelce kahvaltida, oglen kendine salata yap, ac kalma...
Kaptanım ben yumurtayı öyle tek yiyemiyorum kokusu faln midemi bulandırıyo. Peynir vs berbat olunca dün haşlanmjş yumurtayı bile eşime verdim. Bugün biraz daha iyiydi kahvaltı çok şükür 😂 hatta öğleni es geçtim. Akşam da misafirliğe davetliyiz yemek yiyip gitme ve aç gitme arasında kararsızım...
Kazen Kazen kazen abiii pro olmuşummm çok sevindim teşekkür ederimm :KK37:
Vay arkadaş yaa bi ben olamadım iyi mi 🤣🤣🤣 hayırlı olsun proluğun canım

Yemeğe geçecektim ama iş çıktı ben gidiyorum :( Menümü yazayım kaçta gelirim belli değil.

Sabah
1 sahanda yumurta
1 dl çavdar

Akşam
1/2 p et sote
1 kase cacık

2 L su

Not: Yemeği daha yemedim iş için çıkmam lazım dönünce yiyeceğim artık.
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS Niloyatospikk Niloyatospikk

Merdiven sayisi kac :)) puani hesabi yapamiyoruz yoksa

ciseak77 ciseak77 hesapliyamadim spor puanlarini . Yarisma icin hesaplarsan sevinirim

Kac dakikalik video?
ayrica bu ciftin videolari cok iyi. :KK66:
Puanlarini hesaplamayi unutma. Ilk sayfada var .Eger zorlaniyorsan yardimci oluruz

Kazen Kazen bey süresi ne kadar tuttu bu 4,5 km nin? PUAN hesabi icin lazimda. Yoksa dün ki yuruyusden puan hesabi yapamiyacagim
Puan hesaplaması için yardımcı olursanız sevinirim. Evet bu videoyu her gün yapmaya çalışıyorum. 15 dk artı gece yatarken 8 dk bi video daha var. Merdivenleri sayayım bi dahakine canım spor yaptıklarımı yazarken seni mi etiketlicem canım

Kiraz güzeli derdim samimi olsak :KK70: :KK70:

Zeynep'cim harika duruyor 🤩 teşekkürlerr, yalnız benim planlarda değişiklik oldu birazcık ☺☺

😂😂 Fitim bi kere :cool: daha da olucam inş. :KK70:

(Eskiden anonimliğe çok önem veriyordum, o yüzdendi o Derya, şimdilerde daha rahatım bu konuda 😄🤗)

Evettt canim biliyor musun buraları?:dondurma::dondurma: D ile başlıyor dondurmacinin adı N ile de bitiyor. Bir kuş ismi 😂😅
Cuma günü bir ödül yaparım belki de 🤩

En lezzetli yerleri yememişsin kaptiş 😄😄 afiyet olsun :kk77:

Yarınki kontrolde güzel bir eksi geliyor benden Özgecim :KK36:
Dün sabah annemde tartilmistim yine 67ydim cumaki gibi (yani tartı farkı yok🤞) Bu sabah bildiğin eksideyim. Dünkü tempo yaradı bana 🤩🤩🤩
Ha ha evet o dondurmacı an sonu 2 yaz orda tatil yaptık artık Çanakkale merkez sahili avcumun içi gibi biliyorum diyebilirim. 😂😂hatta eşimle buraya mı yerleşsek napsak dedik o derece 😂hem eşimin barajlar yakın amaç bol bol gitsin balığa 😂😂

Puan hesaplaması için yardımcı olursanız sevinirim. Evet bu videoyu her gün yapmaya çalışıyorum. 15 dk artı gece yatarken 8 dk bi video daha var. Merdivenleri sayayım bi dahakine canım spor yaptıklarımı yazarken seni mi etiketlicem canım

Evet canim beni etiletleki puani gecireyim tabloya. 8dklik video dedigin ayni video tarzi da mi? Eve donunce hesaplar tabloya eklerim

Back
X