• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bayılırım közlenmiş bibere 🤩 kahvaltıda harika bir seçim olmuş 👍 Eğer seversen bamya da denemelisin o da nefis oluyor kahvaltıda. Büyükçe olanlardan alıp sadece haşlıyorsun. Tadı müthiş peynirle güzel uyum sağlıyor 🤞

Kahvaltıya tek eleştirim miktarı az da olsa simit olacak, çünkü glisemik yükü fazla. Yani çabuk açıktırıyor. Tokluk faktörü daha fazla olan tam buğday ekmeği, wasa filan tercih etmek daha mantıklı.
Bir de belirtmeden geçmiyeyim. Sunum süpermis 🤩

Bu yaz da gelin🤩, belki de geçtiğimiz iki yazdır o kuyrukta karşılaşmışızdır 😄😄
Balık tutmayı bir kez denedim sadece o da öyle kayıkla filan değil. Kayalıklardan tutmaya çalıştım. Misinam kayaya takılmışti 😂😂 benlik değil zaten sabredemem ben 😅 Sennhic çıktın mı peki canım eşinle balığa?

Peynir helvası aslında Gelibolu'da daha güzel. Zafer pastanesini tek geçerim o konuda 😍😍 benim de canım çekti şimdi 😂
Yok canım bikaç kez balığa gittim sinir geldi ama bizimki daha çok barajlarda Çanakkale'de bi baraj daim elemanıdır oranın yaban hayatı yaşıyorlar orda 3 gün falan
Yok canım bu yaz nasipse rota Aydın Didim 2 yaz geldik Çanakkale'ye azcık ara verelim ama Bozcaada ve Asos kaldı he bir de Gökçeada
Ama sardalye ekmek ömrümce tadını unutmam.

Zaten günlük yaşamın yorucu senin kuzum verirsin o 200 Gr. bugün, eksiye bile geçersin.
Evet bugün oldukça güzel gezdik Troya müzesi &antik kenti. 3 saat aralıksız yürümüş oldum. Ama çok güneşti ☺☺
Cok hareketlisin Filizim tatilde guzel vereceksin sende :)

Kahvaltı 12:00

🔸1 dilim tam 🌾ekmeği
🔸1🥚
🔸1 🍅1 🥒
🔸2 bardak çay

Ara öğün 16:00

🔸1 bardak ayran (200 ml)

Akşam yemeği 18:00

🔸1 yemek tabağı etli nohut
🔸2 yemek kaşığı pirinç pilavı
🔸1 dilim tam 🌾 ekmeği
🔸1 kase cacık
🔸3 dilim karpuz

Egzersiz: 8000 adım
Merdiven inip çıkma 3 kez
Akşam 20 dk videodan spor yapılacak
🔸1 adet Nescafe 3ü1arada içilecek

Zaten günlük yaşamın yorucu senin kuzum verirsin o 200 Gr. bugün, eksiye bile geçersin.
Evet bugün oldukça güzel gezdik Troya müzesi &antik kenti. 3 saat aralıksız yürümüş oldum. Ama çok güneşti ☺☺
Ya Troya mı😂 o uzun yürünen yerde hala sıvalı mı duvar tuğlaları eşimle koptuk orda bizim usta Hasan abi daha iyi sıvar dedik 😂yazık kapıdan da baya para alıyorlar baya bi yürünüyor kapı çıkışında da at var içine Çinlilerle çıktıydım şimdi olsa Çinlilerle çıkılır mı😂kaçarken yardırırsın :KK70:

bu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (

baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?

AÇLIK

Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;

- 1 bardak nescafe

Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;

- 1 soda

kahvaltıda ; (saat 13:00'te)

- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit

Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )

Eki Görüntüle 2661279
Patronum harika muazzam bir kahvaltı eşinizin ellerine sağlık keyfiniz daim olsun.

California'dayim gulum, gonullerimiz bir hep.
Hayat bizi buraya savurdu 12 yil once..
Esimin pesinden bende geldim..
Ay koronadan ne durumdasınız çıkmaya başladınız mı canım dışarı doğduğun yer değil doyduğun yer demişler canım ben de 10 yıl önce 1 arka sokağa geçiş yaptım 15 adım kadar

Kahvaltimi yaptim, ohh kendime geldim , Allah kimseyi aclikla sinamasin..:dua:
Cay keyfi yapiyorum, hava sahane tam disarilara kendini atacak bir hava, gel gelelim ki , herkes sokaklardadir..
Su guzel havalarin tadini cikaramadik bu sene ama sagligimiz olsun, sag olalim yine pikniklere, doga yuruyuslerine atariz kendimizi...

işte kıyamet bundan kopar ...
Yok yok maşallah deyin iyi anlaşıyoruz geçen yaz her akşam birlikte yürüyüşe çıktık. Az önce onun tartısında tartıldım "Sorun var ya benimkinde 2 kilo fazla tartıyor" dedi ben tartıldım aynı çıktım dedim sen de çık bi bakayım dedim 65:63:çatlayacadım😂

Back
X