• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben 10 yil texasta yasadim, etin ana vatani, barbekuden, steak'e , mexican restoranlardan, hamburgerin babasina..
Ama kastettigim Turk mutfagimizdi kebaplarimiz, kokoreclerimiz..
Insan neye uzaktaysa onu ozluyor iste..
Panera Bread cay kahve icmelik bir cafe ve cogunlukla yaslilar gider ama guzeldir. :)
Toast diyince direk french toast ya burada, ekmegi kizartip vermislerdir..

kızarmış ekmeği koydu önüme yanına da bir şişe kola verdi. O bana aptal aptal bakıyor, ben adam mal bir tostu anlayamadı diye bakıyorum.

ama şimdi gideceğim oooooo o ooooo

neyse ben aç olduğum için yatmalıyım, yürüyüşü de sabaha çektim. Bu saate kadar da suyu bitirmek için oturmuştum.

Hepinize iyi geceler

esmeriiim esmeriiim eşim nerelerdesin? Hiç sesin soluğun çıkmıyor.
Selam canımm😘
Maluum bır pazar gunu yogunlugu temızlık coluk cocuk🤯
Sen nasılsın gunun nasıl gectı
Sabah kahvaltıyı 12 yaptım
Oğlen karpuz peynır
Aksam salata taze fasulye
Regl sancısı cekıyorum
Insallah haftaya bomba gıbı ıstıkrarlı devam ederiz

tava ciğeri serbest mi ?

offfff şöyle yanında süzme yoğurt içine konmuş biber offfffff

bu arada hava atmak gibi olmasında bizim hatun bir yapıyor edirne tava ciğerini artık dışarıda yemez olduk....
Tarifi alalım lütfen 🙏
Karnım aç bir de ciğer dediniz vay anam vay bugün ciğercinin de önünden geçtim iç geçirdim geçtim kızlar ciğer yiyebiliyor muyuz nasıl kilo durumuna etkisi?

3 ogun yapacaktim guya ama olmadi. 2 ana 1 ara ogun yaptim

Ilk ogun
Surimi
2 dilim kasar
15gr rokka

Hepsini yiyemedim Eki Görüntüle 2661390

Aksam
Karnibahar pilavi
Kremali tavuk
Icinde kasar, Mantar ve Brokoli vardi
Foto da ki porsiyonun ustune bir Yarim porsiyon daha ekledim
Eki Görüntüle 2661391

Ara
1 avuc fistik
Eki Görüntüle 2661393
Su 2 L
Yatmadan 2,5 olur

Spor
1 saat reformer - 420 puan
2 saat yuruyus (10 km)
15500 adim - 750puan

Toplam 1170 puan
Hyperborea17 Hyperborea17
Süpersin
Sabah: 1 kaşık haşhaş ezmesi(demir,çinko ve protein ağırlıklı gördüğüm kadarıyla),4 salam,karpuz
Ara:Şeftali
Öğle:Mercimek çorbası
Ara: 4 böğürtlen
Akşam: 2 tavuk,3 köfte,ayran,salata
Su:2,5 lt
Spor: maraton 4. Gün 45 squat,55 sn plank,6 şınav

Selam canımm😘
Maluum bır pazar gunu yogunlugu temızlık coluk cocuk🤯
Sen nasılsın gunun nasıl gectı
Sabah kahvaltıyı 12 yaptım
Oğlen karpuz peynır
Aksam salata taze fasulye
Regl sancısı cekıyorum
Insallah haftaya bomba gıbı ıstıkrarlı devam ederiz
Yalnız bırakma beni. Afiyet olsun kuzum. Bildiğim kadarıyla ev işleri de spordan sayılıyor. Hesaplarsan çok iyi olur 😘 Kendine dikkat et kuzum

Kullanıcı Adı :L O L
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız 23
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kızım var 3 yaş ve 3 aylık
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.72
Kilonuz:93
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik sebebi ile
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi kiloluyken kötü hissediyorum hiçbi kıyafetim olmuyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi ? Evet çok önce katılmıştım
Maşallah canım 3 yaş ve 3 aylık zor oluyor mu Allah bağışlasın. Bazen düşünsem de sonra yok kalsın 1 tane kızım var yeter diyorum ama bir tane de oğlum olsun istiyorum ama cesaretim yok tabi ki

Ankara güzel şehir seviyorum. Geçen yaz oraya tatile gelmiştim Anadolu Esenboğa Termale parkları bile nezih ve temiz buranın parklarıyla kıyaslarsak fazla fazla temiz

2 sabah önce bir acıyla uyandım ve bunu gördüm hangi şeytan yaptı bilmiyorum o yüzden ünüğünü sıkamadım. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim uyumaya devam ettim. hepsi annemin suçu al bunları yanına içeride koşuyorlar dedi beni telef etti.
_20200712_234552.JPG

Ben seni etiketlemeyi unuttum bu akşam bu arada noldu canım
Uzun mevzu niloş anlatmak bile gelmiyor içimden nikahımızı erteleyebiliriz bu da beni üzüyor :( 2020 laneti yüzünden ne istesek olmadı sade bir nikah yapacağız onu da yapabilecek miyiz belli değil kafam darmadağın

2 sabah önce bir acıyla uyandım ve bunu gördüm hangi şeytan yaptı bilmiyorum o yüzden ünüğünü sıkamadım. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim uyumaya devam ettim. hepsi annemin suçu al bunları yanına içeride koşuyorlar dedi beni telef etti.
Eki Görüntüle 2661491
Nasıl oldu canım ya geçmiş olsun

İyi geceler herkese

9.30: çeyrek yufka, haşlanmış yumurta, bit yk tahin pekmez, salatalık, bir kase yoğurt

Ara: Bir kase yoğurt

16.30: bir tabak kabak sote

Ara: Bir avuç kiraz, bir salkım üzüm

Su: 2 litre
Spor yok. Servisle sıkıntı yaşadık gelmediler haftasonu klimasız kaldık😔insallahh haftaiçi gelirlerse sporuma başlayacam.
@Yawrukush
afiyet olsun canım olmuş menün su az sadece lütfen artsın. hayır birde evin sıcak nasıl içmeden duruyorsun.
Kuzenimin gelinlik gormesine gitmistik bahanem bu ama yarin duzelir

Es etiketlemeyende bugun

Es etiketlemeyenlerde bugun 2

Hosgeldin canim umarim hep birlikte zayiflariz

Kaptanim yulaf koy yada sadece yumurta ile yap ben yapmistim bayagi guzel oldu

Babamin zeytinyagi fabrikasi var bu zamana kadar yedigim zyaglarina 10 basar 100 sifir katkintisiz
anam hiç bitmiyorki sizin görmeler. sen ağzını kapalı tutacaksın sanane milletin yediğinden.
Hoşbuldm canım evet biliyorum ❤
Menüye kimi etiketliyoruz? Kaptan ve yardımcısınımı
sadece eşini etiketlemen bizim için yeterli canım. menüler kaptanlardan kaçmaz çünkü .
Süpersin
Sabah: 1 kaşık haşhaş ezmesi(demir,çinko ve protein ağırlıklı gördüğüm kadarıyla),4 salam,karpuz
Ara:Şeftali
Öğle:Mercimek çorbası
Ara: 4 böğürtlen
Akşam: 2 tavuk,3 köfte,ayran,salata
Su:2,5 lt
Spor: maraton 4. Gün 45 squat,55 sn plank,6 şınav
2 ara biraz fazla olmuş ama meyve olduğu için ses etmiyorum canım

Uzun mevzu niloş anlatmak bile gelmiyor içimden nikahımızı erteleyebiliriz bu da beni üzüyor :KK43: 2020 laneti yüzünden ne istesek olmadı sade bir nikah yapacağız onu da yapabilecek miyiz belli değil kafam darmadağın
Hmm şu koronada düğünü olmayanlardan sende de mi durum öyle burda millet çatır çatır düğün yapıyor hiç de sosyal mesafe yok gitmiyorum ben ayrı mesele

işte bunu eklemeyi unutmuşum ama mantıklı..... inanın süper bir şey olur bence....

ohh zeytinyağı birde kendi bahçemizin ki aman aman aman
Zeytinyağı kendi bahçenizden oh missss Çanakkale'ye birgün yine yolum düşerse alırım 1 litrenizi
Dipnot: Her kahvaltıda alırım en doğalından ama buraya yazmıyorum :KK70: çünkü zeytinyağı da belli ölçüde alınması gereken bir yağ hemen kiloya kilo katar.

CEYDOS CEYDOS aslında hiç partileyecek modum da yok ceydoş sinir krizlerindeyim içimde yaşamaktan ciğerim soldu ondan pek yemek de yiyemedim :KK43:
şaka demiştim kuzum ben partilemiyorum artık zaten tövbe ettim. ama sen sıkma bu kadar kendini hayat bazen insana inanılmaz zorluklar yaşatıyor gibi görünebilir ama mutlaka yaşanan herşeyin bir nedeni vardır bunu sakın unutma.
Biri bana dur desin niyeti bozdum ben yarın öğlen menüsüne ciğer ve dondurmalı irmik helvası koydum ama tabağı küçük beni dövün kızlar :sinirli: :sinirli:
aman ha sakın ciğere okey diyebilirim ama irmik olmaz çok kızarım.
Uzun mevzu niloş anlatmak bile gelmiyor içimden nikahımızı erteleyebiliriz bu da beni üzüyor :KK43: 2020 laneti yüzünden ne istesek olmadı sade bir nikah yapacağız onu da yapabilecek miyiz belli değil kafam darmadağın
benim kendi kızıma hep söylediğim bir nasihat var. eğer günün birinde evlenmek istersen lütfen öyle büyük bir düğün yapma.sadece aile bireyleri yakın arkadaşlar olsun nikah olsun evlenin. düğüne harcanacak her kuruşu ben sana vereyim balayının tadını çıkar. sende üzülme sade nikah olur tatilin süper olur. olumlu düşüncelerle başla yeni hayatına.
Nasıl oldu canım ya geçmiş olsun
kedilerim patiledi önemli bişey yok

of gerçekten kötü 3 gün oldu galiba tartılalı 66,7 geldim. tabi dünya başıma yıkıldı inanmadım evin her köşesinde ayrı tartıldım kapı önüne bile çıktım zeminden mi diyerek. bu sabah 64,9 e düşmüşüm detoks mucizesi yarın bitiyor normal diyete başlayacağım.
ya ağzın bal yesin canım cidden çok üzüldüm. hayır bu taşınma süreci dışında oldu. ben edirneye geldim . ilaydanın benim büyük kızım burada kalan eşyalarını ayıklıyorum bir elbise denk geldi aaa ne güzel bu bana olur dedim denedim oldu. sonra üstünden 4 gün geçti elbiseyi dışarı çıkarken giydim elbiseyi sanki biri daraltmış gibi. nasıl oldu anlamadım.
Benim dolabımda doğumdan önceki hiçbir kıyafetim olmuyor 😪satmaya kıyamıyorum yeni kıyafet alsam deneme kabininde kendimi beğenmiyorum nerde eski o güzel halim olacak inşallah dimi kızlar 💪şuan çok açım inanamazsınız.

Back
X