• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Lahmacun yasak galiba canım ceydoş da ifadeyi basmış ya bayılıyorum şu hallerine CEYDOS CEYDOS 😘😘😘
Lahmacun yasak değil canım. O sabahki patatese ve misafirlikte olana vermiştir cezayı 🤣
5 ince dilim patates derken hani kızartırken ince ince dilimliyoruz ya o dilim yani çubuk gibi CEYDOS CEYDOS BLU3 BLU3

Benim dolapda 3, 5 senedir giymemi bekleyen kot var. Bu kis icine girecegim.
Sende diren. 1 bardak su ic yat. Gece yarisi olmus zaten :KK70:

erasmusta 5 yıl önce aldığım bir etek var. o kadar beğendim o kadar beğendim ki; kot çan etek. 5 yıldır na 1 kere giyemedim, bi de L bedenmiş o nasıl L ise... hala arada çıkarıp çıkarıp deniyorum allahım üzerimde sıkmadan, normal normal durduğu gün yatarken bile onu giyeceğim.

bir de dün mağazada kot deneyeyim dedim. benim kot bedenim 29, veya markasına göre 30'dur. 29'u elime bir aldım kahkaha attım, denesem tek bacağım girmez. bu markalar bir acayipleşmiş. beli 1 karış kadar 29 mu olur gözünüzü sevim ya zaten şurda daralıcaz diye motivasyon arıyoruz...

İyi aksamlar:KK37:

Menu

Sabah-ogle
Kiymali yumurta (2 yumurta), sogus domates, salatalik, biber, ceyrek avokado, bir pancar, 7 siyah zeytin ve ayran

Ara
Sutlu kahve ve 3 hurma

Aksam
Firin somon (2 dilim), salata (2 porsiyon)

Su 3 litre simdilik
Adim 10000 500 puan
Arrietty_ Arrietty_ @Tanssss Yawrukush Yawrukush
Canım menülerine beni de etiketlersen sevinirim. Bu aralar geçmiş okuyamıyorum pek senin de menüleri o yüzden göremiyorum 🥴

erasmusta 5 yıl önce aldığım bir etek var. o kadar beğendim o kadar beğendim ki; kot çan etek. 5 yıldır na 1 kere giyemedim, bi de L bedenmiş o nasıl L ise... hala arada çıkarıp çıkarıp deniyorum allahım üzerimde sıkmadan, normal normal durduğu gün yatarken bile onu giyeceğim.

bir de dün mağazada kot deneyeyim dedim. benim kot bedenim 29, veya markasına göre 30'dur. 29'u elime bir aldım kahkaha attım, denesem tek bacağım girmez. bu markalar bir acayipleşmiş. beli 1 karış kadar 29 mu olur gözünüzü sevim ya zaten şurda daralıcaz diye motivasyon arıyoruz...
Ay valla kız. Geçen trendyoldan 42 beden pantolon sipariş ettim bacağım zor girdi ama girdim. Benim belim ince basenlerim çok geniş. Mecbur 42 oluyo hala. Ama belden kayıyo beline mecbur dikiş atıyorum. Lcw dan da geçen gün aldım yine 42 beden 🙄

Ay valla kız. Geçen trendyoldan 42 beden pantolon sipariş ettim bacağım zor girdi ama girdim. Benim belim ince basenlerim çok geniş. Mecbur 42 oluyo hala. Ama belden kayıyo beline mecbur dikiş atıyorum. Lcw dan da geçen gün aldım yine 42 beden 🙄

lcw'nin ben gözünü sevim. arada ekşisözlükte başlık açıyolar, yok şu kadar kazanmasına rağmen hala lcw'den giyinen insan diye. valla ayda 30 bin kazansam yine lcw'ye de bakarım. mavi'den aldığım kotun bacak arası eridi de, lcw'ye bir şey olmadı. 8 yıl önce aldığım bi gömlek var, hala ilk günkü gibi, atmak istiyorum artık atamıyorum. bedeni de ne yazıyorsa o, 40'sa 40, 42'yse 42.

lcw'nin ben gözünü sevim. arada ekşisözlükte başlık açıyolar, yok şu kadar kazanmasına rağmen hala lcw'den giyinen insan diye. valla ayda 30 bin kazansam yine lcw'ye de bakarım. mavi'den aldığım kotun bacak arası eridi de, lcw'ye bir şey olmadı. 8 yıl önce aldığım bi gömlek var, hala ilk günkü gibi, atmak istiyorum artık atamıyorum. bedeni de ne yazıyorsa o, 40'sa 40, 42'yse 42.
Valla öyle eşimde colinsten dünya paraya pantolon aldı. İlk yıkamada rengi attı ki 30 da yıkamıştım. Lcwdan aldıkları hala taş gibi. Hoş 35. Yıkanmada grinin rengi azcık şaştı ama hakkıdır artık 🤣
Benim her pantolonumun bacak arası belli bi süre sonra eriyo çünkü sürtünmeye dayanamıyo 🤣

Valla öyle eşimde colinsten dünya paraya pantolon aldı. İlk yıkamada rengi attı ki 30 da yıkamıştım. Lcwdan aldıkları hala taş gibi. Hoş 35. Yıkanmada grinin rengi azcık şaştı ama hakkıdır artık 🤣
Benim her pantolonumun bacak arası belli bi süre sonra eriyo çünkü sürtünmeye dayanamıyo 🤣

benim de hepsi tüylenir muhakkak. ben şort manyağıyım, yaz kış şort giyerim, çoraplı çorapsız. na şu bacaklarım bu kadar değip durmasaydı birbirine o zaman elbiseci olabilirdim, bayılıyorum elbiselere. içimdeki modacı 6 yaşında valla: tüllü, şeker pembesi etek elbise gördüm mü avını görmüş kaplan gibi atlarım.

benim de hepsi tüylenir muhakkak. ben şort manyağıyım, yaz kış şort giyerim, çoraplı çorapsız. na şu bacaklarım bu kadar değip durmasaydı birbirine o zaman elbiseci olabilirdim, bayılıyorum elbiselere. içimdeki modacı 6 yaşında valla: tüllü, şeker pembesi etek elbise gördüm mü avını görmüş kaplan gibi atlarım.
Ben etek elbise vs giyemem hiç ya. Bacaklarımdan ötürü giymek hiç istemiyorum. Geçenlerde bi elbise beğendim günlük spor tarz sonra ondan da vazgeçtim

Ben etek elbise vs giyemem hiç ya. Bacaklarımdan ötürü giymek hiç istemiyorum. Geçenlerde bi elbise beğendim günlük spor tarz sonra ondan da vazgeçtim

deostick kullanmayı dene bacağında, kesinlikle işe yarıyor (: çantana da atarsın gün içinde tuvalete gittikçe sürersin tekrar. ilk nerede okuduysam bu bilgiyi, allah razı olsun yazandan sdalf

Pantolon bedenimiz aynıymış canım
Canım onlar ayrılıyor ya likralı bilmem ne bilmem ne diye sinir oluyorum ararken internetten alışveriş yaparken zor oluyor yok slim fit yok bilmem ne beden bedeni tutmuyor bazı modelde L giyiyorum bazısında XXL gel de sinir olma ben hangi bedenim 😱biz en iyisi kilo verelim canım olmucak böyle yoksa 😁

Bacak
Bacakların değmesi evet ya ben de sinir oluyorum hep pantolon hep pantolon yetti daaa o eski giydiğim şortlar etekler saklıyorum XS dim ben önceden XS kemikmişim ya ne ara bu hale geldim 😂ben miymişim bunlara giren diyorum

Şu Col markayı ben anlamıyorum eşim gidip gidip alıyor ben anlayamadım markadaki kaliteyi zerre beğenmiyorum başka markalara göre hem pahalı hem kalitesiz ama eşim müptelası Col diye yazdım yasaksa ban yimiyim diye 😂😂😂

Al benden de o kadar kotlarımı yıka yıka giy bişey olmuyor kızıma da genelde ordan alırım bu kadar mı kaliteli olur yıka yıka kıyafet rengi atmaz mı çekme solma olmaz mı yepyeni duruyor küçülenleri internet sayfasından alışveriş yapıyorum çok kolaylık ayrıca şunu da belirteyim korona yayılmaya ilk başladığında internet alışverişini bile kapattı işçilerinin can güvenliği adına diğer mağazalar gayet satıştaydı.

Ben de tüllü pullu pembe çok severim eşim tam zıddı sadelikten yana hadi beğendim giyiyorum karışma bari onun tarzıyla ruhumun yaşlandığını hissediyorum bazen spor ayakkabı alıyoruz ben açık pembe saks mavisi alıyorum o gidiyor kara bişey getiriyor hey Allahım bu kadar mı zıt olur tarzlar bikez siyah aldım hadi sade olsun diye tamam sade de güzel ama siyah giyince yaşlandığımı hissediyorum hele ayakkabıda o ayakkabıyı giyince kendimi nine gibi hissediyorum 😂kusura bakma başını ağrıttım ne dertmiş neyse tek derdimiz bunlar olsun ne diyelim

30 bin kazansan da lcw giymezsin şimdi o kadar değil sen de 😂😂

10.07.2020

09:30
2 haşlama yumurta
Salatalık donates
1 dilim peynir

18:00

5 adet fırın kelebek
2 dilim fırın patates

Su 3 lt
Spor 50 squat :150 p
50 zip: 100 p

@Tanssss
Guzel olmus canimcim cuma gunun :)

11.07.2020

11:00

2 haşlama yumurta üstüne kızmış tereyağı gezdirdim
1 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal tahin

16:00

1 küçük dilim paşa lokumu
3 yk şehriye salatası. (Ödül sayılırsa ödül)
5 adet kiraz

22:30

1 fincan türk kahvesi

Spor 30 dk yürüyüş : 90 p
Su 3,2 lt

@Tanssss
Odulun afiyet olsun canim :)

Günaydınn kahvaltıda iki kase çorba çok olmuş ve yanında da ekmek onun dışında güzel bence :)

Kaptanım dün çalıştım gündüz akşam beşte işten çıkınca da iş arkadaşlarım çağırmıştı bir arkadaşın evine gittim ki hazırlık yapmışlar bana doğum günümde nişanlım dışarı çıkarınca kutlayamadıkları için hem doğum günü hem bekarlığa veda yaptılar orda hazırladıklarından yedim kaçamaklı bir gün oldu ama çok eğlendim çok mutlu oldum hediyeler almışlar derken gece geldim ve yattım anca geldim :KK200:
Ne guzel birgun olmus kuzum senin icin iyi ki var arkadaslar :KK200:

Yedim ama zorla
Suan saat 10.30 hic ac degilim
Bizim evde aksam yemegi en gec 18 de yenmis Olur.
Ya ben o saate kadar 3 ogun yapmakda zorlaniyorum.

Yarin ise gidecegim mesela ozaman da 3 ogun imkansiz.
Belki vucudum ihtiyaci olan 3 ögün.
Ay hic bilmiyorum. Denicem 3 ogun bu hafta. Ise gittigim gunler keto kahve biraz kasar yerim herhal. Veya 1 yumurta
Canim kalori miktarini arttir ama sana nasil uygunsa oyle arttir..:KK200:

Kiraz güzeli derdim samimi olsak :KK70: :KK70:

Zeynep'cim harika duruyor 🤩 teşekkürlerr, yalnız benim planlarda değişiklik oldu birazcık ☺☺

😂😂 Fitim bi kere :cool: daha da olucam inş. :KK70:

(Eskiden anonimliğe çok önem veriyordum, o yüzdendi o Derya, şimdilerde daha rahatım bu konuda 😄🤗)

Evettt canim biliyor musun buraları?:dondurma::dondurma: D ile başlıyor dondurmacinin adı N ile de bitiyor. Bir kuş ismi 😂😅
Cuma günü bir ödül yaparım belki de 🤩

En lezzetli yerleri yememişsin kaptiş 😄😄 afiyet olsun :kk77:

Yarınki kontrolde güzel bir eksi geliyor benden Özgecim :KK36:
Dün sabah annemde tartilmistim yine 67ydim cumaki gibi (yani tartı farkı yok🤞) Bu sabah bildiğin eksideyim. Dünkü tempo yaradı bana 🤩🤩🤩
Cok sevindim dun bu eksi haberine ama 1 biz olacagiz :))

@fmad ceydos kaptan haklı, ben de özledim. Dön de beraber zayiflayalim Feyza'cımm. (Not: derya the Queen ben, kullanıcı adım değişti)😉

Ben de deniyeyim yazı rengi vs değiştirmeyi bir ara. Mavi ile yazılan yazılar akılda daha çok kalirmiş. Aklınız benim mesajlarla dolsun :KK70: :KK70:

Bu sataşmayi adı farkettim, çirkefim diye mi beni de etiketlemedin acaba Özgecim :KK70:
Birinci biziz 🤩✨:KK39: ama olsun ikincilik de güzel üzülme kuzum 😅😅

Ben eskiden acaip bir domates severdim. Hala da şöyle doğalını bulsam bayılıyorum. Ama nadiren buluyorum tohumlar filan değişti heralde. Öyle çok domates yerdim ki anlatamam. Çocukluğumda istisnasız tüm kıyafetlerim domates lekesi :KK70::KK70:

Ellerine sağlık canim 😘
Bende domatesi cook severim ama diyette cok tuketmemeye calisiyorum, soyle mis gibi kokulu koy domatesi, uzerine tuzzzz oyyyyy oyy oyyy :))

Vallahi kaptanım tavuğun da en güzel yerini yemişsiniz bence gayet sağlıklı bir gün olmuş fakat su biraz az olmuş gibi o kadar spora 🙈
Sagol canim benim :)

İş çıktı ben çıkacağım şimdi dünkü menümü yazayım mı bilemedim çok kaçamaklı. Dediğim gibi arkadaşlarım benim için bekarlığa veda + geçmiş doğum günü partisi düzenlemişler hazırladıklarından yedim :)

Sabah
1 sahanda soğanlu yumurta
1 dl çavdar
5 zeytin
2 yk kuymak

Akşam
1 poğaça
4 kaşık bulgur salatası
7 kaşık patates salatası
1 dl yaş pasta

Su 2 L

Eminim eriteceğim hafta içinde artı çıkmamam imkansız ama cumaya eksi geleceğim söz
Canim odulun olmus , hic yuruyus egzersiz yapmis miydin cumartesi gunu?

Ah ah ben de 67 ye çıkmışım 😭😭😭

Harika canım 👏👏👏

Ahh ceydoş sorma ben fena haldeyim 😩 artı geldikçe çozuttum hiç ama hiç motivasyonum kalmadı 😔😔 sabahta sigara böreği yapmıştım yedim 😭😭 ama bu saatten sonra sırf bu haftaki eşim için çabalayacağım İnan haksızlık olmasın diye
Ahh sigara borekleri ahhh :(

Menüm hiç örnek teşkil etmemektedir 🙈🙈Cumartesi menüm
Sabah
3 dilim üzerine biraz kaşar ve sucuk eklenip fırınlanmış ekmek, salatalık, domates, biber , 4 zeytin

Ara
Yarım dilim Elmalı cheescake , 1 Bardak kefir

Akşam
4 tane balık nugget, bol yeşil salata

Ara
1 avuç çerez

Su: 2,5 lt
Spor: yok. Sadece dün dip buçak tüm gün temizlik yaptım

@1delimavi ( canım senin paylaştığın dünkü menüne karşı bunu paylaşmam çok ayıp oldu 😭😭 özür dilerim, bu sabahta az yağdan sigara böreği kızartmıştım yedim 😭😭😭 söz bu hafta senin için motivasyonumu geri kazanmaya çalışacağım. Elimden geleni yapacağım
Cumartesiyi odule saysak, pazarda olmadi melegim, hemen bugunden tezi yok toparlaniyorsun :)

Kahvaltı 12:00

🔸1 dilim tam 🌾ekmeği
🔸1🥚
🔸1 🍅1 🥒
🔸2 bardak çay

Ara öğün 16:00

🔸1 bardak ayran (200 ml)

Akşam yemeği 18:00

🔸1 yemek tabağı etli nohut
🔸2 yemek kaşığı pirinç pilavı
🔸1 dilim tam 🌾 ekmeği
🔸1 kase cacık
🔸3 dilim karpuz

Egzersiz: 8000 adım
Merdiven inip çıkma 3 kez
Akşam 20 dk videodan spor yapılacak
🔸1 adet Nescafe 3ü1arada içilecek
Guzel birgun olmus canim :))

selamlar herkes ve eşim :-) @fyzanur

sabah:

omlette yulaf + chia var

Eki Görüntüle 2661404
öğlen:

Eki Görüntüle 2661405

+çeyrek muz

akşam: az yoğurt ve salça soslu hindi

Eki Görüntüle 2661406

su: 2.5 lt

spor: 40 dk yürüyüş (5.1k adım) + 1 saat kol/bacak egzersizi

160+ 600 = 760
Harika birgun olmus canim :)

Sabah
2 tane dereotlu omlet
İki dilim kaşar
Ara
Kahve
Akşam
Bir tabak ıspanak
3 kaşık yoğurt
Spor
Atlama krikolar 30sn
Squat (12)
Kedi inek duruşu 30sn
Bacak havada plank 30sn
İpsiz ip atlama (60)
Kobra 30 sn
10 dk dans
40 merdiven
1300 adım
Toplam puan:454
Su:2,5L
Yawrukush Yawrukush @esmeriiim
Harika birgun olmus canim :)

Kahvaltı
2 kaşık menemen
1 dilim.ekmek

Akşam
1 kase mercimek.corbasi
1 dilim ekmek

Su 1 buçuk litre
Spor malesef
Eşim gece klimanın derecesini düşürmüş. Midemi usutmusum bütün gün kıvrandım

@Melegimkorusun
Gecmis olsun canim benim, nasilsin bugun?

Kaptanim yerinde olsam bir dakika durmazdim ama senin hayatin sonucta
Yasanilacak gibi deilmis

Hani foto atacaktin

Mustakil komsu ile de tanisirsin umarim 😄😄

😁😁😁
Ya kuzum simdi tekrar atmayi deneyecegim foto olmadi bir turlu :(

Menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
4 zeytin
Lor peyneiri bir kucuk parca
Oglen
1 lahmacun
2 porsiyon salata
3 4 etsiz cig kofte evde yapildi ince bulgurla
1 k cacik
Aksam
Fotoda
Su 8 bardak
Aksama tamamlarim
Spor 12000 adim 600 p
Gunlerim yogun geciyor diger egzersizleri yapamiyorum insAllah yarindan itibaren baslicaz
Guzel birgun olmus canim :)

💜💜💜
İyi canim, gaza gelirsem Chiloe thing yapmak istiyorum.
Sen napiyorsun tatlim
Canim iyiyim bende , her sey yolunda cok sukur..
Yapabildin mi egzersizi?

Guzeldi kaptanim. Sicaklar bunaltiyor, onun disinda bir sorun yok. Sen nasilsin pasalar iyi mi :KK19:
Bizlerde iyiyiz sukur canim, pasalar yaramazlikla mesguller :)
Sizde ne var ne yok?

Menüm:

Sabah 9.00 şekersiz çay 4 işlenmemiş fıstık

11.00 çeyrek dilim karakılçık ekmeği biraz peynir, salatalık, 4 zeytin, 2 biber yine çay

13.00 duble Türk kahvesi yanında 2 hurma

17.00 dünden kalan bir parça sade tavuk (s boy iki yumurta büyüklüğünde) , marula sarip yedim 😄, yanında fırınlanmış kabak (yarım kabak kadar) 3.kaşık yoğurt

18.00 bir avuç kiraz iki fincan çay
Bu hafta gumbur gumbur geliyorsun, hain kofteeeeee :bicak:

İyi akşamlar herkese :KK3:

Sabah:
yarım tabak menemen
Yeşil çay
1 dilim kepekli ekmek

Akşam
Ton balıklı salata
Limonlu soda
Karpuz

Su: 2.7 L
Spor:
10000 adım 500 p
18 dakika HİİT antrenman 180 puan
92 adet merdiven 27 p
Toplam 707 puan
Cok cok guzel birgun olmus canim :)

Sabah: 1 pogaca 1 yumurta 1 dilim peynir.
Ara: 3 kayisi, 2 erik.
Oglen: 1 tabak sulu kofte. Salata.

Aksam: menemen, yarim dilim ekmek, karpuz.
Su: saymadim :KK43:
Spor: 100 suguar, 8000 adim.
@bnnu
Guzel birgun olmus canim :)

İyi akşamlar herkese :KK25:
bugünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1 tk lor peyniri
1 tk kaymak
1 çk bal
1 ince dilim ekmek

ikindi:p piknikteydik
3 cağ kuzu şiş 4 de olabilir hatırlayamadım ,ekmeksiz
3 köfte
1 tavuk kanat

su: 2.5 lt
Spor: bol yürüyüş yaptım aynı zamanda ev ve bebek işleri ( bebekle dışarıya çıkmak müthiş zor , pert oldum ve yatıyorum hemen)😄

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Milana firuze

İyi geceler herkese

9.30: çeyrek yufka, haşlanmış yumurta, bit yk tahin pekmez, salatalık, bir kase yoğurt

Ara: Bir kase yoğurt

16.30: bir tabak kabak sote

Ara: Bir avuç kiraz, bir salkım üzüm

Su: 2 litre
Spor yok. Servisle sıkıntı yaşadık gelmediler haftasonu klimasız kaldık😔insallahh haftaiçi gelirlerse sporuma başlayacam.
Yawrukush Yawrukush
Canim menu su guzel, daha iyisindir diye dusunuyorum..
Bugun spora basliyoruz tamam mi esim :)

Selam canımm😘
Maluum bır pazar gunu yogunlugu temızlık coluk cocuk🤯
Sen nasılsın gunun nasıl gectı
Sabah kahvaltıyı 12 yaptım
Oğlen karpuz peynır
Aksam salata taze fasulye
Regl sancısı cekıyorum
Insallah haftaya bomba gıbı ıstıkrarlı devam ederiz
Canim menunu yazdin mi , benim mi gozumden kacti?

Süpersin
Sabah: 1 kaşık haşhaş ezmesi(demir,çinko ve protein ağırlıklı gördüğüm kadarıyla),4 salam,karpuz
Ara:Şeftali
Öğle:Mercimek çorbası
Ara: 4 böğürtlen
Akşam: 2 tavuk,3 köfte,ayran,salata
Su:2,5 lt
Spor: maraton 4. Gün 45 squat,55 sn plank,6 şınav
Yine cok guzel birgun olmus canimcim :)

2 sabah önce bir acıyla uyandım ve bunu gördüm hangi şeytan yaptı bilmiyorum o yüzden ünüğünü sıkamadım. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim uyumaya devam ettim. hepsi annemin suçu al bunları yanına içeride koşuyorlar dedi beni telef etti.
Eki Görüntüle 2661491
Gecmis olsun Ceydosum, cok kotu olmus :(

Biri bana dur desin niyeti bozdum ben yarın öğlen menüsüne ciğer ve dondurmalı irmik helvası koydum ama tabağı küçük beni dövün kızlar :sinirli: :sinirli:
Cokk cok kizdim bu mesaja , ciger tamam ama diyette helvada neymis....

Geliyo kaptanıım

misafirlikteydik malum

sabah: 1 büyük çay 1 dilim ekmek
Domates soslu biber 2 yk kaşığı 5 ince dilim patates 1 çatal peynir

akşam : bol salata yarım lahmacun

misafirlikte: 1 yk kısır 1 lokmalık kurabiye
2 çay 1 türk kahvesi

BLU3 BLU3
Su: 3 lt
Spor babamın evini süpürüp temizledim eşyalarını topladım 20 dk yürüyerek gittim
Gulum pazar gunu bu menuye malesef ceza geliyor..
Az yemissin ama hic saglikli yememissin..

13.07.2020

11:30

3 yk kıymalı yumurta
1 küçük dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal tahin

18:00

1 kase yoğurt çorbası
1 yt taze fasulye

20:00

7-8 kiraz
1 erik

Su 2,5 lt