- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Canim sen hep gel, takima guzel enerjiler geliyor :))Bu denirmi abi insan kişisinegidiyorum tamam
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen hep gel, takima guzel enerjiler geliyor :))Bu denirmi abi insan kişisinegidiyorum tamam
![]()
![]()
Hosbuldum ozgecimZipzip- hosgeldin Elifim, gozlerim yollarda kalmisti :)
Hep ben geliyorum diye bir afra tafralara girmistim, haberin olaa..![]()
Aaa olmaz lütfenbende onu diyorum 1 ay ceza vereyim mi ?
Sebep bulurum ben. En kötü gözünün üzerinde kaş var diye daha da kolayı da kullanıcı adında E ve A var diye atarım.
O da sende de aynı harfler var derse sende ekstra V var derim gene atarım !
Iyiyim canim sen nasilsin:)Hosbuldum ozgecim
Nasilsin ❤
Pardon ben baklava helva deidm diye atacaksınız sandımAaa olmaz lütfenağlarım inanın ki
Dunku bildirim mi kurucum?Zipzip- kabul et sizin grup için 10 numara bildirim attım !
Sana demedi baskan canim, diger takimdan gelen arkadasa dedi :))Pardon ben baklava helva deidm diye atacaksınız sandım
Anladım canımSana demedi baskan canim, diger takimdan gelen arkadasa dedi :))
Ne ara beni bu kadar sevdin gözlerim yaşardıAaa olmaz lütfenağlarım inanın ki
Pardon ben baklava helva deidm diye atacaksınız sandım
Bizim takim oyle bir bildirime dayanir mi bilmiyorumevet evet dünkü
Arkadas yanlis anlamis, kendisi atilacak sanmis canim..Ne ara beni bu kadar sevdin gözlerim yaşardı
![]()
Farkettim kaptanım espri yaptımArkadas yanlis anlamis, kendisi atilacak sanmis canim..![]()
Şu kurallar nerde yazıyor ben iyice bi okuyim valla ban yicem diye korkar oldum geçen gün 3 gün sürdü gece 00.00 oldu ban kalkmadı iletişimden msj attım sosyal medya hesabınızdan msj attım 20 dk sonra kalktıla otur şöle soluma sana bişi yapmam merak etme... diğer gruplardan gelip vık vık edip moral bozanları atacağım.
takımdan da kuralları uymayanları atacağım rahat ol
Yok gülüm seni tanımam ben az önce her çeşit tatlıyı saydım arkadaşlarımın motivasyonunu düşürdüm sandım ondan banlardan korkar oldum ondanNe ara beni bu kadar sevdin gözlerim yaşardı
![]()
Tehlikeli sularda yuzme kuzumŞu kurallar nerde yazıyor ben iyice bi okuyim valla ban yicem diye korkar oldum geçen gün 3 gün sürdü gece 00.00 oldu ban kalkmadı iletişimden msj attım sosyal medya hesabınızdan msj attım 20 dk sonra kalktıtakım arkadaşıyız banlama işte
![]()