tansss abla lütfen yanlış anlamada ben o yeşil çekirgenin gözünden kendimi çekiyorum : )
hatta bak benim albümde bir sincap var o sincapın göz bebeğinde ben varım şaka değil ha ! tele makro ile çektim
tansss abla lütfen yanlış anlamada ben o yeşil çekirgenin gözünden kendimi çekiyorum : )
hatta bak benim albümde bir sincap var o sincapın göz bebeğinde ben varım şaka değil ha ! tele makro ile çektim
Bizim imkanimiz buna yetiyor ve asla ezilmem bensen beni yediklerimle ezikliyon ya yakalamışım fırsatı kaçırır mıyım : )))))
Domates var. Böcek var. bask a ne varSayin kurucu fotodaki ayrintiya dikkat bendende bu foto gelsin
kahvaltın çok güzel olmuşHerkese iyi akşamlar kızlar.
9.30: iki dilim ekmek, patlıcan-biber közlemesi( birer tane), bir dilim peynir, salatalık, bir kase yoğurt, şekersiz çay
Ara: iki kare bitter çikolata
17.30: bir tabak etli sebzeli yemek
Ara: 2 bisküvi, bir salkım üzüm
Su:3 litre
Spor: 500 jj
100 bacak egzersizi
Toplam= 1800 puan
Yawrukush
Bizim imkanimiz buna yetiyor ve asla ezilmem ben
Benim tek hassas noktam var onu da bilen bilir bilmeyene de ogretirimmm
Kavga cikacak neredeyse, espri yapti kuzum kurucumuz, iyi niyetli bir espriBizim imkanimiz buna yetiyor ve asla ezilmem ben
Benim tek hassas noktam var onu da bilen bilir bilmeyene de ogretirimmm
Gercekten oyle amaKazen asla cogu bulmadim aza kanaat ettim hic bir zaman kiskanclik duymadim bazen hevesim oldu sukur rabbim hepsini nasip etti kendimden cok cevremin mutlu oldugunu isterim beklerim de
Duamda hep bu yonler de
Klavye isin icine girince, yanlis anlamalar oluyor kurucum, iyi aksamlar..neyse ben gittim ...
çok pis alıngan bir adamımdır bunu da bilin !
Bir saattir sincabın gözün e bakıyorumtansss abla lütfen yanlış anlamada ben o yeşil çekirgenin gözünden kendimi çekiyorum : )
Mesele telfon yada fotograf makinesi oldugu icin yazdim ve emojilerim her zaman duygumu gosterir kurucu beykaptan izin ver şunu ezikliyeyim....
imkanla ne alakası var sanki mikropkosla çektik fotoğrafı !
önemli olan o anı yakalamak !
ben peygamber devesini dişisinin kafasını kopardığı anda fotosunu çektim yahu ! Hemde cep telefonu ile
Bende espiriye cavpa verdim kaptanim alinacak birsey yok kiKavga cikacak neredeyse, espri yapti kuzum kurucumuz, iyi niyetli bir espri
Hmmm uzak uzak uzakneyse ben gittim ...
çok pis alıngan bir adamımdır bunu da bilin !
Tamam canim bende demek ki klavye basindan o esprilesme hissini anlayamadim :)Mesele telfon yada fotograf makinesi oldugu icin yazdim ve emojilerim her zaman duygumu gosterir kurucu bey
Bende espiriye cavpa verdim kaptanim alinacak birsey yok ki
Hmmm uzak uzak uzak
Dur bende bakayimBir saattir sincabın gözün e bakıyorum
Ben göremedim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?