- 23 Ocak 2016
- 36.400
- 52.950
- 598
He yapayım da ban yiyim geçen sayfamı paylaştım 3 gün ban yedimşu kuralı bir öğrenemediniz gitti : )))))
yahu sosyal medayanızın reklamını yapabilirsiniz ! Profilinize yazabilirsiniz, zaten profilinizde web siteniz diye bile alan var oraya gidi ninstagram adresinizi yazın
ama gidip whatsappa "4. takım" diye whatsapp grubu kuramazsınız ! Yasak olan bu !
Burasi haric hicbir iletisim yolumuz yok takimimizda, ne watsap, ne baska sosyal hesaplar..şu kuralı bir öğrenemediniz gitti : )))))
yahu sosyal medayanızın reklamını yapabilirsiniz ! Profilinize yazabilirsiniz, zaten profilinizde web siteniz diye bile alan var oraya gidi ninstagram adresinizi yazın
ama gidip whatsappa "4. takım" diye whatsapp grubu kuramazsınız ! Yasak olan bu !
Gülüm gerçekten hesap yapmiyim ben kiloma fayda etsin yeterCanim cok kolay bir is, 1. sayfada puanlar var.
8bin adim mi attin, 100 adim 5 puan, 8bin=400 puan.
1 dakikani almaz..
Canim tahlil sonuclarin nasil?Teşekkürler rozetimizin tasarımı da çok güzel. Mother of the dragons gibi hissettimm
Hmm sizin yani tamam o zamanyarısını geçen hafta kimse bakmıyor diye sildim silerken yoruldum bunlar kalmış
O zaman takim yarismamiza katilmamis oluyorsun, sen bilirsin ,nasil istersen..Gülüm gerçekten hesap yapmiyim ben kiloma fayda etsin yeter
He yapayım da ban yiyim geçen sayfamı paylaştım 3 gün ban yedimdaha yazmam ben patronum
Hayır yarışıyorum o zaman yapayımO zaman takim yarismamiza katilmamis oluyorsun, sen bilirsin ,nasil istersen..
bize ne zaman gelecek ejderhamız sayın kurucumuz :))yahu sayfama beklerim diye mesaj atmışsın : )))))))))
bekleme sayfanı git web sayfan bölümüne yaz.
Nerden biliyim ben azcık cahilim diyorum ben size inanmıyorsunuz.yahu sayfama beklerim diye mesaj atmışsın : )))))))))
bekleme sayfanı git web sayfan bölümüne yaz.
Mesaj yolladim hepinizin ismini kuzum kisa surede gelir eminim..bize ne zaman gelecek ejderhamız sayın kurucumuz :))
Aman ne fenomeni kız ezik bişey işte uğraşıp didiniyoruz işte olcak mı belli de değilVaaaayyy aramizda fenomen varmis haberimiz yokkk :)))
Sayin kurucu fotodaki ayrintiya dikkat bendende bu foto gelsinabla alıp duruyon almanda sakınca yokta ışık filan çok kötü onlarda bak şurada ki fotolarımı kullan nerede kullanıyorsan :)
Sayin kurucu fotodaki ayrintiya dikkat bendende bu foto gelsin
Waoww, işte hayat budurgeç olmadan menümü yazayım, birazdan tekrar çıkacağım.fyzanur
sabah: kiraz kayısı ayrı, kalanını karıştırıp lapa yaptım
Eki Görüntüle 2662579
öğlen: semizotu alttaki. üstüne kekik, fesleğen, az chia ve zeytinyağı
Eki Görüntüle 2662580
akşam: fırına tavuk ve karışık sebze attım borcamda. üstüne de yer fıstığı serpiştirdim birkaç tane, muazzamos. tavuk 200-225 gr vardır.
su: 2.5 olacak yatmadan.
spor: birazdan tekrar çıkıyorum dönene kadar 11 bin adım olur + 30 dk kardiyo videosu, 550 + 300= 850
Evveeeet yesil cekirge muhtesem demi birde gercekte gorsenyeni sulanmış domates ve yeşil çekirge mi ?
Evveeeet yesil cekirge muhtesem demi birde gercekte gorsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?