• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa o ne ki hiç duymadım
Bildiğin krep :) un yok içinde, mercimek, yoğurt ve yumurta var.
He öz krebin yerini tutmaz tabii, onun lezzeti ayrı.
Ama besleyicilik açısından tavsiye ederim.
Bana çok iyi geldi sabah sabah

Eklentiler

• CAB7B225-224B-440D-BAAC-E0BEA0BF1810.webp
    CAB7B225-224B-440D-BAAC-E0BEA0BF1810.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 30
Arrietty_ Arrietty_
Bugün ben de ceza alcam sanırım. Senin cezan verilmediyse 10 şınav 30 mekik 30 sn plank bekliyorum senden. Bugün misafir geldi arada iki çatal kek yedim. Sabah kekin üzerindeki çikolata sosun tadına baktım. 5 dilim kaşar yedim. Bana istediğin şeyi verebilirsin

Arrietty_ Arrietty_
Bugün ben de ceza alcam sanırım. Senin cezan verilmediyse 10 şınav 30 mekik 30 sn plank bekliyorum senden. Bugün misafir geldi arada iki çatal kek yedim. Sabah kekin üzerindeki çikolata sosun tadına baktım. 5 dilim kaşar yedim. Bana istediğin şeyi verebilirsin
Daha ben 150 zıplamanın 30 unu yaptım 😔

Arrietty_ Arrietty_

Cezami sen vereceksin :)
Isten yeni geldim. Birazdan yapacagim.
Sende aksam menuyu tam yaz ona gore vereyim

Merhabalar dün gelemedim kızlar kusura bakmayın bugün burdayım inşallah akşama güzel haberlerle gelmek istiyorum. Sizden ricam dua edin güzel haberlerle geleyim benim için çok önemli ..
Allah korktuklarından emin kılsın kuzum inşallah kötü sonuçla karşılaşmazsın. Gönlünü ferah tut, iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun 🥰

Selamlar kızlar ve Kazen abi
Salı menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1dilim beyaz peynir, çeyrek avakado, 1 dilim ekmek, domates, maydanoz

Ara
2yk yoğurt, 8 tane küçük boy çilek

Ara
Yulaflı bar( 100kalori)

Akşam
1 küçük kase kuru fasülye, 4 yk kadar zeytinyağlı taze bakla, 2 kaşık yoğurt

Su: 2,5 litre
Spor: 19500 adım : 975 puan

@1delimavi Arrietty_ Arrietty_
Aa ben bu msjı görmedim şimdi gördüm anaaa o adımı nasıl yaptın maşallah sana :KK9: :sampiyon:

Back
X