• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet Ankara'da. Alışmak çok zor oldu sorma, hala da pek sevmiyorum :sus:

Ben de on dk şekerleme yapıp pazara gittim. Kart bamyalarimi da aldım. Kahvaltıda haşlarim 😄😄

Gitmedim hatta küçüğümün saçını ben kestim. Katlı gibi oldu 😅😅

İyiyiz canım tek sorun açlık hoşgeldin 😻
Çanakkale'den Ankara'da gittiysen alışamaman çok normal😂deniz yok bi kere

Şekerlemeyi yaptın dimi benim de uyku çöktürdü de uyumadım. Meyve yedim kara kara oturuyorum ama gerçekten kara kara siyah maske yaptım oturuyorum :KK70: itiraf ediyorum iğrenç espriydi.

Ben yeni uyandim canim, cocuklara patates kizartiyorum, kendime ton balik tabanli pizza yapasim var :)
Komsum yeni yasindi , evi 1ay once falan alip tasindilar.
Tanistik, merabalasiyoruz ama cok samimiyetimiz yok henuz:)
O zaman günaydın 🍬 im kolay gelsin biz de akşam yemeği yicez işte bildiğin gibi

Ben de menülerine bakayım canım elimden geldiğince destek olurum, akşamları hafif geçirmek de kilo vermeyi hızlandırır, bir kase çorba veya birkaç parca ızgara vs bakalım

Canım şişkinlik olmuş olabilir moralini hiç bozma cumaya kadar verirsin
regl im biraz erken basladi sanirim bu yuzden ola bilir belki cumaya kadar sabit olsam sadice rahat bir nefes alirim.

2 gundur siteye giris yapamiyordum, iyiyim canim, pazartesi gordugum artinin nedeni sanirim regl olucak olmamis.
Iyiyim cok sukur biraz morelim bozulmustu ama simdi iyiyim hem birkere verdiysem yine vericem kilolari.
Diyete elimden geldigince uyarak devam ediyorum.

2 gundur siteye giris yapamiyordum, iyiyim canim, pazartesi gordugum artinin nedeni sanirim regl olucak olmamis.
Iyiyim cok sukur biraz morelim bozulmustu ama simdi iyiyim hem birkere verdiysem yine vericem kilolari.
Diyete elimden geldigince uyarak devam ediyorum.
Senden mesaj almak ne guzel :)
Regli epey kilo artisi yapiyor, o gecici bir sey.
Moral bozmak yok..
Nasil bugun menun?
Kizlar nasil?

Senden mesaj almak ne guzel :)
Regli epey kilo artisi yapiyor, o gecici bir sey.
Moral bozmak yok..
Nasil bugun menun?
Kizlar nasil?
Umarim gerçekten tek nedeni budur.
Ama morel bozmak yok, söz.
Menüm den memnunum bu gun ama spor yok. Gunu bitirdim birazdan paylasicam.
Kızlarımda her zamanki gibi yaramazliklariyla beni zayıflatmak istiyorlar sanirim. :KK4: butun gunu böyleler.

Oyy aclik buyuk sorun :)
Bende tonbalik tabanli pizzaya girisiyorum, cok asiri kolay, ilkkez denicem bakalim..
Gunun nasil gecti Filizim?
Sorma tatlım ya bu sabah düne göre artidaydim diye canım sıkkın. (Sabah uyanınca tartilmasam olmaz :-)) neyse güne asık suratlı başladım. Öyle de devam ediyor 😭😭
Oysa ne güzel denizdeydik bugün ailece. Keyfini çıkaramadım. Bugün tatil burda o yüzden kalabalık oldu belli bir saatten sonra korkup döndük biz de.

Bir kere normal pizzanın ton baliklisini denemiştim. Hiç benlik değil kaptiş afiyet olsun. Çay faslım benim de şimdi 🤩 planlamamistim ama yapmış bizimkiler. E içelim bari 🤣

Karşımızdaki spor salonu yüzme havuzları bile kapalı bugün biraz fazla üzüldüğüm gündeyim sanırım. Akşam önünden geçerken kapıları kitli biraz hüzünlendim. Bi yere gitsek gelsek acaba birinden geçti mi korkusu Allahım yardım etsin ya 😔kuaföre giden var mı aramızda bi kez gittim korka korka?
Ben hiç gitmedim
Fon icin vs giderdim hafta da mutlaka. Şimdi boyayı bile kendim yaptım.
Bence kuaförler bulaşma noktası gibi geliyor bana.
Sanki bu korana benden bulaşıyor herkese insanlar o kadar rahat ki. Çok ilginc gerçekten.

Çanakkale'den Ankara'da gittiysen alışamaman çok normal😂deniz yok bi kere

Şekerlemeyi yaptın dimi benim de uyku çöktürdü de uyumadım. Meyve yedim kara kara oturuyorum ama gerçekten kara kara siyah maske yaptım oturuyorum :KK70: itiraf ediyorum iğrenç espriydi.
😂😂 Ay o maske müthiş birşey biliyorum onu 😍
Bir o bir de yine soyulabilen altın maske. ✨
Ben de çayın yanında hurma yesem mi diye nefis mücadelesi içindeyim. Şekerr diye bağırıyor bünyem :KK70:

😂😂 Ay o maske müthiş birşey biliyorum onu 😍
Bir o bir de yine soyulabilen altın maske. ✨
Ben de çayın yanında hurma yesem mi diye nefis mücadelesi içindeyim. Şekerr diye bağırıyor bünyem :KK70:
Ben if yapıyorum. 7 'de yiyecem ama 1 saat önce ellerim titredi resmen. Sıradan bir nefs degildi bu bence. 3 tane hurma yedim vücudum affetsin 🙈

Menümü paylaşayım ben de bu arada
Sabah maydanozu kahvaltıda yemek istemedi canım
Kürünü yaptım ben de
Mercimek kreplerim çok güzel oldu 😍
Bundan önce çöp şiş 2 tane yiyordum saf saf
Bi tarttım 2 tanesi 50 gr
Resmen aç acına duruyormuşum.
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_

Eklentiler

• 5FED2762-0843-418B-BF1F-E6DDCBDDA924.webp
    5FED2762-0843-418B-BF1F-E6DDCBDDA924.webp
    15 KB · Görüntüleme: 28
  • 21759B2C-863A-4291-A6CD-986D6D8F1885.webp
    21759B2C-863A-4291-A6CD-986D6D8F1885.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 9C9FDE7D-418A-41B1-B5E3-286D8351C95A.webp
    9C9FDE7D-418A-41B1-B5E3-286D8351C95A.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 36
Ben if yapıyorum. 7 'de yiyecem ama 1 saat önce ellerim titredi resmen. Sıradan bir nefs degildi bu bence. 3 tane hurma yedim vücudum affetsin 🙈

bugün ben de öyleyim. yani açım, yiyorum hala açım. bastıramadım, 2 parça çikolata yedim kesmedi, tutuyorum kendimi ama. şimdi yemek yedim yine açım. havalardan olabilirmiş. bugün ben doymadım.

Kalorisi olabilir ama en azından ise yarar şekilde besleyici 😻 ben de çay kaşığınin ucuyla bal yiyorum şu an 😂😂 bugün şekeri azaltmaya karar vermiştim. Sabahki bir hurmayı saymazsan bu ikinci şeker

Umarim gerçekten tek nedeni budur.
Ama morel bozmak yok, söz.
Menüm den memnunum bu gun ama spor yok. Gunu bitirdim birazdan paylasicam.
Kızlarımda her zamanki gibi yaramazliklariyla beni zayıflatmak istiyorlar sanirim. :KK4: butun gunu böyleler.
Aferin kizlara anneleri incecik guzel olsun istiyorlar ne guzel :)

Sorma tatlım ya bu sabah düne göre artidaydim diye canım sıkkın. (Sabah uyanınca tartilmasam olmaz :-)) neyse güne asık suratlı başladım. Öyle de devam ediyor 😭😭
Oysa ne güzel denizdeydik bugün ailece. Keyfini çıkaramadım. Bugün tatil burda o yüzden kalabalık oldu belli bir saatten sonra korkup döndük biz de.

Bir kere normal pizzanın ton baliklisini denemiştim. Hiç benlik değil kaptiş afiyet olsun. Çay faslım benim de şimdi 🤩 planlamamistim ama yapmış bizimkiler. E içelim bari 🤣
Bende 100 gr artidayim kuru fasulyenin isi :))
Yarin eksi gorursun canim, afiyet olsun sanada:)

Back
X