• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hiç alışveriş yapmadım canım ordan d&r a geldim kitap almak için kargo 4 gün sonra gösteriyor diye geldim kitap yok üstlwşm Doğan Cüceloğlu

ben de istanbulkitapçısından sipariş veriyorum şimdi, fiyat oalrak ora da güzel, kargo da 2 günde gelmişti. kitaplar birikiyor da okuyacak zaman da olsa keşke.

ben de istanbulkitapçısından sipariş veriyorum şimdi, fiyat oalrak ora da güzel, kargo da 2 günde gelmişti. kitaplar birikiyor da okuyacak zaman da olsa keşke.
Aynen daha bitirmeden başka bir kitabı çok merak ediyorum şuan 3 yarım kitap var ama bu kitabı da çok merak ediyorum taktım kafaya bugün alıcam başka yere gidiyorum. Hem adım saysın dimi

aynı dertten muzdaribim dolu kitap var okuyacak ama vakit yok.
Aynen daha bitirmeden başka bir kitabı çok merak ediyorum şuan 3 yarım kitap var ama bu kitabı da çok merak ediyorum taktım kafaya bugün alıcam başka yere gidiyorum. Hem adım saysın dimi

2 sene önce bir tiyatro kursuna gittim ben. oradaki hoca, ertesi güne 5 tane tiyatro eseri alıp okumamızı söyledi. önce -öh möh derken yaptım ben bunu. oradan çehov'a bir sardım -hatta sonra bir yayıneviyle çehov kitabı çevirmek için anlaşma yaptım ama o esnada bir işe girdiğim için kaldı maalesef-, oradan rus edebiyatından okumadığım eserler, oradan iş bankası yayınları derken evde 4 kitaplık doldu şu an ama okumuşluk oranım %25'i geçmez. çanta ayakkabı asla almam ihtiyaç haricinde ama kitap konusunda durmuyorum, durmadığım gibi suçlu da hissetmiyorum. bugün okunmaz yarın okunur, ben okumam çocuğum okur. hem yazar ve yayınevlerine destek de olmak hoşuma gidiyor.

2 sene önce bir tiyatro kursuna gittim ben. oradaki hoca, ertesi güne 5 tane tiyatro eseri alıp okumamızı söyledi. önce -öh möh derken yaptım ben bunu. oradan çehov'a bir sardım -hatta sonra bir yayıneviyle çehov kitabı çevirmek için anlaşma yaptım ama o esnada bir işe girdiğim için kaldı maalesef-, oradan rus edebiyatından okumadığım eserler, oradan iş bankası yayınları derken evde 4 kitaplık doldu şu an ama okumuşluk oranım %25'i geçmez. çanta ayakkabı asla almam ihtiyaç haricinde ama kitap konusunda durmuyorum, durmadığım gibi suçlu da hissetmiyorum. bugün okunmaz yarın okunur, ben okumam çocuğum okur. hem yazar ve yayınevlerine destek de olmak hoşuma gidiyor.
Çanta ayakkabı evde çok var dolaplar almıyor ama bugün çıkarken mesela kıyafetime uygun ayakkabı bulamadım. Bazen bu konuda kendimi suçlu hissediyorum. Birçok ihtiyaç sahibi varken ben nasıl bu kadar müsrifim diyorum. Böyle şeyler söylenmesi hoş değil ama sıfır 2.el hediye de veriyorum. Hatta sosyal platformda satışını yapıp parasını Kızılaya da bağışlarım. Kitaba gelince onu da bitenleri satarım hediye ederim yahut Bursada merkezi yerlerde kitap konan yerler var raf tarzı oraya koyarım başkaları da okusun diye elimden gelen bu

Arkadaşlarını kriter almış kendine ve kendisi sonuçtan memnun.

Ben üniversiteye %1 lik dilimle girdiğim için %1 bekliyordum :))))

şaka bir tarafa sayısalcı olup sayısalda istediğini alamayınca üzüldük yoksa hepsi hakkında hayırlısı....
Açlıktan kafam da çalışmıyor galiba LGS yi yks sandım bir an. Yüzdelik dilimleri ikisinin de çok güzel. Zaten konteynjan artışı da olacak sanirim

CEYDOS CEYDOS

Son düzenleme:
Annemde de çok kitap var geçen sosyal bir platforma koydum satışını yaptım sırf birileri faydalansın dolapta beklemesin diye uygun fiyatla verdik. Okumuyorsak yahut okuduysak kitaplıkta beklemesi taraftarı değilim. Tabi aşık olduğumuz sürekli içinden belli bölümleri hala okuduklarımız ayrı onlar bekliyor raflarımda

tünaydın 4. takımın bay ve bayanları bugün nasılsınız? ben güne harika uyandım.saat 09:06 gözümü açtım meb sistemine girdim sonuç yok. gözümü kapadım 10 dk sonra sanki sonuçlar açıklanmış gibi ekran görüntüsü geldi gözümün önüne hızla uyandım sisteme bir girdim aaa açıklanmış. kızım türkiye genelinde % 2,82 lik dilime girmiş günün uçan annesi oldum.
Tebrikler Ceydoşum başarılarının devamını dilerim canım 🥰 :sampiyon:

Çanta ayakkabı evde çok var dolaplar almıyor ama bugün çıkarken mesela kıyafetime uygun ayakkabı bulamadım. Bazen bu konuda kendimi suçlu hissediyorum. Birçok ihtiyaç sahibi varken ben nasıl bu kadar müsrifim diyorum. Böyle şeyler söylenmesi hoş değil ama sıfır 2.el hediye de veriyorum. Hatta sosyal platformda satışını yapıp parasını Kızılaya da bağışlarım. Kitaba gelince onu da bitenleri satarım hediye ederim yahut Bursada merkezi yerlerde kitap konan yerler var raf tarzı oraya koyarım başkaları da okusun diye elimden gelen bu

ben kitaplarımı çize çize, katlaya katlaya okurum. notlar alırım kenarlara. ergenlikten kalma kitapları verdim gitti ama ben okuduğum kitapları kısa süreli paylaşma taraftarı da değilim, hediye etme de. ödünç diye giden kitap ya gelmiyor ya buruş buruş geliyor. paylaşmak için fazla kişisel bir eşya benim için kitap. ama benden bir kitabı ödünç almak isteyen kişiye yenisini hediye edebilirim, ya da ihtiyaç sahibine de yardımcı olabilirim. kozmetik ürünlerimi hijyenik kaygılarla, kitaplarımı da kişisel kaygılarla paylaşmıyorum, kalanını pek umursamam :D

Arrietty_ Arrietty_ 2 gündür aslında stresten yediğimi farkettim. Bugün yine kaçamak yaptım. Kendimi kusturmayı denedim ama bu hastalıklı bir durum. 20 dakikalık plank ve akşam koşusu ekliyorum kendime
Not:Sen de bunun üzerine ekleme yap da kendimi zorlayayım. Kendimi leş gibi hissediyorum

Son düzenleme:
ben kitaplarımı çize çize, katlaya katlaya okurum. notlar alırım kenarlara. ergenlikten kalma kitapları verdim gitti ama ben okuduğum kitapları kısa süreli paylaşma taraftarı da değilim, hediye etme de. ödünç diye giden kitap ya gelmiyor ya buruş buruş geliyor. paylaşmak için fazla kişisel bir eşya benim için kitap. ama benden bir kitabı ödünç almak isteyen kişiye yenisini hediye edebilirim, ya da ihtiyaç sahibine de yardımcı olabilirim. kozmetik ürünlerimi hijyenik kaygılarla, kitaplarımı da kişisel kaygılarla paylaşmıyorum, kalanını pek umursamam :KK70:
Yapma çizmeee dicem ama insan bazen altını çizdiklerini yeniden okumak istiyebiliyor. Ama ben çizmiyorum önceden çizerdim de nerden değiştiyse fikrim değişti. Ben her kitabı kitaplığımda tutmam. Bende iz bırakanları bırakıyorum genelde. Onları paylaşamam ben de açıkçası. Ama diğerlerini başkaları faydalanması adına veriyorum. Ben lisedeyken test kitaplarında okurken altını çiziyorlardı içim gidiyordu diyebilirim😩

Arrietty_ Arrietty_ 2 gündür aslında stresten yediğimi farkettim. Bugün yine kaçamak yaptım. Kendimi kusturmayı denedim ama bu hastalıklı bir durum. 20 dakikalık plank ve akşam koşusu ekliyorum kendime
Not:Sen de bunun üzerine ekleme yap da kendimi zorlayayım. Kendimi leş gibi hissediyorum

sakııın. genciz, güzeliz, daha her şey için vaktimiz var. canın çekmiş yemişsin, sporcusun da zaten, ne olacak 1 gün 2 gün yediysen? gün gelir moralimiz bozulur yeriz, gün gelir arkadaşlarınla toplanmışsındır yemenin dibine vurursun, ne olacak, bunu uzun vadede kompanse eden doğru yaşam biçimine sahip olmak önemli olan. suçlu hissetme kendini, burda ekstra sporun adı 'ceza' diye kendini cezalandırılmak zorunda hissetme. sefan olsun ya, çıkar temiz havada bir yürürsün verirsin kaç kaloriyse.

🥰Değerli Takım Arkadaşlarım🥰

🔎PİDELİ KÖFTE & KAYMAKLI KEMALPAŞA TATLISI🔎

önünden geçtim ama YE-ME-DİMMMM

👇Alttaki fotoğrafta adım sayısı sol alt köşededir akşam yürüyüşü için 🎊20BİNE🎊 yarışacak var mı?

🤯Eve şimdi girdim bulaşık makinası boşaltılacak beni bekler. Çamaşırlar dürülecek ve yemek yapılacak.

🥰Seviliyorsunuz Canlar sizle yarışmak keyif veriyor.

Mor Vampirella Mor Vampirella canım bugün gayret et olur mu?

Eklentiler

• Screenshot_20200716_162023_com.android.keyguard.webp
    Screenshot_20200716_162023_com.android.keyguard.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 27
Back
X