- 4 Şubat 2014
- 5.226
- 18.869
- 448
İnşallah Özge'cim. Senin bahçe nasıl yiyebiliyor musunuz artık ürünlerini?Ozaman eve gidince bi kac gun ozel ilgi gosterirsin canim, dogal gubre kompost yaparsin diplerine..
Bence bir sey olmaz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Özge'cim. Senin bahçe nasıl yiyebiliyor musunuz artık ürünlerini?Ozaman eve gidince bi kac gun ozel ilgi gosterirsin canim, dogal gubre kompost yaparsin diplerine..
Bence bir sey olmaz..
Doğru tespitZaten o kokoşlara hayranım o çantadan krem çıkmıyor mu bi ben beceremedim evde kaç çeşit krem oldu çantada taşımayınca bitmiyor demek ki
Sadece biraz mutsuzumCanım sen napmışsın bugün böyle uykusuz musun sen de
Ayy cok guzel Filizim, dun tere-roka-nane-sarimsak tohumlari ektim..İnşallah Özge'cim. Senin bahçe nasıl yiyebiliyor musunuz artık ürünlerini?
Kizlar ne guzel muhabbet ediyorsunuz ,yetisemiyorum ben size..
Arasimin uykusu geldi, ben onu oglen uykusuna yatirip, yemek hazirlayacagim.
Ev ahalisi hamburger istedi ben marulla yicem ekmeksiz hamburger koftesini..
Oyy hic tadi olmuyor oylede neyse..
3 gunluk menu paylasmam gerek, ne cok birikiyor her sey...
İnşaAllah kuzmZaten bence de sıkma önemli olan sağlıkamaç da sağlıklı yaşamak sıkı bir diyet yapmak değil. Hiçbir alışkanlığımızı da bir anda bırakamayız ve karbonhidrat da aslında alışkanlık yapar bu yüzden azar azar bırakmak lazım kendini sıkma yani
Sen bence şu an normal yesen bile kilo kaybedersin o yüzden sadece sağlıklı beslenmeye bak ki bebeğe de yarasınmuhtemelen yarın sabah da güzel bir eksi göreceğiz beraber
![]()
Sorma ya sanki biz ezik biz de krem yokDoğru tespitbir de krem ikram ederler hani
![]()
Harika menü harika sporSabah
3 dilim hindi füme
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 bardak çay
Akşam
1 yemek tabağı taze fasulye
4 yemek kaşığı yoğurt
2 avuç kadar kiraz
1 adet nektari
Su 2,7 L
Spor
Sabah açken HİİT 1 set 10 dakika 100 p
25 squat 75 p
50 Twist 150 p
25 JJ 75 p
100 ipsiz ip atlama 200 p
1 dk plank 10 p
Toplam 610 p
Begonya2
Benim arabamda, spor ayakkabı,babet ve topuklu oluyor bir şekilde hepTopuklu ayakkabı taşıyan var mıymış gerçekten arabada babet bulundururum da eşimden de fırça yerim al yoksa almazsan atcam çöpe der dursun orda on kez taşıcam mi diyorum![]()
O krem ikram edenlerden biride benimdir.Doğru tespitbir de krem ikram ederler hani
![]()
Neyin var canim, hayrolsun...Sadece biraz mutsuzum
Geçer inşallah
Burada da yayginlasti epey canim.afiyet olsunnn, eline sağlık. ben bir hamburgercide sürekli marullu opsiyonu görüp görüp hiç denememiştim, merak da ediyorum o.o
Sopa geliyor sopa kıyafet de var de de tam olsun sonra biz rüküşBenim arabamda, spor ayakkabı,babet ve topuklu oluyor bir şekilde hep
Her duruma uygun![]()
Nasilsin canim, bebegin nasil :)İnşaAllah kuzm![]()
O krem ikram edenlerden biride benimdir.
Cantamda atistirmalik yiyecekler, cocuklarin yedek giysileri, ilk yardim seti, el dezenfektani , gunes kremi ve baska kremler kesin hep olur.
Yedekli de olur arkadaslari veririm numunelik, kendim yaptigimdan..
Benim genelde okul odaklı.Sopa geliyor sopa kıyafet de var de de tam olsun sonra biz rüküş![]()
Teşekkürler canımmmHarika menü harika spor![]()
Burada da yayginlasti epey canim.
Hatta imposible burger yapiyorlar, vegan ve vejateryanlar icin hiiic icinde et yok demezsin :))