Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tansu'cum Birgaripanne Birgaripanne
Bahar'cim B barga
İkinize de kocamaan tebrikler :KK36: :KK36:muhteşemsiniz🤩
Tesekkurler canim
Tebrikler :halay::halay::halay:

Dereceleriniz hayirli olsun:KK31::KK31::KK31:
Ahanda biriside benim icin sutyen cikardi 😂😂😂
Kazen Kazen Ben ejderhami goremiyorum :KK70:
Canim kendi sayfani ac hakkinda falan yaziyor ya onu ilerlet ordan rozet cikiyor etkinlestir istersen foto da atarim
4.takimin fit hatunlari nasilsiniz hayirli aksamlar diliyorum :KK36::KK36::KK36:
1.ciliginiz kutluyorum çokkk guzel eksiler var
Birgaripanne Birgaripanne seni ayrica kutluyorum cokkk guzel eksiyle gelmissin bravoo:KK9::KK9::KK9:
Abimede saygilar:KK52:
Tesekkurler canim
Uyudunuz mu kizlar, takimi biraktigimdan beri bir seylere kosturuyorum.
Cocuklarla oyun hamuru oynadik, sonra lego oynadik, annemlerle gorustum.
Sonra 1 makina camasir attim yikaniyor.
Bulasiklari yerlestirdim, evi toparladim, banyolari temizledim..
Bugun yemek yapmayacagim neyseki odul olarak Turk restorandan alacagiz bir seyler..
Off belime agri saplandi haa alt kati sildim oda muhtemelen o yuzden.
Turk restoranin yaninda da Hint marketi var, cok degisik, guzel sebzeler buluyorum orada ugrasam mi bilemedim..
Yok kaptanim nerde yuruyuse gittik kizim orda bisiklet gördü cildirdi eve gelene kadar kucagimdaydi oglumda beni al diyor bir ara ikisi birden kucagimda geldim 85 kilo iken belim agrirdi simdi rahatca tasidim sukur

Tesekkurler canim

Ahanda biriside benim icin sutyen cikardi 😂😂😂

Canim kendi sayfani ac hakkinda falan yaziyor ya onu ilerlet ordan rozet cikiyor etkinlestir istersen foto da atarim

Tesekkurler canim

Yok kaptanim nerde yuruyuse gittik kizim orda bisiklet gördü cildirdi eve gelene kadar kucagimdaydi oglumda beni al diyor bir ara ikisi birden kucagimda geldim 85 kilo iken belim agrirdi simdi rahatca tasidim sukur
Canin cikmis kelimenin tam anlamiyla kuzum, gece guzelce yat dinlen..:KK68:

Bizlerde iyiyiz canim, coluk-cocuk , karantina, takim , kilo vermeye calismaca derken zaman geciyor.
Sevindim mesajina, iyi istirahatler kuzum.. :KK200:
Sagolasin kaptanim sana iyigunler :KK48: Bana iyiuykular herkese hayirli geceler olsun Allaha emanet olun:KK68::KK68::KK68:

Tek canim ciksa yol boyu bogurdu resmen herkes bize bakti
Canim daha cok kucukler, onlari disipline etmek icin, sevdikleri bir seyi eksiltmeni tavsiye ederim.
Mesela agliyor ve ortada bir sebep yok mu, kucagina alma..
Sirf agladiklari icin istedikleri seyi yapma..
Ya da yapmamasi gereken bir sey mi yapti, mesela oyuncagi atti, ya da babannenin gozune tas atti, yine ayni sekilde sevdigi bir seyden mahrum birak ve bu davranisindan dolayi mahrum oldugunu soyle.Atiyorum o gun cizgi film izlemesine izin verme, sevdigi bir oyuncagi kaldir oynayamasin artik neyi seviyorsa..
Boyle boyle disipline girecek ama yaslari cok kucuk oldugundan suan iletisim bile kuramayabilirsin..

Selamlar, ilk listemle geldim:

öğlen 14.00 civarı
2 dilin tb ekmeği arasına peynir salatalık taze nane, kekik.
1 küçük muz
25 adet badem

Akşam 19.30
3 yk etli nohut
2 yk kısır 🙈
Bir kaç mini kornişon
2 yk yoğurt
1 sivri biber
2 aşırı minik dilim karpuz
4 zeytin
2 dilim ızgara hellim
1 Yaprak marul

böyle yazınca çok oldu ama değil aslında :)

su 2lt ye yakın 🌸

Canim daha cok kucukler, onlari disipline etmek icin, sevdikleri bir seyi eksiltmeni tavsiye ederim.
Mesela agliyor ve ortada bir sebep yok mu, kucagina alma..
Sirf agladiklari icin istedikleri seyi yapma..
Ya da yapmamasi gereken bir sey mi yapti, mesela oyuncagi atti, ya da babannenin gozune tas atti, yine ayni sekilde sevdigi bir seyden mahrum birak ve bu davranisindan dolayi mahrum oldugunu soyle.Atiyorum o gun cizgi film izlemesine izin verme, sevdigi bir oyuncagi kaldir oynayamasin artik neyi seviyorsa..
Boyle boyle disipline girecek ama yaslari cok kucuk oldugundan suan iletisim bile kuramayabilirsin..
Anlasa biraz gecerde kaptanim anlamiyor ki

1.lere bak hele hele :işsiz:
Nescafemi aldım elime tam oturdum koltuğa kk yı açayım dedim bir yudum daha Nescafeden almadım bildirimi açtım çatlatacaklar beniiiii neyse kutlamak düşer bize tebrikler :sampiyon: amaaa hatırlatmak isterim ki benim eşim bu hafta biraz yarışa katılamadı kızın önemli bir derdi vardı bişey diyemicem belki biz de 1 e oynardık yaniiiii

Hoşbulduuuk 💃🏻 En son ne zaman 50 kiloydum anımsamıyorum 😬 umarım hedefine kolay ve sağlıklı şekilde ulaşırsın kardiş :super:

Ohh misss maşallah, hem bebiklere hem keçilere hem gökkuşağı hallerinee :nazar: memnun oldum tanssscığım:KK15:

🤣🤣🤣 selam tatlı kısss.. belki bugün şişmanız ama yarının fit kelebekleri olacağız. Kim bilir.. :rapci:

Allah şifa ve gönül rahatlığı versin. Geriye bakmak, şöyle olsaydı nasıl olurdu demek kalbini yorar arkadaşım, çektiğin bu sıkıntının mükafatını almanı dilerim.

Aiyy ne kadar da taze bir kan 🤣💙 merhabalar! 66 senin olaca

Wuhuuuu ben şişmanlarken tartı teknolojisi almış yürümüş..

Aaa ne güzel, ben de arada ucundan ticarete mi atılsam diye düşünüp sonra kendimi yeniden kapitalist düzenin bana ait olmayan çarklarında ezilirken buluyorum 😬 sevdiği işi yapan hiç çalışmazmış, bol şans ve bereket dilerim 🍀

Bildiğim kadarıyla eti epey sert oluyor.

Ya ama böyle de yakan top oynarken sütten sayılan çocuk gibi hissettim kaptanım🤣 esasında ben ağustos sonu TR ye gittiğimde eksi gelemezsem diye endişelenerek hedefi çok yüksek tutmadım, değilse verilecek bool bol kilom var :KK53:Öyle zamanlarda birazcık izin alma şansı oluyor mu?

:KK8::KK8::KK8: Missss gibi vermişsin tebrik ederim, devamı gelsin inşallahh.

Ay bu şarkının klibi ne güzelmiş böyle. Coşmam gerekirken duygulandım 🤣
[/QUOTE]
Aman diyim ticarete falan atılma sevmesen inan yapılacak değil millete dert anlatmak bazen gına geliyor şurayı ölçer misiniz burası kaç cm bunlar dışında zevk almasam yapmam koca parası yiyoruz işte hobi amaçlı yapıyorum diyebilirim.

Uyudunuz mu kizlar, takimi biraktigimdan beri bir seylere kosturuyorum.
Cocuklarla oyun hamuru oynadik, sonra lego oynadik, annemlerle gorustum.
Sonra 1 makina camasir attim yikaniyor.
Bulasiklari yerlestirdim, evi toparladim, banyolari temizledim..
Bugun yemek yapmayacagim neyseki odul olarak Turk restorandan alacagiz bir seyler..
Off belime agri saplandi haa alt kati sildim oda muhtemelen o yuzden.
Turk restoranin yaninda da Hint marketi var, cok degisik, guzel sebzeler buluyorum orada ugrasam mi bilemedim..
Yok kız ne uyuması Nescafemi içiyorum ben de bugün yaptığım işleri yazacaktım caydım ama seninkileri okumak çok hoşuma gitti 😁 ellerine sağlık canım

Ugra bence. Bayiliyorum degisik meyve sebzeye.
Aksam yemegi yaptim ama mutfaga dokunacak halim kalmadi. Arada esim ben uyuyunca yapar. Olmadi sabah ise gitmeden halledeceğim 🙄
Bas agrim var tuzsuz kaldi galiba vucudum.

Bana musade
Canım sen Danimarka'daydın dimi nasıl bir yer? Ben bazı ülkeleri çok merak ediyorum örneğin Singapur

Hoşbulduuuk 💃🏻 En son ne zaman 50 kiloydum anımsamıyorum 😬 umarım hedefine kolay ve sağlıklı şekilde ulaşırsın kardiş :super:

Ohh misss maşallah, hem bebiklere hem keçilere hem gökkuşağı hallerinee :nazar: memnun oldum tanssscığım:KK15:

🤣🤣🤣 selam tatlı kısss.. belki bugün şişmanız ama yarının fit kelebekleri olacağız. Kim bilir.. :rapci:

Allah şifa ve gönül rahatlığı versin. Geriye bakmak, şöyle olsaydı nasıl olurdu demek kalbini yorar arkadaşım, çektiğin bu sıkıntının mükafatını almanı dilerim.

Aiyy ne kadar da taze bir kan 🤣💙 merhabalar! 66 senin olaca

Wuhuuuu ben şişmanlarken tartı teknolojisi almış yürümüş..

Aaa ne güzel, ben de arada ucundan ticarete mi atılsam diye düşünüp sonra kendimi yeniden kapitalist düzenin bana ait olmayan çarklarında ezilirken buluyorum 😬 sevdiği işi yapan hiç çalışmazmış, bol şans ve bereket dilerim 🍀

Bildiğim kadarıyla eti epey sert oluyor.

Ya ama böyle de yakan top oynarken sütten sayılan çocuk gibi hissettim kaptanım🤣 esasında ben ağustos sonu TR ye gittiğimde eksi gelemezsem diye endişelenerek hedefi çok yüksek tutmadım, değilse verilecek bool bol kilom var :KK53:Öyle zamanlarda birazcık izin alma şansı oluyor mu?

:KK8::KK8::KK8: Missss gibi vermişsin tebrik ederim, devamı gelsin inşallahh.

Ay bu şarkının klibi ne güzelmiş böyle. Coşmam gerekirken duygulandım 🤣
Aman diyim ticarete falan atılma sevmesen inan yapılacak değil millete dert anlatmak bazen gına geliyor şurayı ölçer misiniz burası kaç cm bunlar dışında zevk almasam yapmam koca parası yiyoruz işte hobi amaçlı yapıyorum diyebilirim.
[/QUOTE]
Benim niye böyle olmuş mesaj yahuuuu :işsiz:

Sabah
2 sahanda yumurta
Azcık patates kızartma
1 tabak karpuz
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

Ara
Yarım tabak bulgur pilavı

Akşam
1 yt bezelye
1 yt bulgur pilavı
Salata
Ayran

Ara :olamaz: doğum gününe gittik 1 dilim pasta 1 minik kurabiye. Diyette oldğmu unuttum 🙈

MotivatedAlready MotivatedAlready çok karbonlu bir gündü yarın dikkat ederim inşaAllah
Ah kuzum vah kuzum 🙈 neyse artık bir dahakine daha çok dikkat edersin 🙈

Back
X