Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman diyim ticarete falan atılma sevmesen inan yapılacak değil millete dert anlatmak bazen gına geliyor şurayı ölçer misiniz burası kaç cm bunlar dışında zevk almasam yapmam koca parası yiyoruz işte hobi amaçlı yapıyorum diyebilirim.
Benim niye böyle olmuş mesaj yahuuuu :işsiz:
[/QUOTE]
Ya bu nasıl olmuş buraya ya ben bu msjı başka yere yazdım nasıl gelmiş buraya

Canım sen Danimarka'daydın dimi nasıl bir yer? Ben bazı ülkeleri çok merak ediyorum örneğin Singapur
Bende kolombiya yi merak ediyorum. Dünyayı geziyorum programında izlemiştim. Doğası çok hoşuma gitti. Inş bir gun giderim

ben de sporu anca şimdi yaptım. spordan önce 1 tk fıstıkezmesi yedim onu listeme yazmış mıydım hatırlamıyorum ama üzerine ekstra spor yaptım 15 dk kardiyo, ikisi birbirini götürmüştür içler dışlar.

seyfi dursunoğlu'na çok keyfim kaçtı, valla 15 yıldır ilk kez bir ünlünün vefatına ağladım. çok severdim ama yaşı tahminimden fazlaymış, en azından daha erken bir yaşta kaybetmemiş olmamıza seviniyorum.

şimdi duş çay kahve belki dizi, bir şeyler. sizde ne var ne yok?

ben de sporu anca şimdi yaptım. spordan önce 1 tk fıstıkezmesi yedim onu listeme yazmış mıydım hatırlamıyorum ama üzerine ekstra spor yaptım 15 dk kardiyo, ikisi birbirini götürmüştür içler dışlar.

seyfi dursunoğlu'na çok keyfim kaçtı, valla 15 yıldır ilk kez bir ünlünün vefatına ağladım. çok severdim ama yaşı tahminimden fazlaymış, en azından daha erken bir yaşta kaybetmemiş olmamıza seviniyorum.

Aaaaa ölmüş mü Allah rahmet eylesin ne çok ünlü öldü ya Nur Yerlitaşa da üzülmüştüm ben kadını yediler bitridiler

Aaaaa ölmüş mü Allah rahmet eylesin ne çok ünlü öldü ya Nur Yerlitaşa da üzülmüştüm ben kadını yediler bitridiler

ay evet, hastanedeymiş 2 haftadır zaten, bu akşam da vefat etmiş. nur yerlitaşı ancak izlediğim kadarıyla sempatik bulmazdım ama harala gürele bir lince kurban gitti bence. yeni dünyaya dair en sevmediğim şeylerden biri linç kültürü.

Gönülde Dubai de var ama nerdeeee :KK70: :KK70:
O gönül yok mu o gönül. Ucu bucağı yok. Hemen hemen her konuda ulaşılmaz sayılacak istekleri var. Bazan neden bu kadar seyin taaa en ucunu kendine hedef yapiyorsu n diyorum ama deligonul işte 🤣

Canım yaşı vardı ya zaten
Oo sabahlıcan yani ben de spor 😂duş Nescafe şimdi de oturuyorum gecenin sessizliği çok seviyorum bu saatleri bi de yıldızlar varsa gökyüzünde tamam 💎

ay evet, hastanedeymiş 2 haftadır zaten, bu akşam da vefat etmiş. nur yerlitaşı ancak izlediğim kadarıyla sempatik bulmazdım ama harala gürele bir lince kurban gitti bence. yeni dünyaya dair en sevmediğim şeylerden biri linç kültürü.
Aynen öyle canım ya insan ağzından illa yanlış bişey söyleyebilir kadını linç ettiler yorumları görünce sinir olurdum

Modaciydi ama yansıtıcı pek değildi. Styling de biraz anlamsız buluyordum.
Kendine özgü modası olan bir kadincagizdi. Zayıflamış halini görünce üzülmüş9tüm resmen.
Bir mankenin oğlu ölmüştüona çok üzulmüştüm bende

O gönül yok mu o gönül. Ucu bucağı yok. Hemen hemen her konuda ulaşılmaz sayılacak istekleri var. Bazan neden bu kadar seyin taaa en ucunu kendine hedef yapiyorsu n diyorum ama deligonul işte 🤣
Gel onu sen anlat kalbe duruyor önümde büyük harbe... Uslanmıyor bu

İstekler bitmiyor hele şu Türkiye'yi bi gezelim de sonra bakarız dünyaya 😂Türkiye'de de çok gezilecek yerler var ya

Modaciydi ama yansıtıcı pek değildi. Styling de biraz anlamsız buluyordum.
Kendine özgü modası olan bir kadincagizdi. Zayıflamış halini görünce üzülmüş9tüm resmen.
Bir mankenin oğlu ölmüştüona çok üzulmüştüm bende
Ebru Şallı evet ya 😪 Allahım kimseyi evladıyla sınamasın Amin

Nazara geldi o aile süper evlilikleri vardı çocuk anne baba ayrılığına dayanamadı bence içine oturdu hasta oldu

Bir tane fazladan burç icat ettiler haberin yok mu
Hadi canım yok artık daha neler bu ara kilo vericez derken doğru dürüst işlerimi bile yapmadım msjlara haberlere instaya bakan yok kk ile yatıp kk ile kalkıyorum :KK70:liseden çok sevdiğim bir arkadaşım doğum yaptı daha onu arayamadım msj atamadım sopa bana :sinirli:korona var artık hediyesini kargolarım napimm

Back
X