Benim niye böyle olmuş mesaj yahuuuuAman diyim ticarete falan atılma sevmesen inan yapılacak değil millete dert anlatmak bazen gına geliyor şurayı ölçer misiniz burası kaç cm bunlar dışında zevk almasam yapmam koca parası yiyoruz işte hobi amaçlı yapıyorum diyebilirim.
Nasıl olacak canım ya bizim ki dediğini yaptırmak için o kadar çok ağlıyor ki ya sus da yapıcam diyorum bizi yola getiriyor inan kiCanim daha cok kucukler, onlari disipline etmek icin, sevdikleri bir seyi eksiltmeni tavsiye ederim.
Mesela agliyor ve ortada bir sebep yok mu, kucagina alma..
Sirf agladiklari icin istedikleri seyi yapma..
Ya da yapmamasi gereken bir sey mi yapti, mesela oyuncagi atti, ya da babannenin gozune tas atti, yine ayni sekilde sevdigi bir seyden mahrum birak ve bu davranisindan dolayi mahrum oldugunu soyle.Atiyorum o gun cizgi film izlemesine izin verme, sevdigi bir oyuncagi kaldir oynayamasin artik neyi seviyorsa..
Boyle boyle disipline girecek ama yaslari cok kucuk oldugundan suan iletisim bile kuramayabilirsin..
Yemin ediyorum ağzım tükürük salgıladı, tövbeler tövbesi. Bu kadar kolay etkilenmemeliydim....Bursada da tek bi yer var dadına doyamazsın geçen geçtim önünden ah ah dedim
Kime oluyor canım bunlar anlayamadım dur bi daha okuyayımKaynanama gittim köye. Eşim yarında gidicek bugün de yarın da düğün var. Tabi ben düğüne gitmiyorum yarında gelcekmisin dedi hayır dedim kaynanama. Pazar günü misafir gelicek (yeğeni) sende gelirsin dedi. Bakarız duruma göre dedim. Niye diyo. Her hafta sonumu harcamak zorunda mıyım dedimsonra salı günü merkeze gelicem evdeysen sana uğrarım dedi. Ararsın gelmeden bana belli olmaz dedim. Eşimin kuzeni de diyo yağmur çocuğu alıp zamanlı zamansız hava almaya çıkıyo falan. Aynen öyle ben anlık yaşıyorum ararsın dedim
sürekli her hafta sonuya hasta olur ya biiri gelir ya mangal ister. Cinnneeeeeettttt geçiricem yakında
Yemin ediyorum ağzım tükürük salgıladı, tövbeler tövbesi. Bu kadar kolay etkilenmemeliydim....
Benim de birbiriyle hiç alakası olmayan şeyleri bulup buluşturup yeme saatlerimAlışılıyor canım bak ben de şuan açım eskiden olsa mutfakta ne olsa kemirirdim
Kilo almayı bırak kaç sene önce eşimle o civara dürüm yemeye gittik ardından o tatlıcıya girdik yahu 3 dilim baklava yanına dondurma tövbeler olsun tepsi parası sankiYemin ediyorum ağzım tükürük salgıladı, tövbeler tövbesi. Bu kadar kolay etkilenmemeliydim....
Ay öyle karışık anlatıyorum ki bazen ben bile anlamıyorumKime oluyor canım bunlar anlayamadım dur bi daha okuyayım
Şuan kahkahayı basıyorumTebrik etmeye gelmiştim okuyunca ne olduğunu bilmeden benimde ağzım sulandı
Bizimkiler yazlığa gitti bana öyle çok gelin diyemez eşime derler eşim de öyle her hafta her hafta diyemez dominant var burdaAy öyle karışık anlatıyorum ki bazen ben bile anlamıyorumkaynanam bana diyo yarın da gel pazar günü de gel salı da ben gelicem
Etkilenmezsen bil ki diyete karar vermişsin demektir bak benim çok çekerdi canım şimdi önlerinden geçiyorum hayır yemiceksin diyorum no no noYemin ediyorum ağzım tükürük salgıladı, tövbeler tövbesi. Bu kadar kolay etkilenmemeliydim....
Hashtagler çalışmıyor kuzu burda yok o özellik galibaBenim de birbiriyle hiç alakası olmayan şeyleri bulup buluşturup yeme saatlerimNeyse atlatıcam #direnpestodirenikigözüm #kendinehashtagyapankız
Sesli güldümTebrik etmeye gelmiştim okuyunca ne olduğunu bilmeden benimde ağzım sulandı
Sesli güldümbaklavanın hayalinin hayalini kurduysan demek
Valla benimki gidebilir umurumda değil. Eskiden bukdar sık gitmiyodum bile şimdi oğlum oynuyo orda diye gidiyorum ki zaten canım kaynanacığım kışın burdaki evinde oluyo. Ozaman illallah ediyorum çat kapı gelişlerinden . Hatta köye eşimle gittim. Kuzeniyle döndüm. O hala köyde arkadaşlarıykaBizimkiler yazlığa gitti bana öyle çok gelin diyemez eşime derler eşim de öyle her hafta her hafta diyemez dominant var burdaya napayım onların yazlığın orda doğru dürüst insan yok 1 2 gece neyse de sonrası geçmiyor giderken evden anlaşma yapıyoruz 1 gece 2 gece diye geçen yaz gelmiceksen ben kızımı alcam gidicem 1 gece dur kendin dedi gittim nabayım
Bizimkiler de yazın gidiyor havalar soğuyunca dönüyor. Burdayken de çat kapı geliyorlar mı ce'eee diyipValla benimki gidebilir umurumda değil. Eskiden bukdar sık gitmiyodum bile şimdi oğlum oynuyo orda diye gidiyorum ki zaten canım kaynanacığım kışın burdaki evinde oluyo. Ozaman illallah ediyorum çat kapı gelişlerinden . Hatta köye eşimle gittim. Kuzeniyle döndüm. O hala köyde arkadaşlarıyka
Çayın edebiyatını yapa yapa 5 lira edenlerle o tarafları öve öve dondurma parasından gümüş tepsi maliyeti çıkaranlar aynı örgüte üye olmalıKilo almayı bırak kaç sene önce eşimle o civara dürüm yemeye gittik ardından o tatlıcıya girdik yahu 3 dilim baklava yanına dondurma tövbeler olsun tepsi parası sankikasada gözlerimiz pörtledi
Çayın edebiyatını yapa yapa 5 lira edenlerle o tarafları öve öve dondurma parasından gümüş tepsi maliyeti çıkaranlar aynı örgüte üye olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?