Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim niye böyle olmuş mesaj yahuuuu
[/QUOTE]
Mesaj bi öyle bi böyle geldi bir iki kere. Adeta beni ticarete atılmamaya ikna etmek istercesine.. zaten öyle bunalında herkesin aklına gelen fikirler vardır ya, işi bırakıp ticarete atılmak, kurabiye satmak veya köye yerleşmek gibi fikirler. O anlarda geliyor genelde fakat bunun dışında elimle bişeyler üretmekten hoşlanıyorum, hobi işe dönüşürse keyifli olurdu. Seninki de öyle bişey olmuş gibi.

Nasıl olacak canım ya bizim ki dediğini yaptırmak için o kadar çok ağlıyor ki ya sus da yapıcam diyorum bizi yola getiriyor inan ki

Kime oluyor canım bunlar anlayamadım dur bi daha okuyayım

Yemin ediyorum ağzım tükürük salgıladı, tövbeler tövbesi. Bu kadar kolay etkilenmemeliydim....
Kilo almayı bırak kaç sene önce eşimle o civara dürüm yemeye gittik ardından o tatlıcıya girdik yahu 3 dilim baklava yanına dondurma tövbeler olsun tepsi parası sanki kasada gözlerimiz pörtledi

Ay öyle karışık anlatıyorum ki bazen ben bile anlamıyorum kaynanam bana diyo yarın da gel pazar günü de gel salı da ben gelicem
Bizimkiler yazlığa gitti bana öyle çok gelin diyemez eşime derler eşim de öyle her hafta her hafta diyemez dominant var burda ya napayım onların yazlığın orda doğru dürüst insan yok 1 2 gece neyse de sonrası geçmiyor giderken evden anlaşma yapıyoruz 1 gece 2 gece diye geçen yaz gelmiceksen ben kızımı alcam gidicem 1 gece dur kendin dedi gittim nabayım

Valla benimki gidebilir umurumda değil. Eskiden bukdar sık gitmiyodum bile şimdi oğlum oynuyo orda diye gidiyorum ki zaten canım kaynanacığım kışın burdaki evinde oluyo. Ozaman illallah ediyorum çat kapı gelişlerinden . Hatta köye eşimle gittim. Kuzeniyle döndüm. O hala köyde arkadaşlarıyka

Bizimkiler de yazın gidiyor havalar soğuyunca dönüyor. Burdayken de çat kapı geliyorlar mı ce'eee diyip

Kilo almayı bırak kaç sene önce eşimle o civara dürüm yemeye gittik ardından o tatlıcıya girdik yahu 3 dilim baklava yanına dondurma tövbeler olsun tepsi parası sanki kasada gözlerimiz pörtledi
Çayın edebiyatını yapa yapa 5 lira edenlerle o tarafları öve öve dondurma parasından gümüş tepsi maliyeti çıkaranlar aynı örgüte üye olmalı

Çayın edebiyatını yapa yapa 5 lira edenlerle o tarafları öve öve dondurma parasından gümüş tepsi maliyeti çıkaranlar aynı örgüte üye olmalı

ay of buna çok katılıyorum. espresso dediğin nasıl italya'da, merkezinde 1 euroysa, çay da bence tr'de her ama her yerde ikram değilse bile 1 lira olmalı. bu nedir arkadaş ya, gerçekten hayat pahalılığı insanlara 5 liralık çayı kanıksattı, böyle olmamalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…