Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çayın edebiyatını yapa yapa 5 lira edenlerle o tarafları öve öve dondurma parasından gümüş tepsi maliyeti çıkaranlar aynı örgüte üye olmalı
Çanakkale'de bi yere sahile gittik ev yapımı limonata otel baya uzakta kaldı tost limonata söyledik ne bilelim limonata o kadar pahalı dedim bu ne be dedim getir bi bardak daha içicem getir yetmedi zaten

Bizim burda ikram ya restoranlarda

Ah kardeş çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen diye diye olayı büyüttüler..bende anlamsızca amma hayıflandım 40 yılın çay tiryakisi gibi, haftada 2 anca içerim

Benim niye böyle olmuş mesaj yahuuuu
Mesaj bi öyle bi böyle geldi bir iki kere. Adeta beni ticarete atılmamaya ikna etmek istercesine.. zaten öyle bunalında herkesin aklına gelen fikirler vardır ya, işi bırakıp ticarete atılmak, kurabiye satmak veya köye yerleşmek gibi fikirler. O anlarda geliyor genelde fakat bunun dışında elimle bişeyler üretmekten hoşlanıyorum, hobi işe dönüşürse keyifli olurdu. Seninki de öyle bişey olmuş gibi.
[/QUOTE]
Kurulu işin varsa bırakma canım sen de

Kız ne sütyeni gülerken gözümden yaş geldi Allah iyiliğini versin

Üşengeçlik kız bunun adı künefeğğ (bugün ilk günüm biraz zorlanıyorum )

Kurulu işin varsa bırakma canım sen de
[/QUOTE]
Bu msj ne şimdi noluyor bu akşam bu alıntılar yahuuuu

Çanakkale'de bi yere sahile gittik ev yapımı limonata otel baya uzakta kaldı tost limonata söyledik ne bilelim limonata o kadar pahalı dedim bu ne be dedim getir bi bardak daha içicem getir yetmedi zaten
Limonata yoluna çıktığında zaten bişeyleri göze almışsın demektir çilekli limonata, frappe, smoothie diye gide gide varoluş sancısına başlanır. Ne çekmişiz bu içeceklerden ha

Limonata yoluna çıktığında zaten bişeyleri göze almışsın demektir çilekli limonata, frappe, smoothie diye gide gide varoluş sancısına başlanır. Ne çekmişiz bu içeceklerden ha
Yok kız doğal limonataymış yazık yazık dedim bu paraya ama 1 bardak daha içtim güzelmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…