- 23 Ocak 2016
- 36.321
- 52.801
- 598
Çanakkale'de bi yere sahile gittik ev yapımı limonata otel baya uzakta kaldı tost limonata söyledik ne bilelim limonata o kadar pahalı dedim bu ne beÇayın edebiyatını yapa yapa 5 lira edenlerle o tarafları öve öve dondurma parasından gümüş tepsi maliyeti çıkaranlar aynı örgüte üye olmalı
Bizim burda ikram ya restoranlardaay of buna çok katılıyorum. espresso dediğin nasıl italya'da, merkezinde 1 euroysa, çay da bence tr'de her ama her yerde ikram değilse bile 1 lira olmalı. bu nedir arkadaş ya, gerçekten hayat pahalılığı insanlara 5 liralık çayı kanıksattı, böyle olmamalıydı.
Ah kardeş çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen diye diye olayı büyüttüler..bende anlamsızca amma hayıflandım 40 yılın çay tiryakisi gibi, haftada 2 anca içerimay of buna çok katılıyorum. espresso dediğin nasıl italya'da, merkezinde 1 euroysa, çay da bence tr'de her ama her yerde ikram değilse bile 1 lira olmalı. bu nedir arkadaş ya, gerçekten hayat pahalılığı insanlara 5 liralık çayı kanıksattı, böyle olmamalıydı.
Bizim burda ikram ya restoranlarda
Mesaj bi öyle bi böyle geldi bir iki kere. Adeta beni ticarete atılmamaya ikna etmek istercesine..Benim niye böyle olmuş mesaj yahuuuu
Aynen öyle en iyisi evde demleyip içmekrestoranda ikram da, ben baya kafesinden çay bahçesine böyle olsun istiyorum. işte bir gün kendi ülkem olursa neleri yapacağım listesine bunu da ekleyeyim bari...
Kız ne sütyeni gülerken gözümden yaş geldi Allah iyiliğini versinTesekkurler canim
Ahanda biriside benim icin sutyen cikardi
Canim kendi sayfani ac hakkinda falan yaziyor ya onu ilerlet ordan rozet cikiyor etkinlestir istersen foto da atarim
Tesekkurler canim
Yok kaptanim nerde yuruyuse gittik kizim orda bisiklet gördü cildirdi eve gelene kadar kucagimdaydi oglumda beni al diyor bir ara ikisi birden kucagimda geldim 85 kilo iken belim agrirdi simdi rahatca tasidim sukur
Üşengeçlik kız bunun adıbenim de künefe hala aklımın bi köşesinde. canım istiyor ama canım çekmiyor farkı anlatabilir miyim bilmiyorum. mesela şu an evde künefe olsa ısıtıp yemem ama künefecinin önünden geçsem girip yerim. neyse rüyamda görsem de yeterince tatmin olurum klsdafj
Kurulu işin varsa bırakma canım sen deMesaj bi öyle bi böyle geldi bir iki kere. Adeta beni ticarete atılmamaya ikna etmek istercesine..zaten öyle bunalında herkesin aklına gelen fikirler vardır ya, işi bırakıp ticarete atılmak, kurabiye satmak veya köye yerleşmek gibi fikirler. O anlarda geliyor genelde fakat bunun dışında elimle bişeyler üretmekten hoşlanıyorum, hobi işe dönüşürse keyifli olurdu. Seninki de öyle bişey olmuş gibi.
Üşengeçlik kız bunun adıkünefeğğ (bugün ilk günüm biraz zorlanıyorum )
Sen beni görseydin 5.günü müydü ne ağladımÜşengeçlik kız bunun adıkünefeğğ (bugün ilk günüm biraz zorlanıyorum )
Kurulu işin varsa bırakma canım sen de
Daha önce böyle bişey olmuyordu noldu böyle ki nazar bu nazar birinci olduk diğer takımların nazarı bupesto26 kızlar mesajlarınız karışmış. Şu kare parentez içinde ki orta da ki quote yazısını silmezseniz hala devam eder
Limonata yoluna çıktığında zaten bişeyleri göze almışsın demektirÇanakkale'de bi yere sahile gittik ev yapımı limonata otel baya uzakta kaldı tost limonata söyledik ne bilelim limonata o kadar pahalı dedim bu ne bededim getir bi bardak daha içicem getir yetmedi zaten
Yok kız bazen yazdıklarımız da eksik falan gidiyo ya. Alıntılayınca yanlışlıkla birniz kodu silmişDaha önce böyle bişey olmuyordu noldu böyle ki nazar bu nazar birinci olduk diğer takımların nazarı bu
Yok kız doğal limonataymış yazık yazık dedim bu paraya ama 1 bardak daha içtim güzelmiş amaLimonata yoluna çıktığında zaten bişeyleri göze almışsın demektirçilekli limonata, frappe, smoothie diye gide gide varoluş sancısına başlanır. Ne çekmişiz bu içeceklerden ha
Otobüs duraklarının oturma yerlerini de salıncak şeklinde yapar mısınız plz? Tşk.restoranda ikram da, ben baya kafesinden çay bahçesine böyle olsun istiyorum. işte bir gün kendi ülkem olursa neleri yapacağım listesine bunu da ekleyeyim bari...
Sen şimdi nerdesin kaynanada mısın?Yok kız bazen yazdıklarımız da eksik falan gidiyo ya. Alıntılayınca yanlışlıkla birniz kodu silmiş
Otobüs duraklarının oturma yerlerini de salıncak şeklinde yapar mısınız plz? Tşk.
Ya bu süperdiOtobüs duraklarının oturma yerlerini de salıncak şeklinde yapar mısınız plz? Tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?