Ha ha ben de sarışın oh be kuaföre gittim rahatladım Allahım nolursun bu korona bitsinBende saçlarımı kızıla boyayacağım ömrümde ilk defaa. Ama salı ya da Pazartesi akşamı olur. İnşallah romanlara benzemem. Ten rengim azıcık esmer
Pul biber nane kimyon karabiber koydumPazardan taze zencefil bulamadım beybi. Akşama alıcam yarın başlarım muhtemelen. Ne baharat koydun? Bende akşamları mı yapsam onu acaba. Eşim akşama kızartma istedi, bende ya tavuk ya kabak yerim. Yarına - geleceğimi düşünüyorum ve bu hafta acaip hırslıyım 1 kg vermem lazım
Herkesin altında bu mu yazacak şimdi patronVücut Kitle İndeksim (VKI) : 34.0 VKI değerime göre Obez gözüküyorum. Tavsiye edilen VKI Değer aralığı 18.5 - 24.9.
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 73 Kg. ile 98 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 198 cm. Baslangic Kilom :135.2 Kg. Simdiki Kilom :133.3 Kg.
Minimum : 35.3Kg. Maksimum : 60.3 Kg. vermem gerekiyor
benim içimden bir insan çıkar
Herkesin altında bu mu yazacak şimdi patron
Nereden doldurucazbakıyoruz... inceliyoruz. tabloyu doldurursan yazar
Nereden doldurucaz
Nerden yapcaz kuzumKazenin söylediği imzalar onlar herkes isterse mesajının altına onu ekleyecek kilosu vkı falan gözükecek
Hamilelerinki görüntü yanda yazılar yan tarafta bide pembis onlarınki farklı renk normal yazıdan hemen ayırt ediliyor.bakıyoruz... inceliyoruz. tabloyu doldurursan yazar
Hamilelerinki görüntü yanda yazılar yan tarafta bide pembis onlarınki farklı renk normal yazıdan hemen ayırt ediliyor.
Bunda da yazılar ve görüntü yanyana olsa ve mavi veya lila olabilir renk
Hamileyken güzeldi de şimdi kilolu yazıyorHamilelerinki görüntü yanda yazılar yan tarafta bide pembis onlarınki farklı renk normal yazıdan hemen ayırt ediliyor.
Bunda da yazılar ve görüntü yanyana olsa ve mavi veya lila olabilir renk
Kızılı eşim istiyodu taa sevgiliyken bile ama bana çok iddaalı geliyo ve yakışmaz diyorum. Ama geçen hafta komşumunkini boyadık onun tonuna bayıldjm bende yapıcamHa ha ben de sarışın oh be kuaföre gittim rahatladım Allahım nolursun bu korona bitsin
Ben de sarıya döncem eşim diyor akşam ben doğal seviyorum ikna edicem en son kendin bilirsin dedi sarı da değil de kumbelji instaya yaz çıkıyor müthiş ama bi ara kızıla fena taktıydım
Ayy kimyon muuuu. Pek sevmem . Ama deneyeceğim bu akşamPul biber nane kimyon karabiber koydum
Sen de denesene
Ben akşam yemeğinden 1 saat kadar önce yedim
Yemek isteğimi de kesti
Sen de böyle bir dene istersen
Eskilerden kilo verirken takımlara bakıyodum kazen abi ya vardı böyle bi imza. Böyle değilde. Başlangıç ve hedef kilosu yazıyodu ortada da olduğun kilo ve seçtiğin kelebek araba bilmem neyse o oluyodu. Yine öyle olsa bence daha güzel. Böyle aşırı geniş olmuş ufaltılsa daha güzel olur
Kızılı eşim istiyodu taa sevgiliyken bile ama bana çok iddaalı geliyo ve yakışmaz diyorum. Ama geçen hafta komşumunkini boyadık onun tonuna bayıldjm bende yapıcam
Ayy kimyon muuuu. Pek sevmem . Ama deneyeceğim bu akşam
Eskilerden kilo verirken takımlara bakıyodum kazen abi ya vardı böyle bi imza. Böyle değilde. Başlangıç ve hedef kilosu yazıyodu ortada da olduğun kilo ve seçtiğin kelebek araba bilmem neyse o oluyodu. Yine öyle olsa bence daha güzel. Böyle aşırı geniş olmuş ufaltılsa daha güzel olur
Hımmmm şimdi olduu. Yine o tarz bile olsa güzel olabilir bence. Bende deneyeyim bi bakayımhatırladım o başka siteden di kelebekler arılar filan bu küçülecek zaten görsele takılmayın
içindeki bilgilere bakın
Bi ara bende de kızıl sevdası vardı yapmıştım birazKızılı eşim istiyodu taa sevgiliyken bile ama bana çok iddaalı geliyo ve yakışmaz diyorum. Ama geçen hafta komşumunkini boyadık onun tonuna bayıldjm bende yapıcam
Ayy kimyon muuuu. Pek sevmem . Ama deneyeceğim bu akşam
Bana da 49 en az diyor.47 kilogram mı en az istemem o zaman kemikten ibarettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?