Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vücut Kitle İndeksim (VKI) : 34.0 VKI değerime göre Obez gözüküyorum. Tavsiye edilen VKI Değer aralığı 18.5 - 24.9.

Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 73 Kg. ile 98 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 198 cm. Baslangic Kilom :135.2 Kg. Simdiki Kilom :133.3 Kg.
Minimum : 35.3Kg. Maksimum : 60.3 Kg. vermem gerekiyor

benim içimden bir insan çıkar

Bende saçlarımı kızıla boyayacağım ömrümde ilk defaa. Ama salı ya da Pazartesi akşamı olur. İnşallah romanlara benzemem. Ten rengim azıcık esmer
Ha ha ben de sarışın oh be kuaföre gittim rahatladım Allahım nolursun bu korona bitsin
Ben de sarıya döncem eşim diyor akşam ben doğal seviyorum ikna edicem en son kendin bilirsin dedi sarı da değil de kumbelji instaya yaz çıkıyor müthiş ama bi ara kızıla fena taktıydım

Pul biber nane kimyon karabiber koydum
Sen de denesene
Ben akşam yemeğinden 1 saat kadar önce yedim
Yemek isteğimi de kesti
Sen de böyle bir dene istersen

Herkesin altında bu mu yazacak şimdi patron

bakıyoruz... inceliyoruz. tabloyu doldurursan yazar
Hamilelerinki görüntü yanda yazılar yan tarafta bide pembis onlarınki farklı renk normal yazıdan hemen ayırt ediliyor.
Bunda da yazılar ve görüntü yanyana olsa ve mavi veya lila olabilir renk

Hamilelerinki görüntü yanda yazılar yan tarafta bide pembis onlarınki farklı renk normal yazıdan hemen ayırt ediliyor.

o detaylar en kolayı en son görselini hallederiz

Hamileyken güzeldi de şimdi kilolu yazıyor

Kızılı eşim istiyodu taa sevgiliyken bile ama bana çok iddaalı geliyo ve yakışmaz diyorum. Ama geçen hafta komşumunkini boyadık onun tonuna bayıldjm bende yapıcam
Pul biber nane kimyon karabiber koydum
Sen de denesene
Ben akşam yemeğinden 1 saat kadar önce yedim
Yemek isteğimi de kesti
Sen de böyle bir dene istersen
Ayy kimyon muuuu. Pek sevmem . Ama deneyeceğim bu akşam
Eskilerden kilo verirken takımlara bakıyodum kazen abi ya vardı böyle bi imza. Böyle değilde. Başlangıç ve hedef kilosu yazıyodu ortada da olduğun kilo ve seçtiğin kelebek araba bilmem neyse o oluyodu. Yine öyle olsa bence daha güzel. Böyle aşırı geniş olmuş ufaltılsa daha güzel olur

hatırladım o başka siteden di kelebekler arılar filan bu küçülecek zaten görsele takılmayın

içindeki bilgilere bakın

Bi ara bende de kızıl sevdası vardı yapmıştım biraz şimdi taktım kafaya kumbelji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…