İnanır mısın ben kahvaltı etmedim daha. Canım istemedi. Hindiba kahve içtim felaket tok tutuyo. Daha yeni acıkmaya başladım şimdi ton balıklı salata yapıp yicem
Yaramasın kızzz o nasıl dua
Rengi normal yazı renginden farklı olsa daha iyi olur sankiKazen onay verirse evet.
Detoksa başladın mı bacım?Yaramasın kızzz o nasıl dua
Bunla ilgili bir baslik yapilir sanirim. Onun altina onerileri aliriz.Rengi normal yazı renginden farklı olsa daha iyi olur sanki
Kazen FitFiliz 4.1
Birgaripanne @Aomine Daiki 4.0
Niloyatospikk @MorVampirella 2.71
@ciseak77 @esmeriiim 2.16
@BlueSkyyyyaydingelini 1.77
@bnnu @Milana firuze 1.56
@1delimavi @Melegimkorusun 1.23
@fyzanur B barga 1.0
@Yawrukush @melek ada 0.85
@Hyperborea17Arrietty_ -0.66
Özlem'im bilmiyordum kuzum. Maşallah zaten çalışkandın, bir de işe dönüştürmüşsün olayı. Allah iş yoğunluğu versin canım o zaman. Çok güzel düşünmüşsünOyyy canim sen nickinimi degistin..ya tabi pro olmak bole bisey hicbiseyy kacmiyor gozden.Nolsun canim ugrasiyorum iste bu ara yogunum biraz.evden pasta kurabiye islerine girdim biliyorsun koronadan dolayi is yoktu ama yeni yeni acilmaya basladi siparisler o yuzden yogun geciyor biraz.Sen nasilsin filizcim.
Helloooo (kızının tonlamasiyla oku Niloyacim
Daha bile kolay veriliyor kilolar, vitamin takviyesi süper olur canımKızlar marka veriliyor mu bilmiyorum şu vitaminler C vitamini tarzı Supra... diye başlıyor ek vitamin almak uygun mu diyette? Evimizde olur genelde bizim arada içeriz.
Çok şükür diyorum Aysun'cum. Sonunda kurtuldum 66lardan (ine de büyük konusmayayim tabi dehuhuuuu şahane Filizcim harika sonuç 66lar atlanıp 65ler gelmiş
bende alt yapım yok diye koşmaya korkuyorum ama yürüyüşe çıktığımda sürekli gördüğüm bir teyze var rahat 75 üstü . kırmızı ruju ve güneş gözlüğü eşliğinde koşuyoronu görüp gaza geliyorum ama çok zor oluyor en iyisi dediğiniz tempolu yürüyüş
Gün gün yazmak yerine cuma toplu yazsak olur mu canım?Tekrar hatirlatma yapayim :)
Spor puaninizi hesaplayan haftalik spor yarisina dahil oluyor.
Ilk sayfada yaziyor detaylar
Vki ninnsonucu alenen yazmasa olmaz mıBunla ilgili bir baslik yapilir sanirim. Onun altina onerileri aliriz.
Once bir gorucuye ciksin bakalim.
Onun icin filitreler var ablacim. Filitre ekleriz normal yazar. :)Vki ninnsonucu alenen yazmasa olmaz mıobez gözüküyorum kilolu gözüküyorum yazıyor ya, biraz moral bozucu
Vki ninnsonucu alenen yazmasa olmaz mı ☺☺ obez gözüküyorum kilolu gözüküyorum yazıyor ya, biraz moral bozucu
Ben de çok sevindim canımOleeyyyBirinci olmußuz Kazen tebrikler ikimize de
Birgaripanne senin müthiş eksini dengelemiş Zinnet'cim ayrıca teşekkürler ☺☺☺
Özlem'im bilmiyordum kuzum. Maşallah zaten çalışkandın, bir de işe dönüştürmüşsün olayı. Allah iş yoğunluğu versin canım o zaman. Çok güzel düşünmüşsün
Küçük beyler napıyor? Umarım her şey yolundadir.
Sorma canım ben de çok bunaldım herkes gibi. 2 haftaligina Çanakkale'ye geldim de bir nefes aldım. İyi geldi bana. Arada uğra öpüyorum çok
Helloooo (kızının tonlamasiyla oku Niloyacim)
Çok sevindim senle eşleşmemize
Daha bile kolay veriliyor kilolar, vitamin takviyesi süper olur canım
Çok şükür diyorum Aysun'cum. Sonunda kurtuldum 66lardan (ine de büyük konusmayayim tabi de). Bu hafta da biraz verebilirsem perçinler artık dönmem inşallah geri
Anlattığın teyzeye bayıldımeda taspinarin büyükannesinin gördüm instada beraber yoga yaparkenki resimlerini. Harika gözüküyordu
Gün gün yazmak yerine cuma toplu yazsak olur mu canım?
Bir de hangi günden başlayarak hesaplayalım? Cuma mı cumartesi mi
Pazardan taze zencefil bulamadım beybi. Akşama alıcam yarın başlarım muhtemelen. Ne baharat koydun? Bende akşamları mı yapsam onu acaba. Eşim akşama kızartma istedi, bende ya tavuk ya kabak yerim. Yarına - geleceğimi düşünüyorum ve bu hafta acaip hırslıyım 1 kg vermem lazımDetoksa başladın mı bacım?
Ben dün 70,8 İdim bu sabah 70,3 çıktım
Tek bir fark var yeme düzenimde
Ara öğünde baharatlı yoğurt yedim
Acaba o mu etkiledi bu kadar diye düşündüm.
Detoksu salıdan sonra yapayım diyorum
Bu yoğurdun etkisi mi diye anlamak için
Bende saçlarımı kızıla boyayacağım ömrümde ilk defaa. Ama salı ya da Pazartesi akşamı olur. İnşallah romanlara benzemem. Ten rengim azıcık esmerBen de çok sevindim canım
Aaa o zaman her gün 1 supr...
Hadi birinciliğe yarışalım
Ama şuan kuaförden geldim pert bir şekilde yatıyorum bugünün sporu nasıl olur bilemiyorum bugün yemekler annemden çok şükür yemek yapma derdim yok
Kazenin söylediği imzalar onlar herkes isterse mesajının altına onu ekleyecek kilosu vkı falan gözükecekNe ara bu kadar konuştunuz yanoldu şu kilometre göstergeleri giib olan şey ne uzaydan gelmiş gibi hissediyorum
Zaten yeni sayfalardaki msj sayısına alışamadık eskisi çok iyiydi yaaslında düşününce şimdi sayfanın yarısı bu imza olacak, sürekli aynı şeyi görüyor olacağız her mesajın altında. imza konusuna çok yabancıyım ben ama hiç yazı olmayıp sırf ibreler olsa daha iyi olur sanki sürekli göz yormaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?