Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karanfil yok
Yarın başlarım artık ben

Bizim burda açılmadı salon ya bekliyorum

Ay sorma ilk zamanlar teyzeyi ruj ve gözslüğünden tanıyordum artık nasıl kıskanıp içerlediysem artık çarşıda bile görsem tanıyorum tabi bu sefer topuklu ayakkabı ve dar etekle ama ruj değişmiyor

merhaba kazen bey, takımda eşleşmişiz şimdi gördüm yoğunluğum buraya uğrama sıklığımı azaltsa da yediklerim ve spor miktarım aynı, şimdiye kadar henüz hiç artı çıkmadım ama genelde 1 hafta kilo veriyorsam ötekinde sabit oluyorum. biraz da bu hafta sabite yakın çıkacağımı bildiğim için eşleşşmek istememiştim ama size güveniyorum, sizden gaz alıp ben de daha gayretli olacağım . iyi olsan kazensin! *minik kelime oyunları...*

Yok kız ben kıskanmıyorum genelde öyle insanların içlerinde derin acılar oluyor benim dediğim abla o kadar süslü cicimli tatlış seslenmeler geçen biraz muhabbet ettik mafoldum dinlerken

Onemli olmaz mi 1 sizsiniz son kararin ne Kazen den 1 almak istiyor musun
Böyle diyince de bilemedim şimdi Kazen abiye motivasyon olsun demek isterim ama hakkettik de yani bilemedim, sen ne dersin Begonya2 biz her türlü ödül öğünümüzü yapalım bence

Sagol canim :)

ben de yürüdüm geldim ama acıktığım için hemen kahvaltıya geçtim. şu spordan sonra 1 saat bişi yememe işini ben beceremiyorum
İnanır mısın ben kahvaltı etmedim daha. Canım istemedi. Hindiba kahve içtim felaket tok tutuyo. Daha yeni acıkmaya başladım şimdi ton balıklı salata yapıp yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…