- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
tebrikler kızlarrrBirgaripanne bireyselde 1. sin canim, B barga bireyselde 2.sin canim..
Bu hafta listeleri costurdukkk kizlar, artik duruunnnnn
En azından bi yerde birinci oldum
Karanfil yokNormalde ben bayılıyorum 2 de falan. Hatta uykuya dalmadan benmkisi uyanmaya başladı bile
canım kaynatılmış 1lt suya 3 defne yaprağı 5 karanfil 1çay kaşığı zerdeçal 1 baş Parmak tırnağı kadar Taze zencefili ufak ufak parçala 3 çubuk tarçın ve 1 elmanın sadece kabuğu( kalın soy içinde elması kalsın) bunları sıcak suya atıp demlenmesini bekliyosun. Sonra gün içinde tüketiyosun. İçine az ıhlamur koyunca daha da güzel oluyor tadı istersen dene . Bende sineklikçiyi bekliyorum ya gelse vaktiyle çıkıcam çocuj uyumadan
Off bende ondan 2 kutu vardı denebunudan çıkmıştı. İkisini de verdim başkasına...
yorumlarını okudum da kilo aldırıyormuş iştah açıp o yüzden kullanmadım hiç
Karanfilin pek te katkısı yok zaten kokusundan dolayı sanırım. Olduğunda koyarsınKaranfil yok
Yarın başlarım artık ben
Diğerleri var, o zaman ben yapayımKaranfilin pek te katkısı yok zaten kokusundan dolayı sanırım. Olduğunda koyarsın
Bizim burda açılmadı salon ya bekliyorumSabah(Saat 3 gibi yaptım)
3 küçük dereotlu omlet
Birkaç dilim kaşar peyniri
Ara
İki dilim ekmek
Birkaç çatal sürme çikolata
Akşam
4 sarma
Spor
4000 adım
10 dk bisiklet
15 dk koşu bandı
3*10 kol egzersizi
3*10 bacak egzersizi
Spor salonuna gidiyorum artık. Çok özlemişim :)
Su:2,5L
@Yawrukush @esmeriiim
Kazen @FitFiliz 4.1
Birgaripanne @Aomine Daiki 4.0
Niloyatospikk @MorVampirella 2.71
@ciseak77 @esmeriiim 2.16
@BlueSkyyyyaydingelini 1.77
@bnnuMilana firuze 1.56
@1delimaviMelegimkorusun 1.23
@fyzanur B barga 1.0
@Yawrukush @melek ada 0.85
@Hyperborea17Arrietty_ -0.66
Ay sorma ilk zamanlar teyzeyi ruj ve gözslüğünden tanıyordumNe varsa şu yaşlılarda var bi abi var spor parkurunda ya bi insan nasıl üşenmez her gün ama her gün sırt çantasıyla geliyor abi 60 küsür yaşlarında
Bi tane de çok sevdiğim ablam var 64 doğumlu ne zaman görsem gözünde farı yanaklarda allık dudakta ruj dedim bunun sırrı bana bi anlat ben nasıl bu kadar üşengecim
asla uyumadım, boyacılar gelecek diye tedirgin oldum sabah yürüyüşünü akşama çektim. Adamlar dün sabah 08:00 de gelmişti bu sabah 07:30 da geldi iyi ki yürüyüşe gitmemişim.
4. takımdan her takım arkadaşı kabulüm zira efsane bir takım üyelerine sahip 4. takım. Barga yoğun olsa da beni mahçup etmemke adına elinden geleni yapacaktır. Artı yemesin ben farkı kapatacağıma inanıyorum.
Ekliyorum hemen ilk listede olmayinca unuttum kusura bakma
Kazen rozet için teşekkür ederimancak aktive ettim
Yok kız ben kıskanmıyorum genelde öyle insanların içlerinde derin acılar oluyor benim dediğim abla o kadar süslü cicimli tatlış seslenmeler geçen biraz muhabbet ettik mafoldum dinlerkenAy sorma ilk zamanlar teyzeyi ruj ve gözslüğünden tanıyordumartık nasıl kıskanıp içerlediysem artık çarşıda bile görsem tanıyorum tabi bu sefer topuklu ayakkabı ve dar etekle ama ruj değişmiyor
Önemli değilEkliyorum hemen ilk listede olmayinca unuttum kusura bakma
Sagol canim :)tebrikler
tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun
tebrik ederimbüyük ihtimalle tartıda görünenden çok daha fazla giden
tebrikler canım
huhuuuu şahane Filizcim harika sonuç 66lar atlanıp 65ler gelmiş
selam Özgecim senin adına çok sevindim insan ana dilinde birileri ile sohbet etmek çok istiyor o bambaşka duyguuzun zamandan sonra yeni birilerini görmekte size iyi gelmiştir
bende alt yapım yok diye koşmaya korkuyorum ama yürüyüşe çıktığımda sürekli gördüğüm bir teyze var rahat 75 üstü . kırmızı ruju ve güneş gözlüğü eşliğinde koşuyoronu görüp gaza geliyorum ama çok zor oluyor en iyisi dediğiniz tempolu yürüyüş
Pazara gidip geldim oyy terledim çok güzel
İnanır mısın ben kahvaltı etmedim daha. Canım istemedi. Hindiba kahve içtim felaket tok tutuyo. Daha yeni acıkmaya başladım şimdi ton balıklı salata yapıp yicemben de yürüdüm geldim ama acıktığım için hemen kahvaltıya geçtim. şu spordan sonra 1 saat bişi yememe işini ben beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?