- 23 Ocak 2016
- 36.300
- 52.772
- 598
Kemik olursun kemik ben o kadar zayıfken kaynanam azcık kilo al adam kemik mi sevecek dediydiBen 46 kg olursam ölürüm bee. Ve evet en az 9 kilo vermem lazım daha. Ama sileceğim çok yer kapladı yazıları okuyamıyorum karışıyo
Bende ombre yaptırdım ama evde durmaktan ve sürekli toplamaktan kullanamadım bile çok pişman oldum hem saçım yıprandı hemde okdar para verdim diye. Sonra da kestirince çoğu gitti. Bidaha ombre falan yaptırmam eskiden çok severdim oysakiBi ara bende de kızıl sevdası vardı yapmıştım birazşimdi taktım kafaya kumbelji
Aman diyim sen ona aldanma rüzgarda uçarsın inan ki ben zor yürüyordumBana da 49 en az diyor.
Kız ben en son ilk okul 4. Sınıfta 42 kiloydum. 54 olduğumda iyiydim ama o kilo bende durmamıştı. 58 en en en büyük hedefim ama ilk 60 yeterKemik olursun kemik ben o kadar zayıfken kaynanam azcık kilo al adam kemik mi sevecek dediydi
Saçın neden yıprandı ben bi ara da perma yaptırmıştım çok hoştuBende ombre yaptırdım ama evde durmaktan ve sürekli toplamaktan kullanamadım bile çok pişman oldum hem saçım yıprandı hemde okdar para verdim diye. Sonra da kestirince çoğu gitti. Bidaha ombre falan yaptırmam eskiden çok severdim oysaki
Obez mi o zaman patron seni 1 ay 5 gün kurtarmaz 2 ay daha buradasınVücut Kitle İndeksim (VKI) : 34.0 VKI değerime göre Obez gözüküyorum. Tavsiye edilen VKI Değer aralığı 18.5 - 24.9.
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 73 Kg. ile 98 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 198 cm. Baslangic Kilom :135.2 Kg. Simdiki Kilom :133.3 Kg.
Minimum : 35.3Kg. Maksimum : 60.3 Kg. vermem gerekiyor
benim içimden bir insan çıkar
Açıyolar ya saçı. İncelip yıpranıyo ister istemez kuzmSaçın neden yıprandı ben bi ara da perma yaptırmıştım çok hoştuama bıktım sonra
Siz bilirsiniz kizlar
4 4 luk oldugu icinNeden 4. takim?
Kas yaparsan o kadar belli olnazVücut Kitle İndeksim (VKI) : 34.0 VKI değerime göre Obez gözüküyorum. Tavsiye edilen VKI Değer aralığı 18.5 - 24.9.
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 73 Kg. ile 98 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 198 cm. Baslangic Kilom :135.2 Kg. Simdiki Kilom :133.3 Kg.
Minimum : 35.3Kg. Maksimum : 60.3 Kg. vermem gerekiyor
benim içimden bir insan çıkar
Obez mi o zaman patron seni 1 ay 5 gün kurtarmaz 2 ay daha buradasınuzatcan süreyi
Kas deyince aklıma kocam geliyor ben kilo veriyorum senin kaslar ne alemde diyorum öyle anlaştık ben kilo vericem sen kas yapacaksın hala göbek kasına devamSiz bilirsiniz kizlar
4 4 luk oldugu icin
Kas yaparsan o kadar belli olnaz
Tamam değiştirme kilolu demiş gene Allah razı olsun o da iyi ya şişman yazsaydısana da çıtır yazmışlar sanki ..... sana kilolu demiş şişko yerine....
vallaha uygulamada değiştiririm cümleleri görürsün 2 ayı
Bakalim benim este oyle diyordu vucudum sekillenmeye basladi kisa gelen penyelerim uzadi gibiKas deyince aklıma kocam geliyor ben kilo veriyorum senin kaslar ne alemde diyorum öyle anlaştık ben kilo vericem sen kas yapacaksın hala göbek kasına devam
Çıtır da olacağım günler geleceksana da çıtır yazmışlar sanki ..... sana kilolu demiş şişko yerine....
vallaha uygulamada değiştiririm cümleleri görürsün 2 ayı
Kız sen ne kadar uzunsun öyle' Minimum : 0.90000000000001Kg. Maksimum : 20.9 Kg. vermem gerekiyor '
bayağı hassas bir ölçüm olmuş o minimum sdklfja
Aa yazılar toplanmış küçücük olmuşKız sen ne kadar uzunsun öyle
Maşallah boylu poslu kızımız
Kız senin normal kilo diyor niye diyettesin kuzumKız sen ne kadar uzunsun öyle
Maşallah boylu poslu kızımız
Ucundan normal benimKız senin normal kilo diyor niye diyettesin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?