Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bi ara bende de kızıl sevdası vardı yapmıştım biraz şimdi taktım kafaya kumbelji
Bende ombre yaptırdım ama evde durmaktan ve sürekli toplamaktan kullanamadım bile çok pişman oldum hem saçım yıprandı hemde okdar para verdim diye. Sonra da kestirince çoğu gitti. Bidaha ombre falan yaptırmam eskiden çok severdim oysaki

Saçın neden yıprandı ben bi ara da perma yaptırmıştım çok hoştuama bıktım sonra

Obez mi o zaman patron seni 1 ay 5 gün kurtarmaz 2 ay daha buradasın uzatcan süreyi

Böyle diyince de bilemedim şimdi Kazen abiye motivasyon olsun demek isterim ama hakkettik de yani bilemedim, sen ne dersin @L O L biz her türlü ödül öğünümüzü yapalım bence
Siz bilirsiniz kizlar
4 4 luk oldugu icin
Kas yaparsan o kadar belli olnaz

Obez mi o zaman patron seni 1 ay 5 gün kurtarmaz 2 ay daha buradasın uzatcan süreyi

sana da çıtır yazmışlar sanki ..... sana kilolu demiş şişko yerine....

vallaha uygulamada değiştiririm cümleleri görürsün 2 ayı

sana da çıtır yazmışlar sanki ..... sana kilolu demiş şişko yerine....

vallaha uygulamada değiştiririm cümleleri görürsün 2 ayı
Tamam değiştirme kilolu demiş gene Allah razı olsun o da iyi ya şişman yazsaydı sen erkeksin sende o kadar kilo belli etmez ben kadınım YAKIŞMIYOR

Kas deyince aklıma kocam geliyor ben kilo veriyorum senin kaslar ne alemde diyorum öyle anlaştık ben kilo vericem sen kas yapacaksın hala göbek kasına devam
Bakalim benim este oyle diyordu vucudum sekillenmeye basladi kisa gelen penyelerim uzadi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…