- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
Kuru ev keki + zeytin + küçük acı biber turşusu = uu beybiHmm soz yok o zaman
Aa ben yasak elmaciyim
A bende tadina bakmistim
Teskkurler kaptanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru ev keki + zeytin + küçük acı biber turşusu = uu beybiHmm soz yok o zaman
Aa ben yasak elmaciyim
A bende tadina bakmistim
Teskkurler kaptanim
Ay ben mekik denen hareket hiç varolmamış gibi davrandığım için tanışma paketi olarak 10 taneyi zor çektimCanim hergun azar azar mekik yapsan, 50 mekik 1 seferde kolaylikla yaptiigin bir egzersiz haline gelir.
Eminim bundan :)
Bende Ankaraliyim dogma buyume, 12 yil once Abd'ye tasindim.
Alisabildin mi oralara, keyfin yerinde mi:)
Cidden resmen aynı kilo-boydayız vay beBoyun boyuma, kilon kiloma, piden pideme.. kskfkd
Ay burç yorumu yapar gibi takım yorumu olmuş, sesli güldüm
Götüre götüre (lahmacunları vs.) kazanacaağız![]()
Hadi ben de seni yalnız bırakmayayım yarın 30 mekik de bendenAy ben mekik denen hareket hiç varolmamış gibi davrandığım için tanışma paketi olarak 10 taneyi zor çektimama onun öncesinde madem terlicem diyip 10-15 dk dans edip, 30 ar bacak hareketi yaptım hihi
Alıştım epey, bu aralar homesick geldi Türk bölgesine gidip duruyorumözlüyor musun Ankarayı, gerçi her gittiğinde değişmiş gibi geliyordur. Orada hayat nasıl?
![]()
Cidden resmen aynı kilo-boydayız vay be
Şimdi onlar düşünsün![]()
![]()
Oooo takım arkadaşından 30 mekikHadi ben de seni yalnız bırakmayayım yarın 30 mekik de benden![]()
Oooo takım arkadaşından 30 mekikvar mı artıran
![]()
Kız bana ekstra mekik vermiyosunuz, kendiniz eşlik ediyorsunuz12*3 yap, 6 tane de benden olmuş olsun*cezayı niye verdik bilmiyorum ama...*

Ben de özlerim özlemem mi bak uyanınca hemen koştum gel sarılalımİyi geceler canımm, girersin bence burası bağımlılık yapıyor
Hem ben alıştım özlerim seni![]()
Canım pazartesi akşamları yorumlarız iple çekiyorum yeni sezonuHmm soz yok o zaman
Aa ben yasak elmaciyim
A bende tadina bakmistim
Teskkurler kaptanim
Bakcam canım e nabızdan şifre girme olayından nefret ediyorum öylesine zor geliyor ki 2 dk kerametiAklın fikrin şekerli tatlı şeylerde
Kesicem bak şekerini
Sen şu e nabızdan baksana bi hakket
Merak ettim
Kız bana ekstra mekik vermiyosunuz, kendiniz eşlik ediyorsunuzseni de tanımış olduk be barga... düşene bi tekmede sen vuracaktın demek...
![]()
Bakcam canım e nabızdan şifre girme olayından nefret ediyorum öylesine zor geliyor ki 2 dk kerameti
Kesicem bak şekerine baya güldümşuan uyandım şekerleme yapıyorum bikaç Burcu Esmersoy fotosuna daha bakayım gaza gelmem lazım yine yoksa salcam bu gidişle
![]()
Burcuya mıdemin de ben baktım bakarken aklıma sen geldin ya sadklfjdsa
Burcuya mı![]()
Yok kız çok kilo vermiş eski hali daha güzeldi kemikleri iyice çıkmış ortayaevet evet. maşallah <3
Yok kız çok kilo vermiş eski hali daha güzeldi kemikleri iyice çıkmış ortaya
Al benden de o kadar çok sinir oluyorum hem de inanılmazben giydiklerini kesiyorum daha çok ya. hem zevkli hem güzel ben bu kadını niye sevemedim bilmiyorum herhalde hasetim var içten içe lksdjfa
Cok guzel birgun olmus canim :)Menum
Sabah foto da
Aksam fotoda 1 kase cacik ta ictim
Su 14 bardak olmustur
Spor 14000 adim 700 p
Yawrukush @Ceydos
Arrietty_ @1delimavi
Az yemissin esim ama gec kalktim demissin , adimlarda guzel, belki biraz daha arttirirsin bugun :)
Cok iyi yapmissin harika :)Ay ben mekik denen hareket hiç varolmamış gibi davrandığım için tanışma paketi olarak 10 taneyi zor çektimama onun öncesinde madem terlicem diyip 10-15 dk dans edip, 30 ar bacak hareketi yaptım hihi
Alıştım epey, bu aralar homesick geldi Türk bölgesine gidip duruyorumözlüyor musun Ankarayı, gerçi her gittiğinde değişmiş gibi geliyordur. Orada hayat nasıl?
![]()